- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nah, abzdmeg, velem is mi történik? Jöttem most haza, erre atláltam valakit a hátán fekve a hóban...
Nah, gondoltam, mit tegyek? Felráztam úgy, ahogy tudtam. Persze atomrészeg volt. Kértem hivjak-e mentőt, vagy segitsek-e valamit. Persze, mentőt ne. Mindjárt gondoltam. Nah, mondtam, menjen akkor valahogy haza. Eddig odébb mentem valamivel. Akkor kérdeztem, hogy segitsek-e még valamit, vagy ne? Menjek közelebb. (menjen a halál f@sza, gondoltam) - miért? Mondtam. - Csak menjek közelebb... - Kell még valami segitség? - Gyere közelebb. - Na jó, én léptem, mondtam. Aztán elkezdett utánam jönni. Leráztam, s hazaértem. Szerintetek helyesen cselekedtem-e, mit cselekedtem jól, s mit nem?
Igy utólag azt mondom, hogy az lett volna a legjobb, ha hivok rá egy mentőt. Csak volt a fenének kedve kivárni, mig odamennek...I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Nah, még anyám szólt a mentőknek, hogy nézzenek szét itt a környéken, hogy valahol nem-e esett össze az emberünk, nehogy megfagyjon. Mondjuk azt mondja, erre a mentősök anyit mondtak, hogy köszönjük szépen...
Azt nem mondták, hogy érdekli-e őket a dolog....I am having fun staying poor.
-
Dilikutya
félisten
Halott ügy... már lassan fél éve borzolja itt a kedélyeket. És élvezi, hogy itt idegeskednek miatta. De kitiltani normálisan nem lehet sajnos. Azt kéne, hogy senki se foglalkozzon vele, de ezt meg nem lehet 30ezer fórumozónak elmondani, így mindig lesz valaki, aki reagál rá. Reménykedjünk, hátha talál egyszer végre egy nőt magának
Ahogy mondtam egy korábbi hsz-emben: Hogy idézzek egyik örökös kedvencemből a Jó reggelt Vietnam-ból: ''neki jobban hiányzik egy kiadós k**rás, mint bárkinek eddig a történelemben''
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Szőrös
veterán
nabaz volt ez a mi a hobbitok totyik linkelni akartam beléje vmit erre villám I_am modunk nem törölte ? ehehe nah akkor béteszem ide. etá hobbit : Bővebben: link
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
faster
nagyúr
válasz Dilikutya #2355 üzenetére
Hihetetlen, hogy minden napra jut egy forradalmár, aki meg akarja váltani a világot, és védelmébe veszi RGB-t. Azt javaslom, hogy aki nem ismeri az előéletét RGB-nek (nem neked javaslom, csak úgy általában) , az inkább tartsa magában a véleményét arról, hogy véglegesen ki lett innen tiltva.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Nem értem, mit problémáznak egyesek a kitiltásán. Mondjuk a tag, aki most ezen agyal, a moderátori kinevezésekbe is belekötött már, szegény Andorpapát valami noname ismeretlen modnak tartva
#2361: azaz, b14... kiakadt I_Am kinevezésén, asszem topikot is nyitott a modokkal kapcsolatban, Andorpapa pedig egyszerűen nem rémlett neki. De gondolom csak mert b14 tevékenysége az Interaktív és a Fáradt gőz témákra korlátozódik
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
Az RGB problémára csak mi tudjuk a megoldást, egyszerűen nem szólunk hozzá, ennyi, NEM KELL HOZZÁSZÓLNI, BESZÉLNI RÓLA! Csak ez a járható út, ha ő úgyse tud megjavulni. Lehet hogy dögnehéz kibírni de ki kell bírni, és kész. Nem kell még itt se dumálni róla. Kiváncsi leszek a következő topikjában ki fogja ezt megszegni, illetve ki fog itt hozzászólni.
-
törölt tag
De ez a baj, nem kéne hozzászólni, és akkor megunná vagy adjatok, Gambitnak, olyan rangot amivel csak az RGBt tudná moderálni, szerintem nem tudna olyan gyorsan regelni.
Pedig sajna más megoldás nincsen, vagy összefogunk vagy, hiába beszélnek/ünk itt róla, semi nem fog változni. -
Dilikutya
félisten
Alapelvekbe föl kell venni, hogy aki a megadott támpontok alapján ráismer, NE szóljon hozzá Aki hozzászól, azt meg kirakni rgb-vel együtt
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Bash
addikt
Tegnap megjött az új nyomtatóm. Canon PIXMA iP5000-es: (Bővebben: link), UK modell, mivel az amerikai verzióból kiszedték a CD-nyomtatás feaure-t. Másfél hónapig jártam utána, mire emberi áron találtam egyet. De most nagyon örülök neki.
I_Am!
rgb-hez annyit, hogy én amint meglátom bannolni fogom, bármit is csinál. Éjszakákat virrasztottam folyamatos rgb-bannolással töltve, nem kívánom senkinek. Borzasztóan makacs és kitartó, úgy is mondhatnám, hogy csökönyös. Csak egy kis statisztika:
november 15-én 12 nick-je került a levesbe, november 16-án 24, november 18-án 31. Utóbbi napon hetesével regisztrálta a neveket egy perc alatt, de mire odajutott, hogy a hetedikkel szeretett volna belépni, és postolni valami baromságot, már nem volt alkalma rá. Mindez nálam hajnali 3 és reggel 9:30 között történt. Na ilyen ember ne jöjjön nekem azzal, hogy normálisan akar fórumozni...http://bashtravel.com/
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem is. Ha felismeritek:
- ban
- minden topikjának törlése
- nyoma sem marad.
