- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Jó reggelt!
Egy sört ittam csak este. Komolyan. Amúgy azért írtam mert annyi böszme ember van a többi topikban hogy okádnom kell tőlük. Meg már a sok bulvárhírtől is. Annyira lement a színvonal, mint 10 éve az sg.hu volt.
Robogós topikban írta valaki hogy facebook generáció miatt van. Az nem facebook generáció, hanem elb@szott generáció. Én 20 évesen sem voltam ennyire tapló, mint akik manapság a ph-ra irogatnak...Szerk.: itt is van köztünk éreccségizős, mégis tud tisztelettel beszélni a többiekkel. Ő miértnem facebook generációs?
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz horvathkrisz #8552 üzenetére
+ végtelen
-
Scooter74
őstag
Á nem vagyunk buzik csak kvittek!
(#8546) gzbotii: Látod ezt teszi a mari hónaalja!
(#8552) horvathkrisz: +1
Amúgy meg Isten állatkertje kegyetlen nagy, de az a baj, hogy a kerítés meg igen kicsi!
És a barmok könnyen meg tudnak lépni! De bezzeg egyik sem talál vissza![ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Fkris
őstag
válasz horvathkrisz #8552 üzenetére
Onban irtam, idezem:
Ket istenem van, horvathkrisz es fagyalllo.
Amugy igen, most ereccségiztem, oszt megse kapaval a szamba szulettem.
Az a "szerencsem", hogy otthon alapveto emberi normakra tanitottak, nem hagytak ram, ha bunko voltam."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz horvathkrisz #8559 üzenetére
Nem is tudtam, h vannak ilyen totyikok
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
horvathkrisz
addikt
A gugli autos bulvarcikkben is mennyi kozlekedesi szakerto lett hirtelen. A moderator meg gugli-kampany emberke. WTF?
Es ez csak egy pelda volt a sok kozul, hogy miert ruhelletes oldal a ph...
-
twine
veterán
fagyalllo:
Kezdődjék a kisregénySzóval őrlődtem egy ideig, írjam e meg ezt a post-ot, mert "az ember, nem sz@rik oda, ahol eszik", de mivel sem fagyalllo-ra, sem pedig (úgy gondolom) rám nem vet igazán rossz fényt, mégis kiírom magamból:
Múlt hét pénteken délelőtt az állatkertben kószáltunk mikor csörög a postásunk, hogy küldemény jött kínából, bepajszerolta a postaládába! Király, megjött a várva várt kijelzőm...
MIkor a családi programnak vége lett, és mivel amúgy is úgy alkult a napom csörögtem fagyalllo-ra 15:00 körül, hogy 17:00 magassága előtt érnék oda hozzá percekkel, lenne e olyan kedves megműteni a készüléket...
ő már nincs ott, de a kollegájának megadja a számát...
-ááá hát akkor nem, majd inkább hétfőn kereslek...(Omnia1-es időben kontaktoltunk először, és bár szerencsére nem sűrün, de többször jártam nála, a véletlenek miatt "oda-vissza" üzletek miatt is...szóval én is félistenként tisztelem a korrektsége, megbízhatósága, és szakmai "szintje" miatt is...nem véletlen , hogy mindenkinek őt ajánlom ha szervíz kerül szóba)
-de nyugodtan hívjam fel a srácot, beszéljem meg vele...
győzött a türelmetlenségem, hiszen egy hétvégét kellet volna várnom, hát az mégsem járja, szilánkos kijelzővel (több hónapja ilyen)szám hív, srác korrekt, lebeszéljük, megérkezem, telefont otthagyom mindenestől(sim-kártya stb, hiszen bízom az üzletben) 17:00előtt pár percel,pedig 17:00ig vannak nyitva!!!....gondoltam is,,,több mint korrekt a hozzáállás ismét, mint bármikor
fél óra múlva érkezem, jön a srác, kész a teló mondja, hogy minden f@sza, kis bevilágítást lát az alján, de megnyugtatom, hogy azt én pont lesz@rom, sokan pörögnek ilyenek miatt a fórumokban, én nem tartozom közéjük! Munkadíjjat némi jattal együtt átadom nagy örömmel és mosllyal az arcomon....Kézbe veszem a telefont, látom a hátlap, a két oldalán eláll csúnyán....MOndom ez meg miért?
