- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
válasz gyulus08 #100 üzenetére
Na mondom a frissítéssel és az Op3nTalk és az Op3nCloud szolgáltatással kapcsolatban:
A fenti szolgáltatások csak Op3nId azonosítóval lehetségesek!
De mivel nagyon sok telefonon ez nincs (208 firmeare) és csak a telefonon keresztül lehetséges (fw 212) ezért a fenti szolgáltatások egyike sem lehetséges,illetve nem müködik.
Az Opendott ügyfélszolgálat (akik eladták a Tescó-nak) azt mondja,hogy hívjam fel a szervízt.
Felhívom a szervízt,erre meg ők azt mondják,hogy azt sem tudják milyen márka az OpenDott!!!Mivel csak telefonon lehet regizni az egyéb szolgáltatásokra a telefonon levő szoftverrel ezért ezeket nem is lehet használni!
Amíg nincs új fw , addig nincs Op3nID progi,addig meg nincs felhő és Iphívás sem!Most megyek és beperlem a tescót!
Vagy kit is?
Már most megy az egymásra mutogatás!!!Poco F3
-
Ifamester1
újonc
Üdv mindenkinek!
Érdekelne hogy van a telón állapot jelző led ?
-
gyulus08
aktív tag
válasz Ifamester1 #102 üzenetére
Nincs, navigációs gomboknak van fehér háttérvilágítása.
Root után lehet belehet állítani, hogy értesítéseknél villogjanak. -
Dionisio47
csendes tag
Elnézést, valaki megmondaná, hogy milyen SIM-mel lehet használni, normál SIM jó bele?
-
gyulus08
aktív tag
válasz Dionisio47 #109 üzenetére
Normál Sim.
rokafiu77: Első hsz-hez annyit, hogy esetleg a kérelmedbe beleírhatnád, hogy a wifi nem támogatja az AC-t illetve esetleg a rootolást is.
-
dlaj
őstag
válasz Dionisio47 #111 üzenetére
Jól döntöttél, nem fogod megbánni.
Nekem 1.5 év alatt volt 8 droidos telóm (köztük 2 octa), de mind közül ez a legjobb. Illetve elősször van az, hogy nem vágyok más telefonra.
Mondom ezt úgy, hogy még 208-as a szoftverem, tehát nem frissült. Hibás az akujelzés és a fényképező része se az igazi így. -
PaleeGy
tag
Valaki segítsen!
Hogy kell a kedvencekbe rakni bármilyen névjegyet?
THX
-
joci221
tag
Az USB Hibaelhárítást hol lehet bekapcsolni?
Megbízhatóságom.: https://tinyurl.hu/lX2w/ ---- http://t7.hu/ngl
-
mckangi
senior tag
Igen sajnos ez van.
Az Op3ndott üfsz. nem tud segíteni,náluk semmilyen fw nincs.
A telefon szervizében nem is hallottak még erről a telefonról!Amíg nincs új fw 208>-nál addig nem lehet regisztrálni,mert ezt csak a telefonon keresztül lehetne.Weboldalon nem.Az Op3nID app kéne.
Addig nincs Op3nTalk,Op3nCloud,meg filmek, könyvek.
Ezekhez mindhez kellene az Op3nID.A TESCO a szórólapon meg ezzel hirdeti!
Ezzel megtéveszti az összes vásárlót!
Érdekes módon,viszont a kirakott minta példányok mind frissítve vannak.
Javított kamera szofttal, és a fenti programokkal.Holnap visszaviszem és visszakérem a pénzemet,vagy addig bontogatják a megmaradt készletet,amíg nem találnak egy szoftveresen megfelelőt.( bár ezt kétlem).
Poco F3
-
bandigyerek
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy a beszéd hangminőség milyen híváskor. (Bejövő-kimenő)
Köszi.
-
Mezcal
addikt
válasz bandigyerek #122 üzenetére
Jó a hangminőség.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
gps76
őstag
válasz tpeter77 #133 üzenetére
Aha.
Szedjük már össze kinek van a telefonon 208-nál frissebb verzió a telefonján!
Mert úgy látom a hivatalos oldal több verziója egyelőre vakvágány,nekünk kell kitaposni az utat.Tegnap találkoztam az egyik debreceni boltban egy Op3ndott feliratú pólós fiatalemberrel,egyből "ostromoltam" kérdésekkel,de csak annyit tudott,hogy a Medionnál kell szoftverrel kapcsolatban kérdezősködni.
-
Mezcal
addikt
A build számban találod. Beállítások, telefonról, legalul build szám.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
mckangi
senior tag
Tegnap írtam egy kéretlen levelet a központi Tesco-nak.
Felhomályositottam őket a problémáról,miszerint a telefonon a szoftver miatt a NAGYBETŰS brossúrán tálalható szöveg a fogyasztók megtévesztése!Ma már vártak is itt vidéken(nem Bp.)
Mivel nekem inkább a telefon kellett,ezért mondták ha kell válasszak másikat ,vagy ha kérem,akkor visszafizetik a vételárat.
Bementem a kiállított standhoz,megnéztem az imei számot és a kiállított darabon lévőnél nagyobb számmal rendelkezőt választottam.😄
Visszatérve az üfsz. pultnál lehetőségem volt kipróbálni,mert mondtam,hogy még ma ezt is visszahozom ha nem akar frissíteni a 208-as fw-ről.
Rácsatlakoztam a Tesco-s wifire. Sajna a nagyobb imei szám ellenére sem akart frissíteni.
Ha lehetett volna,akkor első bekapcsoláskor már kellett volna, itt vagy a másik fórumon tapasztaltak szerint.
Bár abban reménykedtem,hogy már frissített telefont veszek ki a dobozból.
Tehát a kiállított mintadarab csak kedvcsináló! , arra vonatkozólag,hogy milyennek kellene lennie ...ha működne a dolog.A jegyzőkönyvbe rögzítve lett,hogy a frissítés hiánya miatt pont a brossúrán meghirdetett Tesco-s szolgáltatások használata lehetetlen!
Saját véleményem szerint a kiállítási darabon levő kamera szebb képeket lő mint a dobozban legő,ezért ha valaki a kamera elfogadható minősége miatt veszi meg,az is egy kicsit csalódni fog.
Úgyhogy mindjárt vissza kértem a pénzt.
Sajnálom a telefont,mert nagyon jó.
Gyors,reszponziv,tetszetős. Jó kis magyar közösség alakulhat(ott) volna mögötte,de sajna a Medion ezt frankón elbaltázta.Sajnálom....😳
További kitartást nektek,remélem majd talán egyszer még visszatérek.
[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
nagyúr
-
mckangi
senior tag
Jó lenne😄.
Tegnap beszéltem azOp3nDott üfsz-el is,náluk nincs semmilyen szoftver(fw).!
Úgyhogy sem a facebook-on,sem emailben nem fognak tudni segíteni.
Pedig már az is elég lenne,ha letöltve pc-n otthon lehetne frissíteni.Majdnem úgy néz ki,mintha az angol Tescó-nak lett volna gyártva ez a széria,ami persze a magyar Tescós szolgáltatással nem működik.
Ha bementek a play áruházba és beírjátok az Opendott,op3ndott szavakat,kiderül hogy az opendott applikációk (magazin,filmek...) mind egy magyar cég fejlesztése.
Persze az Op3n register,nincs fent a play-en sem.
Ha ezeket letöltitek,nem lehet belépni és használni őket az ID hiánya miatt.Mintha egy kicsit elkapkodták volna ezt az egészet.
Az Op3nTalk (már aki eléri) hibával ki is lép.
A weboldalon megadott telefonszám is eggyel kevesebb karaktert tartalmaz..hmmmm.[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
barnaf
csendes tag
Nem kötözködés, de nem nagyon értelek, miért is kérted vissza a pénzt?
"Mivel nekem inkább a telefon kellett,ezért mondták ha kell válasszak másikat ,vagy ha kérem,akkor visszafizetik a vételárat."
"Sajnálom a telefont,mert nagyon jó.
Gyors,reszponziv,tetszetős...."Ha a korlátlan felhő tárhely miatt tetted, az is fizetős, csak pár hónapig ingyenes, az alkalmazástár, filmek, könyvek, stb.. szintén pótolható.
Ha figyelembe vesszük, hogy 4.-én kezdték árulni és már létezik valamilyen forrásból javított rom nem is rossz, főleg olyan "sztár" telefonokhoz képest mint a Blade volt, amit 1,5 év múlva frissítettek 2.1-re, vagy a Desire amire nem bírtak 2.3-at kiadni pedig az első NEXUS tesója volt, de beszélhetnék az előző telefonomról (Blade G) aminek baromi nagy baját sem foltozák a kinaiak.Más: A nyomorult Blade G telefonom 4. alkalommal van jelenleg is szervízben, ezért első felindulásomba bementem a tacskóba, venni egy telefont és az adatok alapján megvettem, ki sem próbáltam. (elég volt a két év rablánc egy használhatatlan telefonért, amit 10.000Ft-tal olcsóbban adnak mint lista áron)
Nem bántam meg. Gyors, nem fagy le, nem melexik, minden működik amit elindítok, stb... egyszóval használható.
Azt meg leszarom mit mutat az aksi kijelzés, ha estig vígan kibírja, sőt az 1700mAh aksi ellenére tovább bírja mint a régi.
Miközben ezeket írom hívtak, hogy "megjavították" a Blade G-met, futok is anyázni eggyet. -
ttt1
őstag
A vásárlás elött ki lehet a kiválasztott készüléket próbálni?Ha a 208-as szoft van rajta akkor visszamondhatom a "vásárlást"?Vagy attól még nem "hibás" a készülék?
-
mckangi
senior tag
A tárhely miatt is,ami 3 hónapig ingyenes.Utána havi 1250-ért meg korlatlan.
Az op3ntalk hiánya és ezzel együtt a beregisztrálás lehetőségének a hiánya miatt,a kamera által készített képek minősége miatt.Ha a fw elérhető lenne letölthető formában,el sem indulok otthonról.
Már 4-én úgy kellett volna működnie,ahogy a kiállítási darabon,hiszen ezért rakták ki mintának.
Ez nálam olyan mintha vettem volna egy smart tévét,csak éppen a smart része nem elérhető.
Poco F3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest