- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #35648 üzenetére
De ott ki is írja időnként az automata, hogy biztonsági okokból tetűlassú.
Rarri: ez nem feltételezné, hogy a manapság kapható gumik túlzottan is selejtesek? Vagy lehet, nekem inkább nem kellene hozzászólnom ehhez a témához?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ádyz
addikt
Back.
Basszus, milyen sok egy liter benzin. Inkább nem is tankoltam.Csacsi, mióta vagy te ennyire izé?
Mondjuk voda láttán nem is csoda.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Elkerülendő baleseteket, amit a kifelé száguldó kártyák okozhatnak a homlokba állva
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #35659 üzenetére
akkor nézd meg jobban..
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
VoDaFoNe
aktív tag
szerintem katasztrófa de köszönöm.
csapos: (katasztrófák lettek a képek)
raf: olyan édes vagy... viszont még mindig fejbe tudlak rúgni. és ezt anno sem hitted el
[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
Húvazze - merre pössentettél csalánra? Vagy otthon is tartasz belőle?
Tim: A legszebb hasonló feliratott Hévízen láttam az úszógumin, arra az volt írva, hogy csak vállig érő vízben használható, életmentésre nem alkalmas A tó legnagyobb mélysége 38m - én nyújtóztattam a lábam, de hiába...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
csapos2
addikt
Nem. Feljött témára Vodi vádlija. Azt bizonygatta, hogy vastag. Majd linkelt pár képet, ahol csak oldalról látszott a lába, és azon szép volt. Azóta arra próbálom rávenni, hogy szemből is mutassa meg, mert így nem lehet megalapozott véleményt mondani. :-))
Most ott járunk, hogy képet készít szemből. Ha meg már választanom lehet, miért ne választanék. :-)
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #35662 üzenetére
Ahogy nézem, neki ehhez egy ideje nem kell olyan külső behatás, mint amit említettél.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Tessék macskát simogatni - az megnyugtató...
A dorombolás jót tesz a megfáradt idegeknek
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Igen ez nekem is feltűnt. Az új képeken is mintha citromba harapot volna vodi. Voda miért nem mosolyogsz?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rarri
senior tag
A barátnőm mindkét fia szakadt gumi következménye. De ezt biztos észrevették volna zolyneték . Én nem tudtam hogy mivel védekeztek, úgy látszik, te jobban tájékozott vagy ebben. Én még azt is gondolhattam, hogy esetleg szeretnének is kisbabát, mert nem tudom mióta járnak, és milyen viszonyban vannak.
nyuszika : értem, csak szívtam a véredet. / nem lecsapni a labdát ! /
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
bnss
veterán
Sziasztok, szép késő estét!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Tim82
félisten
úgy látszik, te jobban tájékozott vagy ebben
Nem, nem egészen így értettem, de akkor jobb is, ha nem juttatom az eszedbe.
-
csapos2
addikt
válasz VoDaFoNe #35661 üzenetére
Vodi, azt kell mondjam, én személyszerint, semmi kivetni valót nem találok a lábadon. Ha neked nem tetszik, azzal nem tudok mit kezdeni. De hihetsz egy öreg szamárnak, szépek azok a virgácsok. :-)
Reni: Mert ha lecsapom, mi lesz, megbüntetsz? ;-]]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #35669 üzenetére
Vazze Bolond - ezen besírtam
Ment vissza is
NoLF: Az biza jobban is passzolt a vacsorádhoz
Szia Bon3ss
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Jó képek, de hiányzik a mosoly...
Gondolj valami viccesre, aztán kattanjon a gép
Fejtől lefele jók a képekGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #35675 üzenetére
Izé, ti itt mit pingpongoztok a háttérben? Társaságban nem illik sugdolózni!
mod: mer' mintha nem tudnám.
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
elég búvalbaszottnak tűnsz
ÉKE
rarri: nem lesz baba /1xsem volt még reggeli rosszullét, szerencsére/
úgy vagyok vele h először a diszóól aztán a kisdisznók
jaa, gumival valahogy nekem nem 'megy', asszem a ffi társaim tudják ... továbbsemírom[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Bubu79
addikt
-
csapos2
addikt
És még én vagyok perverz. ;-]
-
Tim82
félisten
Érdekes, mert a visszajelzések alapján lányoknak sem ugyanolyan érzés általában.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest