- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD X2
senior tag
Egy kalappal akkor a vizsgára!!!!!!!!!!!!!!
A hűtőt meg nehogy elrontsd erős izgalmi állapotodban !!!!!!!!!!!!!
DEART neked mégjobban grat. és jó egeszséget mindenkinek !!
[ Szerkesztve ]
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
AMD X2
senior tag
Volt a kezemben Zalmi ram süni és riadva dobtam az eladónak vissza mer csak valami maszatos papír volt rajta !!
Kár , hogy ekkora gyártó nemtud figyelni a részletekre !!
Persz az a valószínűbb , hogy rossz és hosszú raktározás is belejátszik.
[ Szerkesztve ]
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
Daert
őstag
Köszönöm mindannyiunk nevében is.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
Kiváncsiságbol felraktam egy 2000-ben kiadott játékot és leesett az állam, összevissza csikok, villodzó kép Pedig az elözö vga-mal ilyen nem volt(HD3850)azon tökéletesen futott Hát ez van, akkor ezzel se fogok játszani Ez project igi pedig nagyon komálom ezen játékot.Ezek után fel se merem rakni a COD 1-t
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Frenk
aktív tag
Szisztok!
Egy GALAXY GF8800GTS 512MB-os beszerzését tervezem. [link]
Érdeklődöm, hogy vannak e kártyával tapasztalatok. Esetleg képet tudnátok feltenni mert csak a ref. kártyás képet lehet a galaxy lapon látni.
Valamint megéri a +12e Ft a 8800Gt-hez képest?
-
-
csutkaa
senior tag
-
kommunism
aktív tag
1 350 wattos fsp elbirna 1 8800gst???
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
yakuza.tora
addikt
válasz kommunism #29071 üzenetére
Szerintem inkább a tápos topikban tedd fel ezt a kérdést, mert az ottani guruk nagyon korrektek. Azt azért ne felejtsd el hozzátenni, hogy milyen konfigod van és tuningot mennyire preferálod... (az adataidnál lévő "cuccok" részt pedig töltsd ki! )
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
Macka
veterán
válasz yakuza.tora #29035 üzenetére
Izgat lettem a GTS-től. Okoskodók meg mindig vannak, jobb egy kis prevenció.
-
diegho
nagyúr
itt van nálam 6db 350-es fsp. feszemelt procival, feszemelt 9600-al se pörög fel a ventijük hangosra, ergó még így is 200W alatt van fogyasztásban, innentől meg totál mindegy, hogy 350 vagy 450-es táp van benne, bár ez sem igaz, mivel egy táp 50% terhelés körül érzi magát a legjobban hang és hatásfokot nézve. tehát pl egy ugyanolyan belsővel ellátott 350-es táp 200W terhelés alatt a konnektorból kevesebbet fog fogyasztani, mint egy ugyanilyen 450-es. persze ez táponként változó de nagyából 50% környékén szokott az optimum lenni. Az eltérés nem nagy 2-3% bár láttam olyan CWT vagy Delta 500 feletti tápot, amelyiknél pl 150W terhelés és 300W terhelés között 10% különbség volt, tehát tápot is okosan kell választani.
-
Egzee
őstag
válasz diegho #29085 üzenetére
Jó a szó tesó!
A GT vs. GTS témára visszatekintve, nekem nem ér meg +20k-t 5-6 fps... 32k a legolcsóbb GT, GTS meg 52 asszem... Persze én halandó vok, és nincsenek gyf féle ismerőseim, hogy ócsón szerezzenek nekem cuccokat, de akkor sem érné meg... Inkább azon a különbségen, veszek egy S1-et meg egy GeminII-t a procimra akár 2 drága ventivel a különbségen...
Mit tud az a vmod galaxy?
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz yakuza.tora #29082 üzenetére
Dehogy..
-
Dr.Én
veterán
DE jó, a régi játékok nem akarnak menni az uj vga-mon , pedig nem is rosszak, csak 6-8 évvel ezelöttiek
WOT: kissio
-
AMD X2
senior tag
Véleményem szerint ha az adott játékhoz nincs valami frissebb javítás akkor hibásan futhat az új vga-val. Persze biztossan vannak kivételek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest