- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
válasz Nemo1001 #1349 üzenetére
Ezzel anno Én is küzdöttem. Eleve azt kell megnézni, hogy mennyi FPS-sel fut a játék mert ha az 50Hz egész többszörösével +/- kicsi tűrés akkor ezt a hálózati interferencia is okozza. Általánosságban elmondható, hogy a G-Sync nem puszi pajtás a borderless window-val emiatt érdemes teljes képernyős módban futtatni a játékokat.
Én mivel két monitort használok és nem akartam erről lemondani azt vettem észre, hogy ha bekapcsolom a gépet megvárom míg minden betölt majd kijelentkezek és újra be akkor megszűnik ez a villogás.
Állítólag a borderless window összeveszik a Windows asztal megjelenítőjével ami erőltetné a 60 fps-t és emiatt villog de majd valaki kijavít ha tévedek. Ez AMD oldalon máshogy van megoldva (free-snyc) és ott állítólag nincs ilyen gond.Azt nem csináljuk meg ami működik.
-
csiby222
aktív tag
válasz Nemo1001 #1355 üzenetére
Pont, hogy újabb drivert kellene felraknod, mert ezek a flicker problémák folyamatosan ott vannak a release note-ban. Folyamatosan újabb és újabb programoknál javítják ezt a problémát. Szóval ha régebbit teszel fel pont az ellenkezőjét éred el annak amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Azt nem csináljuk meg ami működik.
-
BMS
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest