- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Elég lenne ehhez a kártyához egy Q6600 3,2-3,4GHz-en? Egy Msi 5770Hawkot akartam először, de az Msi 460 Cyclone csak 20 euroval drágább. Jobban megérné a 460-as?
Előre is köszi. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy gtx460-as vga-t, csak nem tudom, hogy az MSI gtx460 Cyclone 768, vagy a Giga gtx460oc 768 (2 ventis) karit vegyem. Melyik a jobb? Én az MSI felé hajlok. Vagy esetleg várjak erre: [link]
Előre is köszi. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
A jövő hónapban szeretnék venni majd egy 768 megás gtx460-at. Az EVGA referencia és az MSI féle cyclone közül szeretnék választani (Szlovákiából vagyok és itt, 20-25 euróval olcsóbbak, mint a többi model). A kérdésem az lenne, hogy az MSI hűtése hány miliméterrel nyúlik túl a nyákon? Azért kérdem, mivel csak 185cm széles a házam, amiben oldalt van egy 12 cm-es venti, és a mostani vgam és a ventilátor között 26 mm a hely (nem szeretném kivenni oldalról a ventilátort, mert akkor nagyon melegszik az alaplapon az északi híd). Elférne az MSI, vagy inkább az EVGA-t válasszam? Előre is köszi a segítséget. -
BK87
senior tag
Szia.
Mértem it is ott is, de ha 150mm, akkor nem fér be. Az a 150mm az nem 130 véletlenül? A gyártó oldalán 110mm van írva a kártya szélességre, amihez, ha hozzáadjuk azt a túlnyúló 20mm-t, akkor 130mm jön ki, és úgy már jó lenne. Nem lehetséges, hogy elírtad?[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a 768MB-os Cyclone elég 1680x1050-as, vagy 1600x900-as felbontáshoz?[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Szeretnék venni egy MSI GTX460 Cyclone 768MB-os VGA-t, csak a 768MB memóriában nem vagyok annyira biztos. Jelenleg 1440x900-as felbontáson játszok minden játékot egy 19"-es monitoron, ami egy hónapja furcsa dolgot csinál. Halvány függőleges csíkok jöttek elő rajta úgy 4cm-es távolságokban, ami néha látszik játékok közben (akkor, ha sötét van a játékban), meg akkor, ha sötét hátteret teszek be. Egy kicsit zavar a dolog. Ezért szeretném megkérdezni, hogy ha veszek egy olyan 20-22" monitort, ami 1600x900, vagy 1680x1050-es felbontást bír (nem akarok full HD-t), akkor elég lenne-e a 768MB memória? Próbáltam néhány játékot (battlefield BC2, F1 2010, stb.) a mostani vga-val, általában 480-510MB memóriahasználatot mértem, ezért nem vagyok biztos abban, hogy elég lenne-e a 768MB nagyobb felbontásra. Van ezzel kapcsolatban valakinek valamilyen tapsztalata? Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest