- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Miért, hány GTX döglött meg, hogy így be vagytok pipálva?
-
Zájec
veterán
,, az kell refi kari,, azt olvastam abba van még anyag , mint az "orosz tankokban" kipróbálom milyen , végülis ez hobby -m , meg a tiétek is
de ez az körités nagyon meglepett bör-cdtartó , meg egérpad.. ,, ooóó
a tuningot megkapja majd, nálam biztos kezekbe lesz ezügyben..
de csak finoman persze.. -
Qru
MODERÁTOR
válasz }{3@Đ$}{0ot #15847 üzenetére
Mindenképpen! Hír
Zájec: Hmm, toljad neki rendesen! Én csalódtam az Asus-ban, noha nem az ő hibájuk, de egyszerűen az Asus GTX280 nem ment a Giga lapomban. Asus lapban tökéletes volt, Furmark stabil. Nálam meg már postnál is csíkozott.
#nincsbennetarcsi
-
Pipó
őstag
Felbaszarintottam az új drájvert vista64 alá, majd le is szedtem és ment vissza a 180.48
Telepítés közben kilőtte a monitor drájvert alapértelmezett monitorra, de ezt utólag orvosoltam. Viszont ennél sem működik nekem rendesen az órajelvezérlés. Desktopon ugyan visszavette rendesen, de már az admirális kártyajáték alatt is feltette 3D-re. Ezen és a space cadet flipperen szoktam tesztelni az új drájvereket, de a legutolsó jól működő a 180.48."Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Hétfőn jön egy EVGA GTX 260 192SP kari...
A Kérdésem az lenne, hogy egy 350W-os FSP PNF elég lesz neki?YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
schwartz
addikt
-
Zájec
veterán
Tommmmka :: nálam van hely böven , nincs ilyen gond... felül van a vincsi..
most úgyis 4890-t fogsz venni, azt mondtad..amúgyis mindenki azt vesz amit jónak lát és amire van pénze...
nálam van egy 40k -s limit vga ügyben, korábban ezt a fogadalmat tettem...schwartz :: nooos igen valami ilyesmi órajelekre gondoltam én is... klassz eredmény .. tetszik hogy ennyi tartalék van benne
Qru :: köszi meglátjuk hogy boldogulok vele...
remélem müködni fog..Lauda :: pont emiatt vágtam bele..
zed1983:: grat a kártyához. neked is jó vétel volt , ugyanennyiért vetted mint én.. én is nézegettem a hirdetést, de már megvettem az ASUS-t...
arra gondoltam hogy megveszem azt amit te vettél, nyomok egy sli-t, majd amelyik jobban tetszik az maradt volna, a másikat meg eladtam volna..
driver kérdésedre pedig: most a 185.85 a tuti.. én már felraktam.. -
-
Zájec
veterán
válasz Tommmmka #15872 üzenetére
nehéz döntés azt biztos.. mindakettö jól hangzik..
de a 4770cf is jó ,meg a 4890 is jó....de én ilyenen nem variálok... gondolok eggyet , másnap veszek egy Ati-t,, holnapután meg megint egy Nvidia-t... nem gondolkodok hosszútávon... ugymond eggyik napról a másikra élek...
-
Zájec
veterán
válasz Tommmmka #15874 üzenetére
én annyira azért nem habzsoltam öket eddig...
haragszom a VGA piacra mert itt a legnagyobb az ár amortizáció..kiváncsi leszek milyen hömérsékletü lesz a referencia gtx260 (192sp) a 98gtx+ -hoz képest ami már 55nm készült és Gainward GS hütés van....
nemsokára beüzemelem a 260-t.. -
Qru
MODERÁTOR
EVGA Precision 1.7.1 - ezzel hőfokot is tudok mérni? Próbálta vki már a legújabb Rivatuner Win 7 64bit alatt? Működik?
#nincsbennetarcsi
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Akkor tessék tölteni:GeForce Forceware 185.85 Windows XP 32-bit WHQL
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Qru
MODERÁTOR
-
Zájec
veterán
Tommmmka & mindenki ::
hirtelen ennyi, egész kellemes höfokok vannak... elmúlt a parám
felraktam ezt az új GPU tool -t is... ez is jópofa progi... feszt is lehet küldeni vele... -
Qru
MODERÁTOR
válasz zed1983 #15885 üzenetére
Jaja, azzal tolom XP alatt. Warmongerben okoz textúrahibát (lőszeres láda homályos-vibrál, 182.50-el nem volt ilyen gond), de nem zavaró végülis. Elvégre HeadShot osztásközben nem ládákat nézem... Más játékban még nem néztem mit tud.
Win 7-ben meg az új WHQL driver nagyon jó, sokkal jobb mint ez előző béta driver. Ugyan még csak most ismerkedek a W7-el de eddig nagyon meggyőző.Tuningprogi. Olyan mint a Rivatuner kb. Órajelállítás, hőfokfigyelés, ventisebességállítás. Az Evga adta ki és csak Evga kártyákkal működött együtt de feltörték és azóta bármelyik GTX-hez jó, márkától függetlenül. És nagy erénye, hogy W7 alatt is fut a Rivával ellentétben. .
#nincsbennetarcsi
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz zed1983 #15885 üzenetére
hu vazzeg
Nem semmi ez a driver.......Crysis-ban 1280*1024,16x AF,Ultra high settings------->MIN. 25 FPS de akkor is nagy dzsungelben!
Amúgy simán viszi a 30-85 között stabilan!Nekem PL: 38-57 között viszi!
Csak azért mondom a 30-85-ös fps-t mert néha van olyan helyzet hogy felugrik annyira,de le is megy!
Úgy hogy KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
alanwake
tag
na skacok először is estét kívánok.a mai nap sikerült hozzájutnom egy xfx gtx 260-as kártyához ami 216sp-al van szerelve,de ez mellékes most.a legnagyobb gondom az hogy a Cysis Warhead,alatt megáll a kép,nem fagyás csak beáll mint a részeg,én a tápomra gyanakszom de nagyon ami egy chieftec 450-es és csak egy 6 pines csatija van ami kevés ennek mert 2 db kéne a kártyának,úgy oldodtam meg hogy azt az 1-et rádugtam + adtak hozzá gyárilag egy 12v-os átalakítót és plusz még azt dobtam mellé,de nem szereti,vagy csak egy sima op rendszer újratelepítés kell,ami az előbb meg is történt és feltettem a crysist,mindjárt le is tesztelem,ha megint csinálja akkor holnap megyek venni,ponosabban elcserélni egy 500w-osra amin 2 db 6-os tápcsati van.remélem csak ez a gondja,ha van valakinek valami ötlete azt megköszönném.
-
Zájec
veterán
csináltam egy röpke 3Dmárkos eredményt... :: [ 3Dmark06::22059 ]
egész jól megy a kari nem gondoltam volna hogy ennyi nafta van benne
-
Qru
MODERÁTOR
GPU-d jól bírja a nyúzást, enyém 730 felett már nem szeret menni de ugye nekem 216sp-s van, azok kevésbé bírják a tunigot.
Shader órajelen még húzhatnál kicsit, mondjuk sokkal többet nem fog menni, általában 1500-1600 körül van végük.
Procid nagyon jól muzsikál (na ná i7, nem csoda ) Nekem 18438 a vége eddig (ezt még 182,08-al mértem anno), proci pontokban van jó 3k előnyöd. Kéne nekem is egy i7 és ott is lennék a nyomodban kb...#nincsbennetarcsi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest