- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Több olyan összeghatár is volt, amihez fizikai dobozos verzió jár, ezek összesen úgy ~1700 darab körül vannak (ebből egyik az enyém ). Ezek mind PC változatok, Wii U-hoz csak letöltő kód lesz, legalábbis a kampány során csak ebben a formában lehetett hozzájutni. Arról nem tudok, hogy később megjelenik-e a játék fizikai terjesztésben, szerintem nem. Elviekben az én csomagomban lesz egy lemezes PC-verzió, egy Wii U verzió letöltőkód, egy 'Hogyan készült' DVD, és a Soundtrack CD. Elvileg adnak még hozzá egy nyomtatott kézikönyvet és egy képregényt, valamint pdf-ben digitális anyagokat is. Csak érjen ide...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
Gúd nyúz: az Illusory Revelations, vagy ismertebb nevén a Shin Megami Tensei X Fire Emblem rendezője Mitsuru Hirata, akinek a Radiant Historia is köszönhető.
A Radiant Historia-ról 28 óra után csak jót tudok mondani, jó a történek, ötletes a harcrendszer, szóval bizakodó vagyok.
A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nekem ez az 'urban-fantasy' stílus annyira nem jön be, mint a hagyományos fantasy, márpedig a trailer alapján inkább egy Persona- semmint FE-játéknak néz ki a jövevény. Igaz, hogy 3DS-re jön egy 'tiszta' verzió, de azért remélem, megőriznek minél többet az igazi FE hangulatból.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #8253 üzenetére
Az interjúk alapján ez inkább Atlus játék lesz, mint Fire Emblem, szóval inkább RPG lesz, mint taktikai játék, az Intelligent Systems nem vesz részt a napi fejlesztési folyamatban.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #8255 üzenetére
Alapvetően az, csak a lényegi munkát az Atlus végzi, az Intelligent Systems inkább csak felügyeli a Nintendo oldaláról a dolgokat. Legalábbis nekem valami ilyesmi jött a google translate által fordított interjú alapján még valamikor áprilisból.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! A remote és a remote + között mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Dinasti #8259 üzenetére
Igen, lehet.
szerk.: na, megelőztek. amúgy most vettem egy használt wii-t (leginkább azért, hogy komponens kábelen keresztül játsszam a Gamecube játékokat), és kicsit olvasgattam - alig pár játék használja ki a motion plus-t, és még kevesebb van, amihez kötelező olyan irányító
[ Szerkesztve ]
-
lilricsi
tag
sziasztok!
corvin konzolrol tud valaki velemenyt mondani?
onnan vennem a gepet hasznaltan
elore is koszi! -
-
lilricsi
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #8267 üzenetére
rendben, koszi!
-
tariattila
veterán
hi
system update 5.4.0
semmi extra csak 'stability/user experience'
viszont időben máshogy éreztem.... mind1... szögelik legalább -DDD -
Szalontahó
tag
válasz tariattila #8270 üzenetére
Plusz az eu-s gépek soft-jából kukázták a twii funkciót. Nem mintha eddig tudtuk volna használni.
-
Dinasti
senior tag
Splatoon lvl 13 És még mindig a kezdő fegyó a legjobb
-
ldave
félisten
-
bagszi_lucas
tag
Végre megvan a Splatoon. Tegnap vihar miatt nem tudtam sajnos online menni, de az első két single player pálya kész. \o/
-
ldave
félisten
Bár engem annyira nem pörget fel ez a játék, de végre van hivatalos megjelenési dátuma Itagaki új játékának, a Devil's Third-nek, legalábbis Japánban, augusztus 4-én kerül majd a boltokba.
-
ldave
félisten
Holnap új Splatoon pálya érkezik:
Kelp Dome
-
A.tessz
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #8278 üzenetére
Köszi, nekem nagyon tetszik igazi daráló....
Splatoon megérkezett hozzám is! Majd mehet a játék!
-
Dinasti
senior tag
Ha szereted a multis "lövöldözős" játékokat szerintem mindenképpen. A solo rész is jópofa bár még csak az első 3 pályát toltam le,de szerintem jó lesz. A multiba ma is jött 1 uj pálya és valószinűleg több is érkezik majd idővel. Nekem nagyon bejön és gondolom ha haverokkal játszanánk online 1más ellen tuti a megunhatatlan kategóriába kerülne nálam. A kapitányt tegnap sikerült beszereznem nekem is. Na ne félj nálam nem porosodik csak "belelesekésmárrohanokis" terv el is bukott amikor hajnali 2 kor még a 20. pályánál sem birtam befejezni
-
bagszi_lucas
tag
Tegnap végre tudtam multizni. Már lv 5-ös vagyok és végre tudtam új ruhákat meg fegyót venni. És oh gawd damn, annyira addiktív a turf war...
-
ldave
félisten
Este Splatoon? Akár mehetne mellé Skype vagy TS is
-
Dinasti
senior tag
Ma sikerült végre játszanom picit hosszabban a The Legend of Zelda The Wind Waker HD-vel,de kb az első 10 mp után beleszerettem . 1 óra után meg már fel sem akartam állni a gép elől....
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na nézegettem videókat, gameplayeket erről a Splatoonról. Összeségében én úgy vélem, hogy ez marha szórakoztató játék, de túl sok content egyelőre nincs benne. Cáfoljatok meg ezzel pls.
Live-Die-Respawn
-
ayo
veterán
tökre ezt érzem én is, a leggyengébb free to play játékban több a cucc, viszont ebben lehet ilyet is!
http://jateknaplo.blog.hu
-
MODERÁTOR
Now playing Splatoon
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Dinasti
senior tag
Biztos volt már róla szó,de ha valaki válaszolna nagyon megköszönném. Usb-n csak winyót lehet wii u hoz kötni vagy pendrive-ról is futnak játékok?
-
-
ldave
félisten
válasz Dinasti #8298 üzenetére
Ha van a Wii U-ra bármi is rádugva, mint tárhely, akkor az lesz az alapértelmezett tárolási hely, ha veszel bármit és letöltöd, akkor oda teszi. Ha a belső memóriára szeretnéd, akkor kézzel neked kell majd átmozgatni a Data Management segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest