Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DudeHUN

    senior tag

    válasz b. #38704 üzenetére

    Nem az. Mert a partnereidtől nem várhatod el, hogy veszteséggel árulják a termékedet. Ezt sok cég megpróbálja és néha van előnye (pl. piaci jelenlét), de egy idő után ez tarthatatlan.
    Azért nem irreleváns, mert úgy néz ki nem szedtek össze akkora puffert, hogy a mélyrepülés megérje nekik. Ez akkor lenne az, ha a partnerek engednek a saját áraikból (jelenleg az NVIDIA) és nem fordul bukóba az eladásod. Van amelyik nagyobb piaci szereplőnek belefér, mert a VGA csak mellékes bevételi forrás. Van amelyik a minőségen (anyagok, garancia, tartozékok, szállítás, stb...) spórol. De, ha az eladásod közel 80%-a nem hoz pénzt vagy túl nagy a rizikó benne, akkor az az ágazat nem fenntartható.
    Az meg már cége válogatja, hogy az mennyire számít neki, hogy a fogyasztók felé minőségben és szolgáltatásokban kevesebbet kell nyújtania.
    Jelen esetben az durva, hogy a 4000-res szériában az adott feltételekkel (NVIDIA, piac, válság, nyersanyag...) nem érte volna meg nekik a piaci jelenlét.
    A jelzett személyes sérelem és a már ennyi szenvedést nem ér meg neki résztől elvonatkoztatva is a döntés a jelenlegi információk alapján szvsz anyagilag indokolhatónak néz ki az EVGA esetében.
    Petykemano által linkelt grafikon egészen elképesztő amúgy. De itt a partnerek is "hülyék", hogy hagyják.

    (röviden: van rálátásom beszerzési árakra)

    [ Szerkesztve ]

    Gamer for Life

Új hozzászólás Aktív témák