- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
"9049"- erre tud valaki valamit,fontos lenne...
Meg kérdeztem itt is , de egy idióta pöcs ahelyett hogy segítene, vagy kussban maradna "szivesenezget" itt nekem...Th1sN04ll: ez valami arctic tipus, de csak am3 van ráírva, ilyen leszorítós valami.....
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz ScomComputer #9054 üzenetére
Milyen hűtő pontosan? Mondjuk példának a ninja 3hoz olyan lefogató+backplate van gyárilag amin mindenhez van furat, nem lehet probléma szerintem
-
h1mpi
félisten
Ezt szakmai topicban tudnák megmondani Neked szerintem.
Fully electric lifestyle!
-
ScomComputer
veterán
Megkérdeztem ott is , de egy zsibbadt idióta válaszolgat, de már írt közben a sz.tech boltos haver, a válasz igen...az amd 939-től a FM2-ig ugyanaz a hűtő felfogatás.....azért köszi ...látni hogy az nvidiás bajtársak összetartanak,pláne ha 780-nunk is van....
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Hát de most viccen kívül te tényleg nem tettél fel ott semmiféle kérdést.
Se kérdőjel se semmi. -
h1mpi
félisten
válasz ScomComputer #9058 üzenetére
nV az oké de AMD-vel nem állunk túl nagy barátságban CPU terén se, sőt...
Fully electric lifestyle!
-
Daemon75
tag
válasz hszilard666 #9059 üzenetére
Neeee mond, hogy egy egész kábeldob van a számítógép asztal alatt!!! Végem is van itt helyben!
Meg látom a folyadékbevitelről is gondoskodsz kellően. A kancsóba mi van az asztalon, Holy Bucket koktél?Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
keIdor
titán
Egy kis érdekesség emberek: [link] Durva, hogy mi színe lett...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
MiklosSaS
nagyúr
Ez azert van mert ti csak jatszasra hasznaljatok a gepet. Nalam peldaul az FX-8350 agyon verte a 2600K-t, 3770K-t es meg a 4770K is gyengebben teljesit a HT miatt. Persze mindharom processzor tuningolva volt.
A 4930K 4.8 GHz-en 20-22 %-al volt erosebb mint az 5 GHz-en jaro FX-8350...es tudjatok jol hogy a 4930K haromszor annyiba kerul mint a csoro FX.
Jatekban persze gyengebb.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hszilard666
veterán
válasz MiklosSaS #9066 üzenetére
AMD proci még nem volt a birtokomban, de azt vettem észre hogy intelt többen használnak. Én ebből azt a következtetést vonom le hogy prociban intel a jobb. Persze a pirosak meg APU ban vannak otthon.
Most fogok egy amd alapú gépet összedobni Édesanyámnak, egy piros bitfenix prodigy be Majd írok első benyomást ide vagy valami piros topikbaKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Th1sN04ll #9067 üzenetére
igen , mert szuksegem volt a plussz 20-22 %-ra....de ha jott volna folytatas (8550, 8750) akkor maradtam volna FX vonalon...annak idejen 2600K/3770K-rol valtottam FX-8350-re !
(#9068) iszilard: jok azok az APU-k...otthoni felhasznalatra videokartya nelkul nem lesz veluk gond.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
BlackSoft
addikt
Na nézzük milyen ez a játék
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Daemon75
tag
Mocisok! Na mit hoztam nektek? Hát nem cukorfalat? [link]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
BlackSoft
addikt
válasz ScomComputer #9071 üzenetére
Lesz, de nem ma Sajnos a 650-el felvétel nélkül ultra low-on 720p-ben sem megy túl jól... Majd ha vettem egy normális vga-t
-
ÁdiBá
veterán
válasz MiklosSaS #9066 üzenetére
Szerintem itt a brigád nagy része nem vásárolna Amd processzort játékra köztük én sem... Játékra ilyen kártyák mellé én nem raknák AMD processzort az biztos mert ha a 8 mag nem kap feladatot lásd sc2 akkor ki is dobhatod a procit... Manapság pedig nem divat több szálra programozni.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Tirexi
addikt
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Igen, de néztem már vagy 30 órányi gameplay-t másoktól (profiktól, akik Arma II moddal játszottak rengeteget) és náluk jónak tűnik, mert tudták mit kell hol keresni, és tele voltak fegyverrel
De nem ezért vettem, hanem Lexmy rászedett, hogy játszunk már vele
-
Daemon75
tag
Ugye ezt nem mondjátok komolyan, hogy már ebből is van alkalmazás! [link]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest