Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #96302336

    törölt tag

    válasz Macka #10970 üzenetére

    A multik ebből élnek. Nagyon sok olyan ember van, akinek alapvető hiányosságaik vannak hardver téren, és csak épphogy tudják használni a gépet, ergo bekapcsolják, elindítják a játékokat, és elolvassák a zinternetet a zorigót és persze a sok tripla ikszes oldalt.
    De halovány gőzük sincs a gép felépítéséről ,és, hogy mi is kell egy játék megfelelő futtatásához. És ők a legjobb vásárlók, mert teljesen megbíznak az eladókban. Ők az igazi alkalmi játékosok. A piac is inkább feléjük nyit. a HC gamer egy egyre inkább szűkülő réteg lesz, egyre inkább hanyagolják a nagy kiadók is őket, és inkább az egyszerű, inteligenciától mentes játékokat nyomják, ahol nem kell gondolkodni.
    Jó példa az örök kedvenc játékom, a Deus ex. Félelmetesen összetett fejlődés van benne annak ellenére, hogy FPS.A történet is érdekes, és fordulatos. Sok RPG megirigyelhetné. Az újrajátszás is garantált, háromféle vége van, és teljesen más élményt és módszert ad, ha más irányba fejlesszük a karaktert. A folytatás egy rettenet lett. És azóta sem alkottak hasonló FPS-t. Amcsiknál nem is volt sikere, pont az összetettsége miatt, csak az EU-ban.
    Bugyuta non intelligence játékok jönnek, amik könnyen emészthetőek, és játszhatóak a nagyközönségnek. Az Assasin creed is egy csalódás, ha hihetek a PCG-nek. A látvány földbe döngöl, de minden automatikus, semmi kihívás nincs benne, és sajnos ez kell a default gamer-nek.

Új hozzászólás Aktív témák