- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz pc-user #4102 üzenetére
Azt észrevetted, hogy ha lezárod a billentyűket, akkor még egy darabig (tök fölöslegesen) világít a kijelző. Ha úgy zárod le, hogy menü, csillag majd egyből nyomsz egy pirosat, akkor viszont az üzenet után egyből elsötétül.
Az újabb S40-ben persze ezt már automatizálták, sőt sokan nehezményezik is, hogy gyorsan kikapcsol a kijelző világítás. Én mondjuk örülök neki, mert nem eszi az akkut.Impossible is nothing
-
pc-user
senior tag
-
meroly
veterán
válasz pc-user #4105 üzenetére
A másik 6230i-men a legújabb szoft volt. De én semmi különbséget nem látok. Ez a régebbi egy lehelettel lasabb és mások az ikonok a galériában. Ennyi.
Itt igazából a különbség már nem szemmel látható, hanem optimalizáció, stb fejlesztések mennek rá.Impossible is nothing
-
pc-user
senior tag
Kipróbáltam a napokban m4a-s fájlokkal (először) a zenelejátszót és azt vettem észre, hogy "válogat" (valamelyiket lejátssza, valamelyiket nem). Arról csak sejtésem van, hogy mi lehet az oka...
[ Szerkesztve ]
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Van egy Nokia 6230i típusú telefonom, és a problémám az, hogy nem működik rajta a GPRS kapcsolat. Hiába állítom át a kapcsolatot, hogy folyamatos legyen, a kijelzőn nem jelenik meg a "G" ikon. Mi lehet a probléma? Én nyomkodtam el rajta valamit?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: Laci
-
meroly
veterán
válasz Lacus_84 #4109 üzenetére
Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de ez nem szokott telefon hiba lenni, hanem beállítási. Kérd le a konfigurációs beállításokat a szolgáltatódtól, a háromból három forgalmazta a készüléket, szóval menni fog. Rendelj valami net csomagot (ha még nem tetted meg). A GPRS kapcsolat amúgy nem "folyamatos"-ra kell, hanem a másikra, asszem "ha szükséges".
Impossible is nothing
-
Fancy-boy
addikt
Na mi a helyzet meroly , lecserélted már a 6230i-det?
-
PunkZoli
aktív tag
Hello
egy ideje kikapcsol a 6230i-m, mikor hálózatot keres. Van erre valami megoldás? Ha nincs rajta az antenna megy rendesen. Viszont volt szerencsém haverom 6230i-jével is kipróbálni, azaz az antennát cseréltük és nem az a gond.
Valakinek van ötlete, hogyan lehet megjavítani? Szoftver frissítést lehet csinálni otthon? Sajnos több módszerrel próbáltam és sehogy sem jött össze.
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok lenne egy 6230i-m sajnos a kamerám nem működik,mert azt írja nincs elég memóriám,pedig teljesen üres a telefon,mem kártya nincsen benne!
lehetséges egy szoft. frissítés megoldaná a problémát?
ha igen hogy lehetne itthon azt megcsinálni?
jelenlegi 05.35 -
nagynandi
csendes tag
Hali!
Teljesen halott ez az oldal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