Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz ÁdiBá #70808 üzenetére

    van ra tartalom.

    szimulatorok kozott gyakorlatilag az osszes tamogatja (en Project Cars 1-2ot es Dirt Rallyt tolok, de iRacing es Raceroom is ok plusz Assetto is de azt en meg nem probaltam). project cars 2 gyonyoru.

    grafikailag pl a Climb eleg jol nez ki, de ott a Arktika.1 es a Robo Recall is, utobbi ketto teljes erteku FPS. a regebbiek kozul a Doom3nak van teljes konverzioja es sokkal de sokkal jobb a Doom VFRnel (utobbit en refundoltam mert egyszeruen nem mukodot mechanikailag).

    lassan kb az osszes kategoriabol van valami ertelmes bar tenyleg fiatal a terulet.

    ket dolog zsenialis vele: egyreszt olyan, mintha egy 100+"os kijelzon jatszanal masreszt van kezed tehat azzal lehet celozni. teljesen mas immerziot ad, egy masfel meterrol nezett 55"os kijelzohoz es egy surround/eyefinity setuphoz kepest is.

    Viszont mikor fognák a kezemben egy fegyvert és azt látnám mint a The Evil Within játékban, hogy majd beszarok mikor jönnek a zombik, na arra megérne rendszert épiteni, meg egy szobát fentartani üresen, hogy ne törjek zuzzak közben.
    Sunshine Arizona es Arktika.1 pontosan ezt tudja. es hatalmas feeling, hogy tenyleg a fegyverrel lehet bennuk celozni. Doom 3 VR mod szinten pontosan ezt tudja, bar azt a jatekot eredetileg nem VRre talaltak ki, de par szempontbol remek. Meg ott a Dead Effect 2 amit topikban tobben is mondanak, hogy szuper es hasonlo kategoria. Vagy a Superhot, ami amennyire ronda, annyira zsenialis mechanikailag (Te vagy Neo). Es elvileg ott az Onward.

    Ismerosi korben jelenleg harom ember agyal, hogy kene neki es egy mar vett is utana miutan megmutattam nekik.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák