- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassy00
senior tag
válasz killer095 #10391 üzenetére
Hát kérlek kiszámoltam az efffektív órajelet ami a képen volt és ha hiszed ha nem addig még el tudok számolni én is hogy 9400 nál jár,,, Na de engem nem is ez érdekel hanem az hogy hol az az 1070 aminek a memójai a mondásod szerint effektive 9500-at is mennek. Igyál még kis kávét vagy mittomén
-
sixpak
nagyúr
Valley-ben tényleg 1440p a legnagyobb felbontás vagy benéztem valamit?
Elég gáz lenne, ha nem lehetne uhd-t választani, miközben szarért-húgyért dobálják a 4K tévéket/monitorokat.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Puma K
nagyúr
válasz szente #10388 üzenetére
Nvidia VGA driver telepítésénél a kiválasztható programoknál (driver, 3D, physx, stb) az elején bepipáltad a 3D Vision-t a listán?
Ha minden igaz akkor az kell hozzá, szóval az Nvidia oldaláról szedd le és nézd meg a legújabb driver-el.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Shaza
senior tag
Hello!
Reméltem hogy a 970 után szerencsém lesz és nem coil whine-os az MSI GTX 1070 GAMING X-em.
Hát az lett...
Más 1070 tulajoknál is előfordul?
Köszi -
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #10415 üzenetére
Hallgasd meg az enyém teljes terhelésnél tuningnál...
Mondjuk engem nem zavar, miattam zongorázhat is a gépben"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #10418 üzenetére
Sz*rok én rá hogy cicereg. Megfelelően működik az a lényeg, főleg, hogy egy Z906 van mellette, nem sok zajt enged a fejembe azon kívül amit hallani akarok
(#10419) Shaza: Huhh, ennél a szériánál is megvan ez a jelenség?
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Venyera7
senior tag
Tdp keretet csak bios-ból lehet emelni? Megfogja a kártyát?
-
Shaza
senior tag
-
killer095
őstag
Magas fps-en , a monitorhoz nincs köze!
Amúgy itt mindenkit annyira zavar egy olyan cicergés amit az első venti elnyom hogy hihetetlen, vagy itt mindenki steril körülmények közt gépezik? Nincs háttérzaj, vagy fejhallgató, vagy hangfal....
[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
killer095
őstag
válasz KAMELOT #10427 üzenetére
Biztos nekem van bot fülem, bár ha gépezek a fejemen van a fejhallgató, zárt kialakítású, azt se hallom ha üvölt a gyerek, ha nem azt használom egy logi z623 szolgáltatja az aláfestést ami már 25% hangerőn a szomszédból hallható, ezen kívül megy az utcán kocsi, meg a rádió, vagy tv is szokott a háttérben ciripelni, ezek után kizártnak tartom azt hogy valaki a megannyi hang közül pont ezen kinlódjon! Bár lehetnek itt denevérhallású emberek
Mondjuk én ez miatt nem vennék vissza vga-t a boltok helyébe, statikus alapzajról beszélünk, azt a tápellátó áramkör, és a kondik szolgáltatnak, ez az elektronika már csak ilyen, és ilyen is lesz!ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
nagyúr
válasz killer095 #10426 üzenetére
Pont ez az, hogy nem nyomja el. Egy jó ventillátornak csak szélzaja van, a cicergést kitűnően kihallani még egy közepesen hangos légkavaró, és igazából majdnem minden más mellől is. Fejhallgató általában megoldás, de nem mindig úgy játszik az ember.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
killer095
őstag
válasz KAMELOT #10429 üzenetére
Én úgy gondolom hogy egy valamire való gold minősítéssel ellátott táp már nem cicereg, főleg a mostaniak amik digit fesszabályzókkal dolgoznak!
Seasonic, Corsair (Seasonic, és CWT béllel szerelt szériák), CM! Én ezekben a tápokban még nem csalódtam, és ciripelést se halottam!
A z623 200w-os 2.1 rendszer, tud szólni mint az állet, de hát most minek bőgetni, a szomszéd csak anyámat csuklasztaná
A lényeg hogy megannyi alapzaj közül nagyon kellene koncentrállni arra hogy cicereg a vga vagy a táp! Egy fasza mecha billnek is nagyobb a hangja gépelés közbengbors:
Értem, te hát akkor ha lecsendesedett az utca, levesszük a fejhallgatót, az asszony a gyerekkel alszik, és bemegyünk a hangszigetelt laborba ott hallani, hát rendben van, nem vitatkozok[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
nagyúr
válasz killer095 #10431 üzenetére
Nem, nem érted, és hülyeségeket beszélsz, mert attól nyilván jobban igazad lesz Utcazaj, szomszéd szoba TV, aktív ventillátor és hangszórón szóló játékhangon simán "átmegy" a rosszabfajta cicergés, és baromi zavaró. Az egy dolog, hogy még nem volt olyan hardvered, ami ilyesmit csinált, de attól még létezik.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-
Tomassy00
senior tag
válasz menyus11 #10439 üzenetére
Azt nem tudom, nem ismerem, nem játszom.
De beépített tesztekben én nem bízom, játszani kell legalább 1 órát, és figyelni közben a cpu, és a gpu kihasználtságot. Ha a cpu 100%-on teker a gpu meg csak pl 90-en, akkor kevés a proci. De játék és játék közt is nagy eltérés lehet, sőt játékon belül a pályák közt is eltérés lehet kihasználtság terén.
-
szallasi007
őstag
válasz Tomassy00 #10441 üzenetére
Nem kötekedő szeretnék lenni de ha van egy 4.5-ön menő 4790k-m ami The Division alatt nem megy 100%-on viszont a vga terhelés meg folyamat 100% akkor mi nem hajt ki mit? Vagy ez azt jelenti hogy a proci rendesen dolgoztatja a vga-t? Tényleg nem értem ezért kérdem
[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
válasz szallasi007 #10443 üzenetére
Ha a procid nem megy 100%-on egy adott game alatt, de a vga igen, akkor az azt jelenti hogy ki van "hajtva" a vga. Az a jó ha a vga 99-100%- megy, és a cpu pedig minél kisebb mértékben van leterhelve...
Én olyankor vagyok (lennék ) elégedett mikor a cpu 70%-ig megy max, viszont a gpu 100%-on teker.
-
Laraxior
titán
válasz szallasi007 #10443 üzenetére
Eleg lesz az... Nekem is elég a 4770K, 4,5GHz-en.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz core i7 #10446 üzenetére
Tesztekben tobbet hoz a 6700K, de nekem mindig 99%-on teker a VGA jatekok alatt. Az a lenyeg, a teszt csak a pisztolymérés, egeszseges rivalizalas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest