-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Tegnap kipróbáltam a GPS-t, pontos gyors, énmegyekkel tökéletesen navigál.
De! a kevés miliamper miatt a teló merül navigálás közben, hiába van töltőn.(fél óra alatt 4%-ot)
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
dlaj
őstag
Szia!
Az első hsz-ből hiányzik a link, hogy milyen programot kell letölteni a roort-hoz.
Esetleg a vroot? Mert annak innen leszedhető az angol verziója. Régebben nekem megvolt, de mostanában csak a kínaiba botlottam bele a gyári vroot oldalon.Illetve kérdezném még,hogy XP alól lehet rootolni? Tapasztalat?
Vagy haza kell mennem az otthoni win8.1 32 bites masinámért?Szerk: nem OK XP-vel.
[ Szerkesztve ]
-
gyulus08
aktív tag
Igen hiányzik, nem tökéletesen lett módosítva.
Beleírtam a recovery részt, a szerintem eltávolítható appokat.
Itt van , a szerintem végleges, esetleg ha van valakinek valami észrevétele, javítása,kiegészítése, szóljon nyugodtan, nem szeretném ha az én lelkemen száradna egy esetleges hiba.[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
Headsetet milyet javasoltok hozzá? Vagy milyen való hozzá? Fehér vagy fekete végű?
-
Laccoss
addikt
válasz Wallenberg #255 üzenetére
Nekem piros van, igaz csak füllhallgató....
Jackdugós headsetel szerintem bármelyikkel működni fog. Azért érdemes kipróbálni előtte, ha van rá lehetőség.
-
hari73f
aktív tag
válasz Wallenberg #255 üzenetére
A fehér dugós vezetékes headsettel működik rendesen.
-
wferry
csendes tag
hátha mást is érdekel
további főoldalak hozzáadása :
mivel alapból egy van . ki kell tenni legalább két valamit a főoldalra , és utána az egyiket meg kell fogni , és jobbra elhúzni egészen addig míg nem kapunk egy új főoldalt.ugyanígy lehet több főoldalt hozzáadni , ha szükség van rá.a medionos térkép nekem csak gyalogos , és biciklis profilt enged . Kicsit szokatlan de egész jó , és pontos is ,miután beállítgattam kedvemre ( csak angol nyelvű , vagy csak én nem találtam meg , hogy kell átállítani ) lehet teljes verzió vásárlás lesz a vége ....viszont ez is eszi az aksit . legalábbis az aksi info alapján
ha usb kábelel csatlakozom a gépre akkor nem ismeri fel.... pontosabban : először rádugtam akkor szépen látta a telt , azóta viszont ha rádugom akkor csak kiírja hogy új eszköz majd pedig telepítés sikertelen.kipróbáltam , hogy cd meghajtóként csatlakozzon , és onnan települjön fel a saját driver , de az sem ok igy hát marad a bluetooth os csatlakozás (w7 64bit)
valakinek valami ötlet ? -
Mezcal
addikt
válasz gyulus08 #218 üzenetére
Még mindig nem megy a root, pedig driver fent van.
"Ellapozol a Log and Debugging fülre, ott bepipálod az User2Root-ot."
Lehet az a probléma, hogy nálam a programban nincs bepipálási lehetőség? Rákattintok a Log and Debugging fülre, ott két opció van root és user, de pipát nem lehet tenni.
Ez lehet a gond?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
JoeYi
őstag
na megnézem ezt a képernyő vibrálás témát, aztán ha nem gáz akkor lecserélem a köhögő SGS2-met
-
tpeter77
addikt
nagya! megtennél nekem vmit?
Teljesen lemerült aksi töltésekor tudnál mérni feszt és áramot, hogy mennyit vesz fel?
aztán óránként vagy félóránként ellenőriznéd az értékeket újra mig fel nem tölt a teló?ilyen a töltési diagram, az elején látszik hogy 1A körül vesz fel áramot a li-ion aku majd csökken lassan.
http://logout.hu/dl/upc/2014-11/30/404296_myy4fxt525dheidg_liiontoltes.jpg
-
Nagya21
addikt
válasz tpeter77 #277 üzenetére
HAli!!
A feszültség az közel álladnó 4,8-4.9v
Az áram az olyan 460-480mA indít, és a majd 90% os töltöttségnél kezd el csökkenni 300körülire, 92-93% nál 200mA 98% tól 80-140mA.
(ha jól emlékszem)
Van egy usb-s töltömérőm, és nemlátom a kijelzőt ha a teló rá van dugval.
Csak a monitor kávájának a visszatükrőzödését szoktam nézni(játék közbe)
Üdv Nagya
UI: a %-os értékek kicsit eltérhetnek, de a trend valami ilyesmi, a többi telón is !!Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
válasz tpeter77 #280 üzenetére
HAli!!
Nem az akkutól függ a töltőáram, hane a töltőelektronikától. Ennek a telónak ennyit enged az elektronikája, ennek vannak rossz oldalai:lassan tölt, navigáció közbe kismértékben merül.
A jó oldala: valszeg tartósabb lessz az aksi, mert nem éri akkora hőhatás a töltés miatt.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Keresnék valakit akinek 212 firmware van a telefonján,és hajlandó lenne egy mentés csinálni róla.DE ez még semmi,és fel is töltené egy ftp szerverre.
Privátban keres légyszíves ha te vagy az a valaki.
Előre is köszönöm.Üdv Kuter
"208 firmware van a telefonokon és egyiknek sem vibrál a kijelzője.Azt gondolom hogy ez szerintem tuti nem szoftver hiba.Aksikat is jól mutatja merűlés szempontjából.Talán akkor ez sem szoftver hiba?!"
[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
bandigyerek
senior tag
Kijelzőre fóliát honnan lehet szerezni? Mert az a Medion e4502 az ugye nem is hasonlít.
-
hari73f
aktív tag
Ha valakinek jó a sima (mű)bőr tok, a teszkós OXO Pouch Black XL
passzol hozzá 949 Ft- ért.
Nem lóg ki belőle, és egykönnyen ki sem csúszik.
Persze legjobb lenni valami testreszabott szilikon tok. -
ttt1
őstag
A bécsi uti Tescoba pesten 208-as volt a kiállított darab is. Lehet elfogytak már a 212-esek ?
-
kinsky77
csendes tag
Szevasztok!
Most vettem én is egy ilyen mobilt. Jelenleg mobilnet SIM és sima SIM van benne. A FW nekem is 208, Törökszentmiklóson vettem. 2 év garancia stb. Eddig meg vagyok elégedve vele, volt már pár kínai klón telefonom vegyes élményekkel. Pár hét és kiderül mit is produkál.
-
wferry
csendes tag
a rádió tud rds -t ( valaki kérdezte ) csak épp nem lehet a menüben külön ki be kapcsolni.
egy kis segítség a fényképező részhez :
zsd - Zero Shutter Delay
hdr - nagy dinamikatartományú képha ezek be vannak kapcsolva akkor valóban nem az igazi a kép
és a videó rész :
eis - electronic image sabilizator
-
gg1981
csendes tag
sziasztok! info:várhatóan a 12.04-12.17es akcióban clubcardos lesz a telo. pontosabb info holnap
-
tpeter77
addikt
Egy másik topikban kitárgyaltuk a töltőáramkört.
A töltőáramkör a telefonban van, és nem az akkumlátorban.
A legtöbb 1A-es töltőáramot használó 3.6V-os aksinak ez a töltőáramköre:
3.6V Li-Ion PCB Charger 18650 output max 1A
-40 ... +85 fokban használható kis méretű 28x4mm lapka.
Ha ilyen töltő lenne a telóban 1A-rel tölthető lenne és 2 óra alatt fel lehetne tölteni az aksit, de egész biztos másmilyen van, hiszen csak 460mA-t vesz fel.Kiváncsi lennék csereszabatosak e a töltőáramkörök méretei ezzel, hogy ezt biztosan tudjuk szét kéne szedni a telót, hogy megtaláljuk a töltőáramkörét, viszont senki sem fogja szétbarmolni a jól működő telóját
így marad a max. 4,5 órás töltésidő -
gps76
őstag
Szerintem ez a 212-es frissítés azoknál jelent meg akik a legelején vehették,és valamiért visszavonták a 212-est. Mi más oka lenne?
-
Wallenberg
senior tag
Akkor a rádiója RDS képes?
-
Wallenberg
senior tag
A Youtube rendesen jön rajta, nem szaggat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest