Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr.F.E.R.I.

    addikt

    válasz planbmokus #3164 üzenetére

    Nem a hőcserélésről mondtam hülyeséget, hanem rosszul értelmeztem az addig látottakat. Kicsit mélyebbre ástam magam a szétszedős videókba (már van egy pár), és észrevettem, min siklott át a figyelmem. Úgyhogy korrigálom is magam így utólag, bár érdekes módon a hűtés mikéntjére nem tértek ki nagyon a kütyübúvárok sem, jobbára csak az alkatrészeket nézegették meg. Több forrásból mazsoláztam ki végül a - szerintem - legvalószínűbb változatot.

    Ez a jószág vitt tévútra, mert a cikkíró is - ahogy én is - hangszórónyílásnak nézte ezeket, de a szétszedős videókon látszik, hogy azok a tablet sarkaiban vannak, és előre néznek. Van is nekik egy-egy apró nyílás a kijelző alatt.

    Itt meg látszik is, hogy a dokk szabadon hagyja a bal oldali rácsot, vagyis ez egy szimpla légbeömlő nyílás. A kábelkimeneti lyukat használja levegőutánpótlásra, a tetején csak kifúj. Csak így van értelme a dolognak, mást nem nagyon tudok elképzelni.

    Hogy sok vagy kevés 50 fok? Attól függ, tudja-e a kütyü ellentételezni valamivel az elillanó energiát. Talán lehet egy laptop akár melegebb is, de annak az üzemidejét is ki tudják a gyártók tolni egy elfogadható szintre, a mérete miatt több a tartalék bennük, mint egy kis tabletben. Egy gyenge műszakot ma már illik egy jobb fajta laposnak kihúznia. Én kézi konzolba viszont nem építenék mozgó alkatrészt, inkább legyen kisebb teljesítményű, de bírja jó sokáig :R

    Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

Új hozzászólás Aktív témák