Hirdetés

Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Goose-T #35412 üzenetére

    Nos, akkor leírom konkrétan, h alakultak a dolgok.

    Nyáron jöttünk össze, az egész nyarat végigkurtuk, együtt voltunk, boldogok voltunk. Aztán jött a főiskola/egyetem szeptemberben, gondoltuk továbbra is happy, hiszen mindketten Bp.-n tanulunk. ..csakhogy a BME építész kar nem arról híres, h kicsi a követelmény, s kevés órád van. Olyan időbeosztás / órarend mellett egyszerűen nem jutott egymásra időnk! Ő jár oda, nem én, persze ezért nem hibáztahatom őt, lényeg a lényeg, beismerem, h ez által a kapcsolatunk kezdett ellaposodni. Az együttlétek egyre ritkábbak voltak, ha eljött hozzám bealudt, ha úgy alakult volna, h tudunk dugni, épp megjött neki, szóval kurvára szarul jöttek ki a dolgok.
    Ezek után én nem érzem magam hibásnak abban, h én basztam el a dolgot, h megmert csalni.
    A megcsalásról;

    Felhívtam csütörtökön - nekem szünetem volt, otthon voltam - , h pénteken jövök akkor vissza, h együtt tudjunk lenni hétvégén. Ekkor elkezdte mondani, h mi lenne, ha vasárnap jönnék vissza, mert h a barátnőjével már múlt héten megbeszélték, h szombaton mennek bulizni..és amúgy is édesanyám itthon van, legyek vele még addig. Én faxkalap beleegyzetem. S mint utólag kikövetkeztethető - biztos vagyok benne - az exével már akkor (csüt előtt) le volt beszélve, h ő is megy abba a buliba.... Magyarán már akkor hazudott nekem, h ne jöjjek vissza pénteken.

    Ugye tegnapi téma ez az egész, szóval felmentem hozzá tegnap, és akkor nyögte ki, h úgy leitta magát, h semmire nem emlékszik. Jól lebsztam, h egy lány h süllyedhet le eddig, stb, stb. Majd jó párszor rákrédeztem arra, "De a buliban nem volt semmi amiről tudnom kellene igaaaaaaaaaz?!".. majd kinyögte, h de, ott volt az a tróger is ( szombathelyi ő is, mekkora az esélye, h véletlenül Bp-n egy buliban votlak :) ) és h annyira berugott (tak), h nem emlékszik semmire. Illetve hozzátette, h az a köcsög még hazakísérte, vagy vitte baszok rá, a koliba és h ott aludt ő is.

    Most ezek után legyek büszke és erős?! Bocs, de kurvára nem megy. Lehet itt a nagy szavakkal dobálózni, h gyerekes vagyok, meg h jön majd másik, de egyszerűen kicsinált most teljesen. Komolyan úgy érzem, h lázam is lett, sűrűn kell vennem nagy levegőket, nem tudom mitől van, egyszerűen kiszakadt a lelkem.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Aktív témák