Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz Fkris #8557 üzenetére

fagyalllo:
    Kezdődjék a kisregény :B :B :B

Szóval őrlődtem egy ideig, írjam e meg ezt a post-ot, mert "az ember, nem sz@rik oda, ahol eszik", de mivel sem fagyalllo-ra, sem pedig (úgy gondolom) rám nem vet igazán rossz fényt, mégis kiírom magamból:
    Múlt hét pénteken délelőtt az állatkertben kószáltunk mikor csörög a postásunk, hogy küldemény jött kínából, bepajszerolta a postaládába! Király, megjött a várva várt kijelzőm...
    MIkor a családi programnak vége lett, és mivel amúgy is úgy alkult a napom csörögtem fagyalllo-ra 15:00 körül, hogy 17:00 magassága előtt érnék oda hozzá percekkel, lenne e olyan kedves megműteni a készüléket...
    ő már nincs ott, de a kollegájának megadja a számát...
    -ááá hát akkor nem, majd inkább hétfőn kereslek...(Omnia1-es időben kontaktoltunk először, és bár szerencsére nem sűrün, de többször jártam nála, a véletlenek miatt "oda-vissza" üzletek miatt is...szóval én is félistenként tisztelem a korrektsége, megbízhatósága, és szakmai "szintje" miatt is...nem véletlen , hogy mindenkinek őt ajánlom ha szervíz kerül szóba)
    -de nyugodtan hívjam fel a srácot, beszéljem meg vele...
    győzött a türelmetlenségem, hiszen egy hétvégét kellet volna várnom, hát az mégsem járja, szilánkos kijelzővel ;] :DDD (több hónapja ilyen)

szám hív, srác korrekt, lebeszéljük, megérkezem, telefont otthagyom mindenestől(sim-kártya stb, hiszen bízom az üzletben) 17:00előtt pár percel,pedig 17:00ig vannak nyitva!!!....gondoltam is,,,több mint korrekt a hozzáállás ismét, mint bármikor
    fél óra múlva érkezem, jön a srác, kész a teló mondja, hogy minden f@sza, kis bevilágítást lát az alján, de megnyugtatom, hogy azt én pont lesz@rom, sokan pörögnek ilyenek miatt a fórumokban, én nem tartozom közéjük! Munkadíjjat némi jattal együtt átadom nagy örömmel és mosllyal az arcomon....

Kézbe veszem a telefont, látom a hátlap, a két oldalán eláll csúnyán....MOndom ez meg miért?
    - ó hát puha a keret , meg a hátlap, de ne aggódjak, ez nem befolyásolja a működést a por sem megy be....(konkrétan, szinte beláttam a készülék belébe)
    De nem tudja mennyire vagyok "tokos", de ő amúgy is javasolna egy tok vásárlást, mert az úgy jobb :DDD :DD
    JObban elhúzva körömmel, látom törött a hátlap karma, mindkét oldalon.... :Y :(((
    Te mondom figyelj már,,az ott nem törött,,meg nézd az is.... :O
    "őőő hááát,,őőőő,,,,,,ha olvasom a fórumokat tudhatom milyen nehéz ezt szétszedni, és mindig törik egy kettő"
    Hiszti indul részemről, de még kultúráltan, fagyalllo-t, az üzletet, és a "múltunkat" szem előtt tartva, bár emberünkel először találkoztam!
    :O :O
    Te mondom, áLLJ,,,,műszerésznek tanultam, a szerszámaim is megvannak hozzá, de PONT EZÉRT,,PONTOSAN EZÉRT HOZTAM HOZZÁTOK SZERVÍZBE,,,mert PONT a karmoktól, és a töréstől tartok a legjobban.....de eközben a srác már szaladt is főlfelé a szervízbe...."huhogtam" egy kört
    elkeseredésemben, mert egy világ omlott össze bennem, annyira biztosan lépek be ebbe a szervízbe mindíg...ha valahol, akkor ott mindig korrektül dolgoznak,,,főleg ilyen "kanyhaló habiszti dumával" körbefutni, hogy puha hátlap, meg tokot a telefonra....hát b@szott sz@rul nézett ki a telefon...mint egy leszakadt vagonajtó...
    egy percre tűnt el emberünk, addig dadogtam a földszinti értékesítő kollegának a fagyalllo-hoz való hozzáállásomról, és az elmúlt időkről...
    megjelenik a srác, a telefonon egy új fóliás hátlappal, és mondja hogy "sajnos igazad volt, tényleg el voltak törve a karmok".... :U :W nézem, az oldalai most jók a balé felső sarka áll el még piszkosul....szuszogok, fujtatok, de esküdözik, hogy ő mindent elkövetett, de ez már tényleg a puha anyag,,meg tudomisén....
    Visszajárót megkapom, jattot természetesen nem fogad el....

Gondoltam , én tovább ezt nem erőltetem, mert nem ehez vagyok szokva...
    Megköszöntem, elköszöntem....hétfőn bementem fagyalllo-hoz, mondtam neki, hogy korrektül kaptam egy zsír új hátlapot, de igazítsa meg plíz,,,mert ha ezt ő nem tudja megigazítani, akkor senki és a világba vetett bizalmam fog egy perc alatt összetörni....
    És hangsúlyoztam, nem hisztizni jöttem vissza...szívesen kifizetem az ő munkadíját is még egyszer (2000) hogy "korrekt legyek", de sírok, ha a telefonra nézek....
    eltünt, egy perc múlva hozta a telefont, makulátlan állapotban!!!
    A kérdésre, hogy mivel tartozom, azt válaszolta másodszor is : semmivel :R :R
    (hozzá teszem, mindig annyira korrekt "baráti" árakat mond, hogy nekem kellemetlen) pedig mondhatni idegen vagyok számára!

Háááát így történt...
    Kérek mindenkit maradjon ez a történet off-topicon belül, ne linkeljük sehova, mert sok szem, és sok fül könnyen félre érti....
    Én ezzel a postal ismét fagyalllo előtt akartam tisztelegni, még ha kicsit kétes is a tartalma...
    Nem mernék egyszeri alkalom után a kollegáról szakmai vélelényt nyílvánítani, mert az sem lenne korrekt...én jelen esetben nem jártam jól....Ettől még lehet jó szakember.....hökkhmmm.....de azért remélem, tanul még sokat fagyalllo-tól..... :) :R :R

Kis regény OFF
    és elnézést mindenkitől a hosszáért, de nem szívesen hagytam volna egy szót sem ki, hogy valóban , azt és úgy adhassam át, ahogyan történt....

Ha LG szervíz, forduljatok fagyalllo-hoz :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák