- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
Loretto
veterán
A találmányi hivatalnak mi az angol megfelelője?
Office of inventions? Köszi.
Mod.: az angol honlapja patent office-t ír.Soirée...
-
BlacKSouL
addikt
Most hallgatom a rádióban, hogy Lázár Zoltán jól szerepelt a maratoni négyesfogat-hajtó versenyen Aachenben, de a közönség kifütyülte, a zsűri pedig lepontozta. Ebben a sorrendben. Kérdem én miért is? Mert jó volt, vagy mert magyar??
Az ókorban egy ifjú atléta lelkendezve mutogatta a győzelemért járó díjat. Az egyik görög bölcs megkérdezte tőle:
- Ki volt az aki győzött kettőtök közül ő vagy te?
- Természetesen én.
- És örülsz a győzelmednek?
- Természetesen.
- És ki volt az erősebb? Ő vagy te?
- Természetesen én, hiszen legyőztem.
- Akkor nem értem. Hogyan tudsz örülni a győzelemnek, amit egy nálad gyengébb ellen érsz el???Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
válasz neduddki #949 üzenetére
Igencsak mély hatással volt a szövegíróra Ady költészete.
Blacksoul:
A helyes válasz: azért, mert egészen addig nem tudtam, hogy én vagyok az erősebb, amíg a győzelmemmel ez be nem bizonyosodott.
Az ilyen szofista és cinikus magyarázatokból nekem az a kedvencem, hogy ha ez a kutya anya, és ez a kutya a tiéd, akkor ez a kutya a te anyád.
Az ilyen magyarázatok annyira gyenge lábon állnak és annyira egyértelműen a megalázás szándéka süt belőlük, hogy az már szánalmas, hiszen egyértelműen kisebbségi komplexust takar.
Őszinte meggyőződésem, hogy ha akár a te történeted, akár az enyém elhangzott valaha is, az legfeljebb jókedélyű nevetést csalt ki a hallgatóságból.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
VladimirR
nagyúr
-
Winner_hun
titán
huha sürgős help kéne. Van az utvonal.bkv.hu
Namost nyugatiból délibe kell mennem. Nézem, 4-es 6-os-sal 5 megálló, le a széna téren majd egy megálló az 59-es villamossal és elvileg ott vagyok. Namsot az 59-es villamosra meg az van írva, hgy végállomása a moszkva tér és utána egy megálló a déli.
A moszkva tér meg a széna tér az legjobb tudomásom szerint két külön megálló és a széna térnél nincs csak négyes meg hatos villamos. Plz help sürge lenne► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
félisten
válasz Winner_hun #963 üzenetére
Kék metróval a Deákig, aztán a Deákról piros metróval a Déliig.
Vagy 4-6 villamossal Moszkva térre, onnan 59, 61 vagy 18 villamoswhile (!sleep) sheep++;
-
tiv61us
őstag
válasz BlacKSouL #957 üzenetére
maratonin nincs pontozas, csak dijhajtasban
ha lepontoztak es kifutyultek akkor kicsinyes bosszu
hosszu tortenet a lenyege az, hogy a napokban, tobb ev utan nyert egy sportbirosagi pert es egy nemet heleyett vilabajnok lett, mert annak idejen a nemet lova doppingolva volt
pontosabban nyugtatva, valerianat kapott
a losportszovetseg is a nemetnek adott igazat igy nekik sem tetszhetett, hogy aztan a sportbirosagnal Lazar nyert es utolag aranyat kapott
diohejban ennyit,"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Lord Zero
addikt
muszáj vennem még egy sört, nem bírom ezt a pörgő rtimust
nem, mindegy
-
NoLF
veterán
ha upolom a hirdetésemet, miért nem jön fel baloldalt?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Lord Zero
addikt
tudod néha odaballagok a fridzsiderhez és kiszedem a mélyhűtőből azokat a valamikor félretett fílingeket, amiket arra szántam, h frissek maradjanak, ha eljön az idejük
aztán megcsócsálom őket, kómótosan billegetem a fejem előre-hátra, jobbra-balra, h mindenhova jusson, a halántéklebenyembe és az agykamráimba is.. ízlelgetem, gusztálgatom őket... nem emésztek, csak detektálok...
ehh, egy le/kifagyasztott zamat sosem olyan, mint az ahelyt-iziben...
fogalmam sincs, miért mondom ezt, egsnem, mindegy
-
Racecam
nagyúr
Helyes!
Suli beindult? Hogy lesz ez ebben az évben, első a tanulás, második a PH!?
Vagy a második a lányok? (Asszonyok)
NoLF: Meg kellene kérdezni Panther-t, hátha erre jár valamelyik reinkarnációja.
Persze, lehet, hogy Ő is tuc-tuc bálban van.
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Lord Zero
addikt
lám, nekem sikerült (ibm t42 hirdetés)
ne a fórum felületről közelítsd, hanem az aptóhirdetések felől - hiredetésem karbantartása - és ott napi 2 ''up'' lehet - hsz nélkül, simán előrehozza -, melyekből most a kedvedért egyet elbasztam
szerk. ezért aztán vegyetek ájbíemet, plíz
szerk2. a demontráció csak akkor látványos, ha most olvasol, különben cca 5 perc múlva süllyesztőbe kerül a hirdetés
szerk3. és nem vagyok panther-reinkarnáció
[Szerkesztve]nem, mindegy
-
MarKoo
addikt
-
Racecam
nagyúr
Amit az afróamerikai barátaink hallgatnak olyan kocsiban, amelyikben nincs lengéscsillapító.
MárK: Mi az, hogy kedvhiány? Nekem ennyi idős koromban, csak akkor nem volt kedvem, ha tökön rúgtak. De azért közben is eszembe jutott. (Ha az öreg ezt elolvassa. )
Lord Zero: Nekünk nem.
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Lord Zero
addikt
kezdek bebaszni, baj?
szerk. onnan tudom, h újraolvastam a #981 hszt, és rájöttem, köcsögösködik a billentyűzetem - sosem oda simul, ahová céleszköznek szánja a kezem
bah...
szerk2. ezt is javítottam vagy százszor
[Szerkesztve]nem, mindegy
-
MarKoo
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
I_Am
veterán
Azért ne keverjük már össze a szezont a fazonnal.
''A számitógépes játékok nincsenek hatással a srácokra.
Ha gyerekkorunkban hatott volna ránk a PacMan, akkor
ma sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva
miközben repetitiv elektronikus zene szól.....''Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest