Hirdetés

Aktív témák

  • Cs.Orsolya

    aktív tag

    válasz ixes #11693 üzenetére

    Hát, most talán furán hangzik, de ahogy kiveszem a karaktered nem egy macsó típus. Nem kell annyit lelkizni sem, mert az is okozhat kontrasztos férfi-nő egyensúly eltolódást.
    Legyél romantikus, de legyél határozott, és macsó is kicsit. Legyél kedves, figyelmes, és érzékeny, de maradj határozott, és eltökélt is. Legyen egy kicsi "Isten-komplexusod", hogy ez a nő a tiéd, akkor is, ha nem megy Hozzád feleségül, mert Te vagy a "tökéletes férfi" a számára. Higgy jobban magadban, és kettőtökben, anélkül, hogy a papír bizonyosságába kapaszkodnál. Van egy olyan megérzésem, hogy ha nem ragaszkodsz az esküvőhöz, és nem nyaggatod vele, sokkal hamarabb elköteleződik. Ha Te hiszel magadban és kettőtökben rendületlenül, akkor neki is könnyebb lesz majd. Neked nem kell mást tenned, mint ezt a hitet megerősíteni és táplálni, és függetleníteni a házassági köteléktől. Azt éreztesd vele, hogy a szövetségetek felülírja az emberi törvényeket. Ez éppen elég romantikus, spirituális, és kellően erős hatású ahhoz, hogy a saját krízisét meghaladja ő is. ;)

    Más: Életszakaszában mindketten abban a korban jártok, amikor jelentős élethelyzetek fognak bepróbálni Benneteket, és a jövőtökre vonatkozóan próbára tesz majd a sors, hogy a megfelelő úton jártok-e vagy sem. Ez sok változást és veszteséget eredményezhet, d emind egy jobb cél érdekében megtörténve. A 27-30 év közötti időszak erről szól. Szóval, elég sok kérdés, kérdőjel, és nehézség vár most még rátok az elkövetkezendő években, mind egyedül, mind a közös életetekben is. Ha most össze tudtok csiszolódni, akkor meglehet, egészen hosszútávú szövetség alakulhat ki ebben közöttetek. Csak légy türelemmel, és készülj fel a nehézségekre...

    "Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

Aktív témák