- ó hát puha a keret , meg a hátlap, de ne aggódjak, ez nem befolyásolja a működést a por sem megy be....(konkrétan, szinte beláttam a készülék belébe)
De nem tudja mennyire vagyok "tokos", de ő amúgy is javasolna egy tok vásárlást, mert az úgy jobb
JObban elhúzva körömmel, látom törött a hátlap karma, mindkét oldalon....
Te mondom figyelj már,,az ott nem törött,,meg nézd az is....
"őőő hááát,,őőőő,,,,,,ha olvasom a fórumokat tudhatom milyen nehéz ezt szétszedni, és mindig törik egy kettő"
Hiszti indul részemről, de még kultúráltan, fagyalllo-t, az üzletet, és a "múltunkat" szem előtt tartva, bár emberünkel először találkoztam!
Te mondom, áLLJ,,,,műszerésznek tanultam, a szerszámaim is megvannak hozzá, de PONT EZÉRT,,PONTOSAN EZÉRT HOZTAM HOZZÁTOK SZERVÍZBE,,,mert PONT a karmoktól, és a töréstől tartok a legjobban.....de eközben a srác már szaladt is főlfelé a szervízbe...."huhogtam" egy kört
elkeseredésemben, mert egy világ omlott össze bennem, annyira biztosan lépek be ebbe a szervízbe mindíg...ha valahol, akkor ott mindig korrektül dolgoznak,,,főleg ilyen "kanyhaló habiszti dumával" körbefutni, hogy puha hátlap, meg tokot a telefonra....hát b@szott sz@rul nézett ki a telefon...mint egy leszakadt vagonajtó...
egy percre tűnt el emberünk, addig dadogtam a földszinti értékesítő kollegának a fagyalllo-hoz való hozzáállásomról, és az elmúlt időkről...
megjelenik a srác, a telefonon egy új fóliás hátlappal, és mondja hogy "sajnos igazad volt, tényleg el voltak törve a karmok".... nézem, az oldalai most jók a balé felső sarka áll el még piszkosul....szuszogok, fujtatok, de esküdözik, hogy ő mindent elkövetett, de ez már tényleg a puha anyag,,meg tudomisén....
Visszajárót megkapom, jattot természetesen nem fogad el....Gondoltam , én tovább ezt nem erőltetem, mert nem ehez vagyok szokva...
Megköszöntem, elköszöntem....hétfőn bementem fagyalllo-hoz, mondtam neki, hogy korrektül kaptam egy zsír új hátlapot, de igazítsa meg plíz,,,mert ha ezt ő nem tudja megigazítani, akkor senki és a világba vetett bizalmam fog egy perc alatt összetörni....
És hangsúlyoztam, nem hisztizni jöttem vissza...szívesen kifizetem az ő munkadíját is még egyszer (2000) hogy "korrekt legyek", de sírok, ha a telefonra nézek....
eltünt, egy perc múlva hozta a telefont, makulátlan állapotban!!!
A kérdésre, hogy mivel tartozom, azt válaszolta másodszor is : semmivel
(hozzá teszem, mindig annyira korrekt "baráti" árakat mond, hogy nekem kellemetlen) pedig mondhatni idegen vagyok számára!Háááát így történt...
Kérek mindenkit maradjon ez a történet off-topicon belül, ne linkeljük sehova, mert sok szem, és sok fül könnyen félre érti....
Én ezzel a postal ismét fagyalllo előtt akartam tisztelegni, még ha kicsit kétes is a tartalma...
Nem mernék egyszeri alkalom után a kollegáról szakmai vélelényt nyílvánítani, mert az sem lenne korrekt...én jelen esetben nem jártam jól....Ettől még lehet jó szakember.....hökkhmmm.....de azért remélem, tanul még sokat fagyalllo-tól.....Kis regény OFF
és elnézést mindenkitől a hosszáért, de nem szívesen hagytam volna egy szót sem ki, hogy valóban , azt és úgy adhassam át, ahogyan történt....Ha LG szervíz, forduljatok fagyalllo-hoz
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
Ebben egy kanyi negativitas nincs fagyalllora, boltra nezve, talan annyit mondanek,hogy a masik sracot dorgaltad, ennyi.
De jo ilyen tortenetet olvasni, az biztos!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
twine
veterán
Dobtam neki egy privátot a "post-ra" hivatkozó linkel,,,,,
hülyeség, mert nem vagyunk testvérek, még egy sört sem ittunk meg együtt, de részéről mindig olyan korrektséget tapasztaltam, hogy nem vette volna be a gyomrom, hogy a háta mögött "somfordálok", aztán meg viszem neki a telefonomat javítani....
Reméljük olvassa majd, és nem ilyed meg a hosszátólSzerk:
Ja és örülök a véleményednek....kicsit megnyugtattál...ilyen ügyekben azt hiszem túl "lelkis" vagyok...
Furcsa kettős énem van...
Hirtelen haraggal bárkit megütök szemrebbenés nélkül, vagy üvöltök mint a sakál,,máskor meg napokat tudok örlődni apróságokon....hogy vajon jól cselekedtem e....nem bántottam e meg valakit...
Ez már a skizofrénia?[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz horvathkrisz #8566 üzenetére
Tudtam! B@szameg....nem kellett volna az a sokminden
Megmondták a hangok is a fejembenSzerk.:
De olyan jó[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz horvathkrisz #8566 üzenetére
Akartam mondani, hogy kemenydrogkurad nem hiszem, h hasznal!
-
Scooter74
őstag
B@ssszkiiiiiiii itt meg mi folyik?
Nem csak szívnak már lövik is magukat egyesek!Más tészta:
Drága szeretett Nexus 4-s telefonomhoz most kellett egy gyári akkut rendelnem beszéltem és a boltba ahol rendeltem be is szerelik! Össze vissza 8K-ba fog kerülni.
Lányom most nullázta le harmadszor úgy az akkut, hogy a telefon is kikapcsolt, meg ugye el is múlt 2 éves a telefon. Ezt az összeget nem fogom sajnálni tőle!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Fkris
őstag
válasz Scooter74 #8571 üzenetére
Nem ölte meg az 5.xx a Nexus 4 et?
Gondolok itt a rossz akksiidőre, kamerahibára, ramfogyasztásra?"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Scooter74
őstag
Nem mert amíg nem sütötte ki 2x az akkut addig 3,5-4 óra SOT-t simán hozta 50-50% wifi-vel és 3G-vel!
Ha nincs használva akkor akkustat-nál nagyon szép egyenes vonalat húz, semmi felesleges merülés!
De mióta kisütötte az akkut azóta merül mint a tégla!
ezekből egyik sincs jelen pedig 5.1.1 van rajt: rossz akksiidő, kamerahiba, ramfogyasztás[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Fkris
őstag
-
gzbotii
nagyúr
Nem sokon mult, hogy nem teleport lett a vege
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
twine
veterán
Má'megin' hova kerültem!?
[link] -
gzbotii
nagyúr
Ebből nekem csak az eredeti, Johny Cash teccik
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Visszatert az elet az 1.4 16v 90 pacis B Corsamban, most epp egy jot vadultam kanyargos hegyi utakon. Felert egy gyenge dugassal
Krisz: neked meg jo utat!
-
-
twine
veterán
Ez mennyire beteg kb. A második perctől indul a dance...
Komolyan érdekelne az emberünk élete, aki ilyet kitalál, és energiát fektet abba, hogy megcsinálja...
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz gzbotii #8591 üzenetére
Uuubasszus, na az tenyleg nem jo:/
twine- ez tenylwg faradt goz!
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz gzbotii #8594 üzenetére
Amugy nem tudja valaki, miert van az, hogy amikor megyek kb 20 percet konstans 100-110 el autopalyan, akar a kis egyes Puntommal, vagy fater G astrajaval, utana amikor allo helyzetbol kigyorsitanek, egy servvel es epegorccsel rendelkezo lajhar leelozne?
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
botii pássszeg...a kocsmai verekedés már nem elég?
-
gzbotii
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest