- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cactuar
aktív tag
válasz consono #37301 üzenetére
Nintendo's Japanese customer support on Twitter has shared a message about the suspension of the latest Switch system update.
Users who have updated to the latest firmware may experience network connection issues and microSDXC cards may encounter issues if they're being used for the first time.
It's working on a solution and will share an update when the issue has been resolved. -
Peat;)
veterán
válasz cactuar #37302 üzenetére
Ebben a nagyon bonyolult OS-ben is el tudnak rontani valamit..jájj azért nem csak pöffeszkedni kellene a pénzeszsákokon..nekem felrakta egyébként a gép.
Érdekel az E3-on mit jelentenek be, az én érdeklődési körömnek elég kevés új (nem felújított!) cím felelt meg az elmúlt egy évben. -
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Elgondolkoztam egy Switch Lite vásárlásán.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen komprommiszumokat kell kötnöm, ha a Lite-ot veszem és nem az alapgépet? Az egyértelmű, hogy tévén nem tudom használni, de ezt el tudom fogadni (van itthon egy PS Vita-m, azt váltanám - vagy eladom vagy cserélem Switch-re)
A játékok teljesítménye milyen a Lite-on, van olyan, ami rosszabbul fut, mint az alapgépen? Van olyan játék, amivel egyáltalán nem tudok játszani? (pl. Labo játékok, Ring Fit gondolom nem fog menni)
Van a Lite-nak valami gyakori hibája?
Illetve amire még kíváncsi lennék, hogy vannak Switch-re retro játékok? SNES, Nintendo 64, GC, ilyesmi. Ha igen, milyen árban mozognak?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz fausto #37305 üzenetére
Kézben használva ugyanaz a Lite és a alapváltozat teljesítménye, akkor is ha töltőn van, nem kapcsol a gép ilyenkor a nagyobb teljesítményű fokozatba, szóval ha nem használnád tévén, akkor ugyanazt az élményt kapod.
A lecsatolható Joycont, Switch képernyőt igénylő játékok nem fognak működni, Ring Fig játszható, ha veszel külön Joycont, de nem hiszem hogy nagy élmény lenne közben a kis kijelzőt nézni.
Retró játékokat nem igazán lehet külön venni, legalábbis nem abban a formában, ahogy ez korábban volt a Nintendónál. A NES/SNES katalógushoz Switch Online előfizetéssel lehet hozzáférni, N64, GBA és társai még nincsenek, nem is tudom lesznek-e. Sega játékokat lehet venni külön, az eShopban Sega Ages néven futnak és azok szinte mind remek kiadások, nem csak sima emulációk, hanem kis extra is van mindegyikben.
A Slime draws near! Command?
-
Kai_Rong
senior tag
válasz cactuar #37302 üzenetére
Én már semmit nem várok a Nintendótól az E3 terén, szerintem ez az év játékfelhozatalát tekintve már ment a levesbe. Persze egy-két kellemes meglepetés még beeshet, de azért ez a cég nem erről híres.
Nálam a gép már csak a Smash Bros Ultimate-re van tartva, arra szerencsére nehéz ráunni, de amennyire jó volt a 2019-es felhozatal meg amennyit pörgött a gép kezdetben, annyira kezdi most fogni a port...PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
ldave
félisten
válasz Kai_Rong #37309 üzenetére
Szerintem is, valahogy a lendület tavaly megállt, nem tudom ennek most a Covid-e az oka, nem nagyon olvastam róla, hogy a Nintendo miként kezelte, kezeli a helyzetet, mennyire működik náluk a home office és hasonlók. Mint late adopter ez jelenleg annyira nem zavar, több játék van a gép múltjában, ami érdekel de még nincs meg, de akik kezdetek óta Switch tulajok ezt biztos másképp élik meg.
A Slime draws near! Command?
-
77Guba
aktív tag
Nekem meg aki rengeteget multizott eddig,WoT,Fifa stb. egy Kánaán handheld konzolként,amiket más már rég elfelejtett én most élem át,most játszom a Witcher 3-at,megvettem a Dark Soulst,Need for Speed HP-t,a gépen a Crash,Metro,Call of Juarez,Little Nightmares,Civ 6.,Dragons Dogma,Grid,Mario+Rabbids,Alien Isolation,BioShock,MK 11 meg egy rakat indie várja,hogy végig játszam,és közben persze nyár van,meg dolgozni is csak kell a munkahelyen is meg otthon is...
-
Gebriel
veterán
Sziasztok,
Amenyiben NSO-ra előfizetek, akkor ha jól értem, "régi" NES játékokkal fogok tudni játszani, de bármely általam megvásárolt játék ami rendelkezik az online multipalyer funkcióval ahhoz nem szükséges?
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
77Guba
aktív tag
válasz MasterMark #37316 üzenetére
Így van a f2p játékokhoz nem kell,a többihez igen.
-
Ateszpapa
addikt
Hol érdemes most üveg fóliát és 256-os micro sd karit venni?
-
Ateszpapa
addikt
Köszi srácok.
Sajna igen, kétséges, hogy még ebben a hónapban meg is érkezne.
Posta sem kapkodja el mostanság. -
draco31
veterán
válasz Ateszpapa #37324 üzenetére
Akitől szokás venni ebay-en, (sosem jut eszembe a neve) tőle meg szokott érkezni 2 hét alatt is sokszor az adattároló, de ahogy a posta mostanában dolgozik, már rizikós lenni az is.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
77Guba
aktív tag
A Need for Speed Hot Pursuitot nagyon ajánlom minden arcade autósjáték rajongónak,régen csak a Most Wanted,Carbonnal játszottam,de ez most odavert amilyen jó kis adrenalinbomba,nincs túlbonyolítva,de ami van benne az ott van.
-
Gebriel
veterán
Sziasztok,
Összefoglalót elolvastam de számomra nem volt egyértelmű ( én hibám ) a következő.
Adott "A" user digitális N acconthoz kötött tartalma (konkrétan DLC)
Ugyan azon a switchen a "B" user egy másik N accountal az adott játékkal tudja használni az A user DLC-jét?
Köszi előre is -
77Guba
aktív tag
válasz hszilard666 #37329 üzenetére
Az NS és a Burnout közül választottam,a Paradise City-t anno játszottam Boxon.Nekem a Hot Pursuit jobban bejön,ettől függetlenül meg lennék lepődve ha nem szerezném be,főleg ahogy az NS-t úgy a Burnoutot is több üzletben is láttam már akciózva.
-
MasterMark
titán
válasz scyllafren #37331 üzenetére
Digitális játékkal ami le van töltve a géppel, nem tud másik profil játszani? Ezt jól értem?
Switch Tax
-
scyllafren
senior tag
válasz MasterMark #37332 üzenetére
Bocsi, rosszul ertelmeztem a kerdest:
Szoval ha beallitod a switched "primary console"-nak, akkor mindenki tud jatszani a jatekaiddal, de csak azon a konzolon. Te jatszhatsz a sajatjaiddal masik konzolon, de masok nem.A DLC-vel kapcsolatba meg nem tudok semmit mondani, mert hogy veszel DLC-t alapjatek nelkul? Ugy tudom nem engedi Nintendo.
-
MasterMark
titán
válasz scyllafren #37333 üzenetére
Ja jó, akkor gyakorlatilag úgy működik mint máshol. Szerintem lehet venni dlc-t is külön, pl ha cartridges játékod van ahhoz. Gondolom az is megy így elsődleges gépen a többi profilon.
Switch Tax
-
77Guba
aktív tag
válasz hszilard666 #37329 üzenetére
Handheld módban nem elmosódottas a Burnout,mert nekem úgy tűnik?
-
Rony949
őstag
Szóval srácok, az van hogy ezek az őrültek valahogyan megpróbálják átportolni a Kingdom Come: Deliverance-et Switchre. Forrás
Nem tudom ebből mi fog kisülni, mert PC-n is gyengélkedik a játék, még 3060-on is.
-
Peat;)
veterán
válasz hszilard666 #37339 üzenetére
Amikor valami madarat kellett fogni, ami kukurikózott és 1 óra volt teljesíteni a küldit én ott untam meg. Lehet mellékküldi volt, de felhúzott és töröltem.
-
hszilard666
veterán
válasz Peat;) #37341 üzenetére
Lol Volt ilyen quest? Boldog vagyok hogy nem jutottam el odáig!
Nekem valahogy úgy csapódott le a marketing alapján a cím mintha a mount and blade es vonalat erősítette volna, csatákkal, meg mindennel, de amikor elsőre elindítottam inkább volt középkori sims mint vérgőzös kardozás, szóval letettem, és mentem vissza DOOM-ozni
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
77Guba
aktív tag
válasz hszilard666 #37339 üzenetére
Én GP-ben próbáltam ki anno,nagyon vártam érdekesnek tűnt.Aztán ahogy te is írtad,majd elaludtam rajta.Azt vettem észre ahogy öregszem pörgős játék kell különben bealszom.Bő lére eresztett sztori kizárt,a sok duma is,akció kell,hogy fent maradjon az érdeklődésem.
-
consono
nagyúr
Én "öreg" vagyok, jóval 40 fölött, mégis pont a fordítottját elem meg. Hosszú sztorit akarok, sok dumával, érdekes karakterekkel, akció meg csak annyi kell, amennyi feltétlenül muszáj...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz 77Guba #37346 üzenetére
Könyvben is Idén eddig 13:11 a végigvitt játékok vs. befejezett könyvek aránya, de a könyveknek betett egy kicsit a COVID, miután felgyógyultam hetekig képtelen voltam olvasni...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz 77Guba #37348 üzenetére
Bár csak így lenne... Esténként alvás előtt szoktam egy órát olvasni, játszani meg csak a hétvégén van idő... De nem panaszkodom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest