Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • torik

    senior tag

    válasz nxswitch #13859 üzenetére

    Érdekes egyébként ez a Pokemon Let's Go, annak idején nagyon csíptem a rajzfilmsorozatot (mai napig tisztán emlékszem, felkeltem reggel 6kor szombaton hogy elejétől nézzem a kölyök klubbot, nehogy lemaradjak a szinkronos tv premierről, ami aztán persze valamikor dél körül ment le zárásként :D ) szóval csipáztam nagyon, de a játék valahogy kimaradt, amit aztán pár éve pótoltam úgy ahogy tableten munkahelyen (Pokemon Fire Red).
    Aztán ahogy jöttek az új generációk nekem már valami sántított, valahogy a gen 2 sem volt az igazi a szörnyek kinézete terén, a többi pedig már egyenesen taszított, idegen volt, le is csillapodott a nagy pokemon láz.

    Fast forward most: kíváncsiságból ránéztem a Let's Go-ra amiről eddig csak annyit tudtam hogy van, mégis hol tart most a széria, meglepődve láttam hogy kimondottan a nosztalgiára mentek rá ezzel a játékkal :D igaz nekem maga az eredeti játék nem bír túlzott nosztalgikus erővel, ellenben kíváncsi lennék egy modern verzióra azokkal a szörnyikkel amiket ismertem és szerettem, szóval hirtelen elgondolkoztam hogy lehet kelleni fog a játék :D

    Remélem balanszolnak rajta azért, mert kevés olyan gym volt a játékban aminek kétszer kellett volna nekimenni, és ez nem azért mert ennyire jó vagyok (mondjuk azért is :DDD ) de elég nyílvánvaló hogy ha megvan a kőből-papírból-ollóból leglább egy-egy szörnyi akkor különösebb problémát nem fog okozni semmi, ez hosszútávon kicsit lapossá tette a játékot.

    Na most, tisztában vagyok vele hogy egy 22 éves játékról van szó, nem is akarom fikázni, csak nem tudom mire számítsak, ez így a normális minden játékban? Ha van egy tápabb vízi mon akkor gond nélkül ver le minden szikla mont? Mire lehet számítani? :U csak azért hogy megint gőzhengerként tapossak le mindent és mindenkit nem akarnék teljes árat fizetni, sőt, nagyon semennyit :D

    [ Szerkesztve ]

    All that and a bag of chips

Új hozzászólás Aktív témák