- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ojb
tag
válasz Nerazim #15312 üzenetére
"....normal 4M1M" fw-t, na ezzel valameddig működött, de utána eltűnt a hálózatról bármit csináltam. Lehet itt meg az volt gond, hogy még nem volt felrakva a driver hozzá."
Egyszer már feltudtad tenni a firmware-t, tehát jó eséllyel van CH340-es USB driver a gépeden.
Indítsd el az ESPEasy Flahert és tölts fel egy 4Mb üres .bint a kép szerint.
Természetesen a COM Port változhat .
Amint felment töltsd fel ismét a szükséges .bin-t. Figyelj rá hogy ...ESP8266_4M1M.bin legyen a file vége. (Elképzelhető, hogy az előző csatlakozási próbálkozásaid alkalmával benneragadt valami változó. A balnk_4MB.bin kitörli a teljes memóriát)
A boot-olási folyamatot valamiféle terminal emulator (pl.Termite) programmal tudod figyelni. A bootloader betöltése alatt 57600bps utána 115200bps sebességgel N81 beállítással
Természetesen a firmware feltöltéshez jelen esetben NEM kell a CP2102 USB-Serial átalakító.[ Szerkesztve ]
-
enesbcs
tag
válasz Nerazim #15312 üzenetére
Ahogy ojb leírta, az is tökéletes. Én annyit tennék hozzá, hogy nem használtam még az ESPEasy Flashert, hanem a NodeMCU PyFlasher-t szoktam használni, ahol egy pipával bejelölhető hogy "yes, wipes all data" ami töröl mindent feltöltés előtt - az esetleges hibás beállításokat is. Ez általában segít. (de a tasmota-pyflasher is jó, gyakorlatilag ugyanez)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest