Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
a porosodik-ot úgy értettem h beraktad aszt azóta csak teszi a dolgát rendesen, nincs vátás/csere izgalma, másik oldal megismerése..stb, szal ezek az izgalmak kimaradnak
nekem 2006 ősze óta 7600GT-m, 8600GT-m, 3850-esem volt, és szépen visznek/vittek mindent maxon akár 1024-be akár 1280-ba(kivétel crysis bár az ultra high-t kipróbáltam az atin, 25 fps nem az igazi de végigtoltam)
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
tkesy
őstag
"Egyébként sose volt 180k normál kereskedelmi forgalomban a gtx, inkább 130k..."
Hát ezzel picit mellé lőttél, itt van a kezembe egy GTX kiskeres számlája,
br.: 184 260 (azaz egyszáznyolcvannégyezer kettőszázhatvan) magyar forint áll rajta, mint végösszeg...szerk.: természetesen 8800gtx-ről van szó...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Zso2
őstag
válasz BloodyEddie #618 üzenetére
de miért nem tud az ati indítani egy ellenfelet , max ezért lesz drága a 200 as széria mert nem bírnák szusszal , ilyen teljesítményü hardver nekik 2x annyiba kerülne sztem.
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
válasz Bundás22 #644 üzenetére
a képminőség szót elfelejthetted volna nem a 900 as években vagyunk ott volt hogy az atinak szebb képe volt valamivel , de most ha észreveszed a külömbséget de ha van is nem biztos hogy az ati javára... ha felveszel 28 diopriát akkor talán találsz 1 pixelhibát
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
alien_
őstag
Megvettél egy $699-ért debütáló kártyát 184 260 Ft-ért. Gratulálok.
Az első pár országba érkező kártya mindig drága, de a reális, hivatalos árazáshoz hogy semmi köze, az is biztos.
De igazad volt, rosszul fogalmaztam, én alapból nem is foglalkozok azzal, hogy mennyivel próbálják behúzni az embereket a kereskedők amikor még csak pár hetes egy termék, és nagyon ritka, én onnantól számolom az árazást, amikor beáll normális értékre, az ilyen extrém, +50 ezres árazásokon maximum csak a fejemet csóválom..[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Pipó
őstag
Ezzel azért vitatkoznék, persze ez szubjektiv. Most 88gt-m van, de a korábbi 1900xt képe nekem sokkal szebbnek tűnt. Valamikor az ősszel olvastam egy tesztet, két teljesen egyforma gépet tettek egymás mellé, két azonos monitorral, csak a vga volt ati-nv. Ha jól emlékszem 16 embert ültettek le egymás után egyszerre a két monitorral szemben, amin egyidőben ugyanaz ment, de hogy melyik-melyik nem tudták. A 16-ból 8 egyértelműen az ATI-t hozta ki szebb képűnek 4 egyformának látta, 4 pedig az NV kártyát. Szóval van abban valami, hogy szebb az ATI képe. Ezt a korábbi kártyáimra (gef2gts, ti4200, x800xt, 5900xt, 1900xt) is alapozom.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Bundás22
őstag
szted hazudok? a gpu benchmark ad annyit, és a játékban is ez a jellemző, van még 1 trükk amivel tovább növelhetem az fps-t:[link] és talán kijön egy 1.3-as crysis ami begyorsítja az atikat, na szal talán még 30 fps-em is lesz
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Gnoome
csendes tag
van ahol,nem sokkal gyorsabbak a gt-k mint az ati x2 ese.....
kiváncsi leszek... -
tkesy
őstag
Az, hogy Te csak akkor számolod magadnak az árakat mikor szerinted már beállt, az egy dolog... Ezzel semmi gond nincs.... De erre alapozva kijelenteni, hogy sosem került, egy termék annyiba, hát elég merész kijelentés.... De erre már Te is rájöttél...
A hivatalos árazáshoz, annyi köze azért van, hogy a PH!-s 8800GTX-et ismertető cikkben is majdnem erre az árra "lőtték be" a GTX-ek hivatalos kisker árát, ami azért tartotta magát egy darabig......
Egyébként 599$ volt anno a gtx ajánlott ára, de ez már csak részletkérdés...És köszönöm a gratulációt, bár nem tudom miért kapom, mert egy szóval se mondtam, hogy én voltam az első tulaj...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
alien_
őstag
Hogy magamat idézzem:
"Egyébként sose volt 180k normál kereskedelmi forgalomban a gtx, inkább 130k"Szóval, hogy ON is legyek: a GTX 280 $649 (100 595Ft) lesz, a dolgok állása szerint. Az általában 649 euróból lesz szép magyar forintba átkonvertálva, ami nem kevesebb, mint 156 400 Ft. (Mondjuk most a dollár nagyon mélyponton van, szóval bízzunk benne, hogy leszoknak róla, hogy 1:1 be váltsák dollár-eurót). Szóval kb tegyük fel, hogyennyibe fog nálunk kerülni a kártya az elején. Az első pár darabot simán ki fogják megint rakni 190eFt -okért. Nna most akkor a normális ára 190k, vagy 150k lesz?
Swarm is coming.
-
ImI87
őstag
Hello!
Zso2: igazad van !!!
Ne haragudjatok, hogy csak úgy "beugatok" ide, de mi értelme van ennek a szűntelen offolásnak? (persze most én is ezt csinálom)
Elejétől kezdve követem a topikot, de (mint általában) az első 1000 hsz szinte mind értelmetlen találgatás, elmélkedés, meg csomó, a témától teljesen távol álló post...... Az új vga-s topikokra mindig jellemző, hogy a hsz-ek 40%-a "nvidia vs. ati flame", másik 40%-a "2x gyorsabb lesz, meg 5x gyorsabb lesz, meg ......", a maradék 20% meg a megjelenő pletykák, hírfoszlányok elemezgetése.
Szerintem jobb lenne a mennyiség helyett a minőségre törekedni, ez mégiscsak egy "szakmai fórum". És amíg kint sincsenek a kártyák, meg nincs róluk semmiylen hiteles teszt, addig fölösleges bármilyen spekulációkat beírni ......
ImI
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
Szia.
Ez a Nvidia GeForce GT200 (GTX 280/260) topic, hagy ne szabjad már meg, hogy miket kelljen ide írnunk.
Szerinted jobb lenne, ha halott lenne a topic ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
ImI87
őstag
válasz biggamer #672 üzenetére
Hello!
Egyáltalán nem azt mondom, hogy halott legyen, csak itt már olyan nagy a nem témához kapcsolódó hasz-ek aránya, hogy már elég bosszantó. 3 oldalt kell lapozni, hogy legyen egy értelmes hsz, emiatt "szólaltam fel".
Amúgy ne vedd flegmaságnak, de "nagy ne" => hadd ne........
Na de OFF vége, mert pont ezen akadtam ki..........
ImI
-
Kleroo
veterán
Én úgy vélem itt beszélgetés folyik. Ha nem lennének offok,és buta találgatások, akkor maximum a cikkek linktára lenne eme fórum.
Most viszont legalább már tudom, hogy egy 3850 ultra szinten,játszható szinten viszi a crysis t, egy 2160-assal a seggében.Így jó ez.
csak azért "járnak" ide az emberek, hogy kocka hajlamaikat kidumcsizhassák(értelmes,szocializált ember társaságban nem erről beszél).
Be se dugnám az orrom hogyha itt pl csak a gt200 cikek 27345db linkjét, és dr gates szakszerű chip-struktúra beli találgatásait olvasnámHodor. Hodor? Hodooor!
-
biggamer
veterán
A " Amúgy ne vedd flegmaságnak, de "nagy ne" => hadd ne....... "
Ebbe a mondatodban a " nagy ne " az hagy ne akart lenni , ugye ?
Egyébként pedigÉn is befejeztem.
big
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
raskolnikoff
őstag
Most viszont legalább már tudom, hogy egy 3850 ultra szinten,játszható szinten viszi a crysis t, egy 2160-assal a seggében.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
Akkor mindenki figyelmébe! Megelőzendő hogy ez a topik is zárásra kerüljön az offok miatt, javaslom hogy a linkek legyenek leginkább az ON részei a topiknak az offot meg inkább hagyjuk ki...magyarán ne is használjuk.
Tényleg nem jó dolog hogy offolás megy, de az sem hogy akik infot cserélnének egymással pórul járnak pár ember miatt akinek csak makacs véleménye van még egy olyan dologról ami még meg sem jelent. Jobb lesz, ha a hírek idelinkelődnek, mindenki elolvassa és tudomásul veszi hogy látott valamit ami nem tuti hogy készpénz és szépen megvárja amíg megjelenik a VGA és aztán megveszi és véleményt mond. Valamint hagyjuk ki az AMD-ATi karikat is a linkekből!
Mert az sem kellemes amikor bezárul és a PH-n kívül kell összeszedniük az érdeklődő emberek nagy részének az infokat.
Remélem jöhetünk még ide értékes infokért. Köszönet hogy mki meghallgatott.A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
válasz raskolnikoff #678 üzenetére
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
dokar
addikt
válasz raskolnikoff #679 üzenetére
nem tudnál vmi hasonló dolgot csinálni, csak vmi laza RV770-es témával?
extra - SEXRay
-
Szatesz
őstag
Gondolom mar uncsi a krédés de akkor most junius 18 adikan kerul ki vagy pedig 12. én?
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
raskolnikoff
őstag
-
Nescafé
őstag
válasz raskolnikoff #683 üzenetére
Biztos jó kártya lessz,ára esetleg tudható már?
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
juliabrilke
veterán
Csak egy kérdés az általad belinkkelt 9800GT oldallal kapcsolatban...
A 2. oldalon a képek neked bejönnek rendesen? Nekem csak egy kisebb vacak képet hoz be, amiről semmilyen érdemleges információ nincs rajta.
Esetleg pár infót leírnál tömören, ami a képeken van?
-
Nescafé
őstag
válasz juliabrilke #685 üzenetére
Nállam bejönnek rendesen a képek a 2.oldalon.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Fulter
csendes tag
válasz juliabrilke #685 üzenetére
Nekem is bejön! Lényege az, hogy egyedül a hybrid sli az újdonság a 88gthez képest, bár mivel nem ref, ezért lehet hogy lesz 3-way sli is.
Ja meg hogy amikor a hybrid sli megy 98gt gyorsítással kevesebb pontot kap, mint a 98gt egymaga De ez valszeg csak az egyelőre sz@r forceware miatt van..."All creation has the promise of heaven, and still you travel the road to hell!"
-
biggamer
veterán
Die-Plot des Nvidia GT200 und Überblick [link]
BenchmGT200: Nvidia-arks im Umlauf [link]
Kicsit átláthatóbban mutatja be ez a grafikon a kártyák közötti különbséget, mint az elötte bemutatott.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
juliabrilke
veterán
-
Szatesz
őstag
Azt nemértem miért nem a 9800gx2 vel hasonlitjak ossze...
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Crytek
nagyúr
Mik ezek a 3d mark pontok nemértem?
Gyengébb lesz ez mint a 8800GT? Mert 3d mark azt mutatja!Next PC Upgrade: 2022
-
Firestormhun
senior tag
válasz mindfreak #691 üzenetére
Egy kicsit meg lett kozmetikázva grafikon beosztása, de amúgy helytálló. Ezek a mostanában kiszivárgott slideok valóban NV sajtóanyagából származnak.
Tesztek június 17-én 15 órától lesznek elérhetőek..
#692 GX2-nél framebuffer limites helyzeteket leszámítva nem igazán lesz gyorsabb GTX280.
[ Szerkesztve ]
...
-
biggamer
veterán
válasz Firestormhun #694 üzenetére
Annyival lett, hogy nem 0.8-ról indul a grafikon hanem 0-ról, így sokkal jobb szerintem, az nagyon becsapós volt, ha nem figyeltél erre oda.
Még két hét és okosabbak leszünk valamennyivel.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Miért lett bezárva az ati topik ?
Next PC Upgrade: 2022
-
Dare2Live
félisten
válasz Firestormhun #694 üzenetére
Lehet csak annyit, csináltak, hogy egy 7.8as catalystot raktak a gépre és ezt elfelejtették ráírni a pr anyagra pl.
Nem ATIt akarom védeni náluk is kint volt a pr grafikon 1950röl, hogy 7900nél 100%al jobb ami tuti összejött vhogy de valóságban sokkal kissebb volt a difi a két kari közt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Gnoome
csendes tag
hogyan lenne 1400tranzisztor az uj nv ken??
de azé a gddr5 ott van,kb 2,4x gyorsabb mint a gddr3
kiváncsi leszek -
Gnoome
csendes tag
(kivétel crysis bár az ultra high-t kipróbáltam az atin, 25 fps nem az igazi de végigtoltam)
ne kamuzz pls
x2 es ati viszi ultra-n 15fps el...............
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest