-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz Norb79 #35789 üzenetére
Erre egy utolsót muszáj, mea culpa!
Hát a hajcsattal az a nagy helyzet, hogy nem akarod, nincs rá semmilyen szükséged :-)
A kedvencedet 18.000 Ft-ért viszont erősen akarod...
Nagyon nehéz előre(!) megmondanom, hogy mi mennyit ér, mert sajnos nekem ezek mindig a végigjátszás után jövő gondolatok, hogy "na ez igen, ez megérte a 18.000 Ft-ot", "na ez nem, ez a felét se érte".Innentől ON:
Ott a Zelda BotW. 16.000 Ft-ért vettem bontatlanul, majd hozzá a SP-t, egy store-ból 14€-s áron. Ez így 21.000 Ft ráfordítás és belement 180 óra. Mivel a lassan 4. évtizedbe csapó gamer karrierem legjobbja, így nem, hogy 21.000 Ft-ot megért, de én most azt mondom, hogy ha 29.000 Ft lenne az alapjáték, a Season Pass meg 10.000 Ft, akkor is kötelező. De sajna ezt előre megmondani nem mertem volna. Nyilván sejtettem, hogy nem lesz rossz, de abszolút sokkal jobban bejött, még pozitív elvárásaimon is bőven túltett.
De ellenpéldának ott a Link's Awakening. Azt 14.000 Ft körül vettem, végigjátszottam és meg kell mondjam, számomra nagyon nem érte meg az árát. Szép volt, a történet is bejött, de a 25 éves core gameplaytől a hajam kihullott. Fél képernyő és respawn mindenre. Ezt én már C64-en is gyűlöltem. Egy souls játékban is csak akkor van respawn, ha meghalsz, ez a bünti, ráadásul a fejlődésedben ott segít is a respawn. De itt? Agyatlanul gyaktam le a 198. kék malacot és nagyon nem élveztem. Nekem a Link's Awakening, az 5.000 Ft-os indie játék feelinget hozta és egy idő után azt éreztem, hogy én teszek szívességet a fejlesztőnek, hogy játszok a játékával.
"Azaz szerintem a használt értékesítés megszüntetése nem növelné az eladási számokat, hanem csökkentené."
Sony és MS, ennyire rosszul látná? Steam, Origin, Uplay, Bnet, Epic bagázsról már nem is beszélve. Nagyon nagyon a lemezezés teljes leépítése felé megyünk.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest