Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz bandi210 #7938 üzenetére
4éve dolgozom... két évet suli mellett. akko kerestem suli mellett kb 50et. Volt amikor kijött a 7600GT megvettem 49900ért az innot. Másik hónapban dobtam rá 7000 forintot és cserélték nekem a boltban ASUSra. jóval előtte ASUS 6600GT-t vettem 48ért a 3500+os AMD-m 60k volt... A8N-SLi lappal..stb a házikó még mindig megvan abból az időből
szaprodnak mindjárt bővül egy lappal és 2GB rammal
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
válasz bandi210 #7938 üzenetére
Ez a montilopás már évekkel ezelőtt volt, nem hiszem, hogy fent lenne, meg nem is érdekel már. Különben sem vásárolnám vissza, milyen dolog az, hogy ellopják és még fizessek érte? Ez olyan, mintha a k**vát megerőszakolnám és utána még fizetnie kellene érte. Nem rád vagyok mérges, csak azokra, akik ezt kitalálták. Persze ha meglenne, akkor tuti megbeszélném a rendőr barátaimmal, hogy kapjuk el, aztán kicsit megigazítanám az arcát.
Zárt lépcsőházból lopták el, leláncolt állapotban. Éjjel 1 fél 2felé értem haza horgászatból, fél 7-kor keltem, mentem volna dolgozni, aztán a bicó nem volt ott. Nagy pofáraesés volt, de azért munkába elmentem a rendőrségi feljelentés után.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest