Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • T3TIC

    csendes tag

    Sziasztok! Nemrég volt egy problémám (majd be másolom lentre azt a hozzászólást amiben azt írtam le) Na és azt írták hogy telepítsem újra win 7-et ez meg volt a probléma mégsem múlt el... nemrég letöltöttem egy játékot (A játéknak semmi köze nincs a bajhoz csak a játék közben is szokta csinálni a problémát de ez a játék ír vmit a video kártyámról: ezt írja bejelentkezésnél: Your Video card appears... vmi olyansmi h out of the date v valami ilyet ír a teljes szöveget nem tudom de a végén ír egy linket a játék az AMD honlapjára de ott nem találtam semmi hasznosat.. Na mind1 ezt csak leírtam hátha segít vmit.. A régebbi probléma ami még most újratelepítés után is fennál: ( a rendszer 64 bit helyett 32 bites lett)
    "Az lenne a problémám hogy néha (naponta 9-10x) a laptopom képernyőjén egyszercsak bevillan egy általában lila vagy sárga csík és leáll, vagyis erszülkül a képernyő és nem reagál semmire. És csak a kikapcs gombbal tudom kikapcsolni majd újraindítani. De pl hogyha zenét hallgatok és megy a lejátszási lista akkor a zene megy tovább változatlanul olyan 5-10 percig aztán elhallgat Mi lehet a baj?
    Őő ezzel már volt probléma régebben és naponta programtól és időtől függetlenül ugyanez volt. Ezért nemrég 1-2 hónapja alaplap lett benne cserélve. De most újra ez van( csak azóta (1-2 napja)mielőtt letorrenteztem a A fligth simulator x-et a ThePiratebay-ról). Szentem a vírus nem valószínű mert futtattam teljes vizsgálatot több víruskeresővel és nem talát semmit. Am ha csak simán úgy hagyom a laptopot hogy nem fut semmi program akk nem áll le. Pls help mert nem tudom mitől lehet... Am meg: ATI Mobility Radeon HD 2400 a video card. A gépről pedig : Win 7 Ultimate 64 bit, Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU T5800 2.00 GHz, 4 GB ram, és 4-5 éves Fujitsu Siemens."
    Ez volt a régebbi komment. A legújabb video card driverhez am adnátok egy linket pls? Jah és tippeket hogy mi lehet a baj..

Új hozzászólás Aktív témák