- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #11348 üzenetére
Aludj jól, álmodj szépeket!
Vénember: nem tudom, mi az a router, de biztos kicserélik.[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #11350 üzenetére
Vidám dolgok ezek - tetszik a dobozokon a plug&play felirat
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bash
addikt
válasz bolondember #11348 üzenetére
Nem ismerem a Firefox jelszókezelőjét, de a RoboFormnál nem nagyon találsz teljesebb és mindenre kiterjedő megoldást.
http://bashtravel.com/
-
venember83
nagyúr
válasz Bubu79 #11352 üzenetére
Ezen legalább nincs ilyen felirat...
rarri: Egy doboz, ami megosztja a netet több gép között, jelen esetben egy asztali gépre kell net, hálózati kábelen keresztül, illetve a másik gép egy noti, amire kábelmentesen kell eljuttatni a netet. Biztos én nem értek hozzá, de nem megy. Nagyon nem.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #11355 üzenetére
Valamit tudott a gyártó
Gambit: Még mindig ugyanaz a nóta megy?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Gambit #11357 üzenetére
Káromkodós topikos, nem megértős, alapelveket szívesen átíratós...
Eh - közben látom, hogy változott a topik is...
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #11355 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást. Szerintem holnap a boltban kiderül hogy mi a hibája.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Racecam
nagyúr
Szia rarri!!!
Kikaptunk.
A legjobbkor.
Menjek a káromkodós topicba? Ma már jártam ott, csak más ügyben.[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Gambit
őstag
válasz Bubu79 #11358 üzenetére
Ja neeem, az a gyerek még pihenőn van.
Illetve nem tudom, még az is lehet, hogy ő volt az. Az biztos, hogy valami régebben kirúgott szerencsétlen kitalálta, hogy a tagok fotóit linkeli a viccrovatba. Nagyon eredeti...
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #11360 üzenetére
Nem kell, ott ha minden igaz Grafiqs rendet rakott és pihenni küldte a delikvenst néhány órára...
Gambit: Kreatív nagyon. Szerintem sosem fogom megérteni, hogy ez bizonyos életkor felett miért is okoz örömet embereknek... Ők lennének a meg nem értett zsenik?
Bash: a délelőtti káromkodós topikos zúzásra gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #11360 üzenetére
Szia Race! Gyere , öleld meg sas barátodat, és mindjárt elfelejted hogy káromkodni akartál.
Amúgy kíváncsi lennék, hogy mennyit, és milyen módon szabad káromkodni. Nem mintha én akarnék.[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz Bubu79 #11362 üzenetére
Nem értem én sem, de szerintem ez a viccrovatos nem volt egészen normális. Valamiért a fejébe vette, hogy majd mindenki megretten tőle, ha wiw-es fotókat szúr be. Nem lett nagy rettenés, mondanom se kell.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Bubu79
addikt
válasz Gambit #11365 üzenetére
Hiába - nagy a Jóisten állatkertje, csak a kerítést kéne még kicsit magasabbra építeni
Rarri: [link] Irányadónak megfelelő
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Gambit #11368 üzenetére
Rarri: Magatokra hagyjunk Benneteket?
Ahogy elnézem a Teaerdős topikra lassan elkél egy ilyen:
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #11372 üzenetére
Mármint hogy nekem, vagy magadnak szerezz örömet?
Bubu: Ez nem egy valós eseményen alapuló történet. Bármilyen hasonlóság a véletlen műve.
Gambit: Nekem először a lelkemmel kell foglalkozni, utána jöhet az állatias, ösztön szex.[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Ne aggódj, a Télepó rendes kiképzést kapott, bármilyen magasra felviheted az örömök egén, hiszen a ráénszarvasai is az égbe röpítik folyton - egy sas által szolgáltatott madártávlat nem okozhat gondot
Jó duma ez a kitalált történet - mintha már hallottam volna valahol ilyet
-
-
(Kolombusz)
veterán
Én nyugovóra térek lassan.
Bár, még nem vagyok álmos, úgyhogy lefekszem és tanulok. Utána alvás.Aki még marad, annak további jó fórumozást, aztán szép álmokat!
-
dokar
addikt
fexem, aludjatok ti is.
extra - SEXRay
-
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak - sajnos győzött az irigység és látván, hogy számomra itt nem terem babér ( Télapó mindent visz ), elmegyek aludni - további kellemes szórakozást
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
-
Bash
addikt
Szokás szerint egyedül maradok. Ma este legalább volt már egy izgalmas Sea Launch event, és sülnek a húsaim is a hamburgereimbe.
http://bashtravel.com/
-
Sipi
addikt
Ha szabad belekotyognom (persze, hogy szabad, elvégre szabadság, szerelem, demoktiktatúra és részegség vivala), mijafaszt keres részeges céges bulin a világháló?
Szimpla testvéri érdeklődés a keményebb zene és nem rajongója iránt.
Racecam, ne üss nagyon!!!Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
neduddki
nagyúr
HI!
koborol itt egy linux-os ezpert?
meg ken nmap-olni egy ip-t
kosziudv
neduddki
p.s. tbs, ngabor alszotok?:- )
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs