Hirdetés

Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz 7 #27161 üzenetére

    ok,nem tudtam mennyi a limit!:)

    Nehéz úgy megbeszélni vkivel,hogy találkozzon velem és beszéljünk, aki hallani sem akar rólam.

    A virágot sem én vinném,hanem futár, a békesség kedvéért.
    Én kb 17napig hagynám nyugodtan,nem "zaklatnám", hátha megnyugszik és tudnánk normálisan beszélni, de még csak a telefonját sem hajlandó bekapcsolni, annyira mérges!

    Az ajándék értéke azért nem fontos,mert kb mindenemet ráköltöm amióta csak együtt vagyunk,és ezt nem rosszallásból mondom,hanem szívesen teszem.
    Meg a rózsa az olyan jónak,megfelelőnek hangzik.

    Azt nem tudom elhinni, hogy két és fél évet ennyivel le lehetne zárni, úgy,hogy nem is akar látni, míg idáig nem tudtunk meglenni a másik nélkül még csak egy fél napig sem..

    A másik meg, hogy rettegek attól, hogy amíg nem beszélek vele, addig "elfelejt/kiszeret belőlem/jön más,aki megvigasztalná/megcsal"..
    Bár ő nem az a megcsalós típus,ezt a barátaim is mondják nekem,de nem hagy nyugodni a gondolat.
    Meg technikailag ez nem lenne megcsalás, hiszen már nem járunk,nem?
    kb Jóbarátokban volt egy ilyen Ross-al.

    Én abba is belemennék,hogy tartsunk egy szünetet, de beszéljük meg a részleteket (mennyi ideig és addig is maradna a hűség),vagy bmi,de ez a bizonytalanság kikészít végleg.
    Nem bírom ki nélkül:S

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Aktív témák