És le van tudva.
MOD: Rájöttem mit kell csinálni!! De ehhez szerintem Parci segítsége is kell, és nem is írhatom be ide közösbe. MSN-en viszont ha jelenkezik egy vállalkozó kedvű ''RGB-killer'' moderátor, szívesen elmondom, hátha tényleg beválna.
[Szerkesztve][ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
törölt tag
Hát minden tiszteletem a tied. Ez katasztrofa, 67nick 3nap alatt.
Komolyan, valamit közösen kell csinálni ellene mert ez így szomorú.
Biztos ez volt az az idő amit Gambit mondott, ''hogy megoldottátok hogy nem tud regeleni''. Mondom, minden tiszteletem a tied, és köszönjük. -
Dilikutya
félisten
Te jó ég!! Ez már nagyon durva... és beteges. Ráfekszik a regisztrációra. Amugy azt hittem, hogy csak délelőtt támad, kb 1-ig. Szerintem beteg... normális, egészséges ember ilyet nem csinál.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz Panther #2369 üzenetére
Nafene, kicsit lassan MOD-oltam.... inkább beírom még1x:
Rájöttem mit kell csinálni!! De ehhez szerintem Parci segítsége is kell, és nem is írhatom be ide közösbe. MSN-en viszont ha jelenkezik egy vállalkozó kedvű ''RGB-killer'' moderátor, szívesen elmondom, hátha tényleg beválna.[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Bash
addikt
válasz Dilikutya #2372 üzenetére
Így van, csak délelőtt támadott. De nálam -6 óra az időeltolódás.
I_Am!
Kezd kicsit zsúfolt lenni, úgyhogy hamarosan meg is veszem a másik darabot: Bővebben: link.http://bashtravel.com/
-
Loretto
veterán
Jó reggelt: D
Ha valaki még nem próbálta volna a karaoket, ne habozzon... Kajak nagy buli.Nekem is ment 3sör 1,5ü pezsgő 1 tequila 1 martini után
A petróleum lámpaSoirée...
-
b14
senior tag
Néz kérlek körbe a többi fórumrészen is, mert nem csak itt vagyok jelen.
Szociológus??? Nem hiszem.
És hogy tisztázódjak (legfőbbképen sitho_-nak): Nem vagyok sem rgb, sem rgp párti, csak egyes személyekkel szemben ''moderátorellenes''.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
Sick Boy
őstag
Sziasztok! Bocs, hogy ide írom, de gyorsan kéne segítség, szal:
Van egy ABIT NF7-S lapom, rev 2.0.
Tökéletesen működik, meg minden.
A gépet tisztítás céljából szétszedtem apró darabjaira, majd összeraktam (egy DVD-RW került a CD-RW helyére),
Na beindítom a gépet, erre nincs hangja (az alaplapi soundStormot használom)
De az az idegesítő, hogy a hangfalon keresztül is szokott csippanni bootoláskor, de most ezt sem teszi.
BIOS-ban nincs letiltva a hangkari, jumpert nem állítottam el.
Újratettem a drivert, semmi.
Az nVidia SoundStorm szoftvere mutatja a spektrumkijelzőt, hogy zenélnie KELLENE, de nem zenél, Winamp szerint is minden rendben, megy a spektrum.
Lenémítva egyik ki/bemenet sincsen.
Az eszközkezelő szerint tökéletesen működik.
Akkor most hol a hiba...?
HLP PLS!Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
LukE
veterán
nagylevegot mindenki, aztan klikk Bővebben: link
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Old Death
senior tag
Bővebben: link
de még mindig jó''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Old Death
senior tag
ez agrarfiatalnak ment.. csak nem akartam szét offolni a hogy nézel ki? topicot
no akkor íjászat:
íj árak: 13k --> csillagos ég, de olyan 300k
vesszők: 1k --> 3k
pár link:
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
agrarfiatal
senior tag
válasz Old Death #2391 üzenetére
13k még nem vészes - egyik haverom csigással nyomul azt tudom hogy neki is pár száz akárhány ft-s ijja van
és ez a sima nartur magyar miből van? tiszafa?
itt is vannak hogy hány fontos az ijj vagy ilyesmi?
móriczon van valami ijjasbolt ha jól tudomtévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
TexT-BoY
addikt
VALAKI HELP ME!
Anyabanya mászik kifele a jövöhéten Horvátba gondoltam kérek töle egy 6230as telot de nem tudom érdemes-e... Tudtok mondani árfolyamokat, mobil szoláltatokat amik kint jok? megéri egyáltalán kint venni mobilt?HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Old Death
senior tag
válasz agrarfiatal #2393 üzenetére
no igen a csigás kicsit erősebb, mivel a csigák gyorsítják fel... az enyém 42 fontos, de amivel eddig lőttem az 80 fontos volt és baromi nehéz kihúzni.. viszont a csigásat könnyebb mivel nem keményedik.
nem tudom milyen fából van.. ki ezt használja ki azt.. a készítőt kell megkérdezni nekem gyanta-fa íjam van és én külön íjkészítő mestertől vettem és 23k volt. az egyik barátom meg készít veszőket és ő 800-1500 Ft-os árban dolgozik...
Móriczon, ha jól emlékszem Szalóki és Kelemen bolt van... ő az egyik legjobb vessző készítő!
az íj erősségét a készítőtől lehet rendelni... ha lóra kell akkor max 35 font... ha gyalogos íjászat akkor nincs max. kivéve az erő, de mivel nem kell vele messzire lőni így a 40-45 fontos íj már bőven elég...''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest