Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz unrealnoise #4717 üzenetére

    Ok. A ps4 és az xone is november környékén indult, karácsonyi szezon miatt. A fifa és társai nyár végén jönnek, így launch tájékán ki lehetett adni a "nextógenes" idei változatukat is. Valamint NFS is épp akkor jelent meg.

    Szemben a switch márciusi vagy mikori releaseével. NFS és AC pl azóta nem jelent meg, fifa és társai meg csak most fognak. Azaz jelenleg MÉG ESÉLYE SE LETT VOLNA switchre kihozott hasonló multiplatoknak. Azért márciusban a Fifa tavalyi változatát kihozni nem lett volna sok értelme, mert úgyis most jön az idei stb.

    Majd ha kijön a fifa nfl nhl akármi, s látjuk switchre jön e, hogy jön, milyen minőségben, mennyit csúőszik mennyivel drágább, akkor lesz miről beszélni. De miért hiányoltok most switchről ilyen multiplatokat, mikor még meg se jelentek.

    Igen, erre jó megoldás lett volna, ha csak novemberben jelenik meg, cserébe addig nem adtak volna el xmilliót, nem toltuk volna végig 5x a zeldát s nem öltünk volna 100 órát mariokartba, armsba stb. Az jobb lett volna?
    Annak igen aki fifát akar a gépre, de akinek az a lényeg, az eddig se vett switchet, ha van esze, hiszen amit akar rá, az még meg se jelent s nem tudja mire számítson...

Új hozzászólás Aktív témák