- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz KAMELOT #14549 üzenetére
Nem, mert nem mér sehogy. Saccol a hardvertől kapott adatok alapján, ettől függetlenül szerintem alapvetően rendben vannak a mutatott értékei. Ugyanakkor ha elfogadjuk, hogy alapvetően jó amit mutat, akkor miért van az, hogy alulfeszelve nálam 200w körüli érték jün ki 3070-el? Nem hiszem, hogy ez peak érték, ahhoz túl alacsony, tehát "tipikus" fogyasztás lehet, de ez csak logika, nem ellenőriztem sehol és semmivel.
Chaser: "táp miatt nem mindegy, mert ha a peaket nem tudja lekezelni akkor vmilyen anomália lesz" - ezt én is így gondolom, és ezt írtam korábban is. Emiatt is mondtam azt, hogy a kártya annyit fogyaszt, amennyit adott idő alatt a konnektorból kihúz, ami ugyanakkor nem azonos az angolul peak-nek mondott értékkel, mert az az a tüske, ami ms-ekig létezik csak. Ez okozhat problémát a tápoknál, ugyanakkor a korszerűbb típusok védelmét már felkészítették erre a jelenségre és így csak akkor okoz gondot, ha kezelhetetlenül nagy mértékű és/vagy túl sokáig tart (a táphoz képest). De egy szó, mint szűz, a kártya fogyasztása nem egyenlő a pillanatnyi tüske értékével (szerintem).
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs