Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- [Re:] Elzárja az amerikai befektetőket a Xiaomitól az USA
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hozzászólok Aktív témák
-
kenwood3
őstag
A tèma adott! Szeretettel várunk minden nexust használó tagot, legyen az telefon, vagy tablet.
Hajrà
[ Módosította: Barthezz2 ]
Az esetek 99%-ban mobilról vagyok fent, ìgy a helyesìràsom nem tökéletes, és ékezeteket se hasznàlok mobilról soha!
-
gzbotii
veterán
És akinek mindkettő van az duplán várják?
Ketten jönnek le a hegyről, az egyik futva, a másik medve
-
kenwood3
őstag
Nem, az 2 embernek fog számítani
Egyébként, gondolkodtam már én is n7-en, de a 2013-as n7-ért sokallom a pénzt. 2012-es verziót nem használtál véletlenül? Használtan elég jó ára van szvsz
[ Szerkesztve ]
Az esetek 99%-ban mobilról vagyok fent, ìgy a helyesìràsom nem tökéletes, és ékezeteket se hasznàlok mobilról soha!
-
NTonee
veterán
ha már offtopic, akkor erre itt válaszolok.
Épp azért nem váltottam még wp-ra, mert eddig nekem is ez volt a véleményem. Viszont a wp8.1 végre hoz egy pár jó dolgot, amitől remélhetőleg jobb lesz, pl: eksön szenter, normális hangerő vezérlés és hülyeség ugyan, de a háttér beállítás miatt szerintem jóval barátságosabb lesz. -
randras_83
addikt
Na végre lehet szétoffolni az agyam.
https://www.flickr.com/randras83/
-
kenwood3
őstag
válasz
randras_83 #7 üzenetére
Isten hozott
NTonee wp8-ból nekem 10 perc is elég volt arra, hogy rádöbbentsen, hogy nekem ingyen se kellene
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Én is itt vagyok ...
Közben végre megérkezett a 4.4.3 frissítés is Factory Image(#10) NTonee
Csak 1X ? volt az már vagy 3X is ...
Nem tudom hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a 4.4.3 -t
És csak kíváncsiságból megkérdem ... miért pont WP lesz a köv. telód ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Mini & iPhone SE
-
szentkuti11
HÁZIGAZDA
Ez a topik már eléggé hiányzott.
-
gzbotii
veterán
Epp gondoltam, hogy abba a hsz-be beirom, hogy itt kifejtem.
Nekem volt par WP7 keszulekem (Trophy, Omnia 7, L710, HD7, Radar). Akkor es az akkori droidhoz (2.1-2.3) kepes veszett gyors volt es tetszett. Aztan amikor kijott a 4.1 es meglattam, a Radaromat egybol eladtam es vettem egy Nexus S-t. Akkor azt mondtam, ez kell nekem. Ezek utan, amire csak tehetttem, CM10+ raktam.
Most volt egy-egy hetig L520 es L925-om is. Vannak mar nagyobb beakadasok, fagyasok es restartok. Mar nem az a stabil rendszer. Legalabbis nem annyira. Nekem speciel a tabletem stabilabb mint egy 925-520 (telefon az mas teszta, mert custom ROM-custom kernel)
(#5) kenwood3: ja, S3-rol valtottam. Oszineten, azt hittem, minosegibb az N4
Meg azt akkor eladtam (volt valami HW gond a kamerajaval, igy olcsobban passzoltam el) nem volt penzem bolti, garancias S3-ra. Igy lett N4. Most mar annyira nem banom, ezzel a ROM-al eleg jo meg minden...de. Talan az N5 majd. vagy nem
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
veterán
Azert aki ilyen uzemidot kihoz N4-bol stock mindennel es minden buheralas nelkul az kap egy virtualis sort tolem.
Ja, es nem kimeltem, hasznaltam mint barmelyik masik keszuleket.Ketten jönnek le a hegyről, az egyik futva, a másik medve
-
kenwood3
őstag
Mennyi volt a kijelzőidő?
szerk: közben megvan. Nekem még sose sikerült emlékeim szerint ennyit elérni. Mondjuk én alig használom , így 2,5 napokat megy kb 2 óra kijelzőidővel.
S3-al 1 bajom van, mégpedig, hogy kevés a ram benne. Sógornőmnek az van, nem tudom, hogy mit csinál vele, de nekem az övé laggolt orrba-szájba . Én amit nagyon tudok ajánlani n4-hez viszonyítva, az az Optimus G . Szerintem hihetetlenül jó teló, ahhoz képest, hogy Lg
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
no igen, a 1020ban az a kamera az nagyon üt. A 930ban nem lesz olyan sajnos, de ha már váltás, akkor legyen az aktuális csúcs. Aztán persze a 1820 gyorsan ki fogja ütni a nyeregből, de az meg már túlzás szerintem.
Egyébként nem fűzök nagy reményeket ehhez az egészhez. Meglátjuk majd, lehet hogy a következő nexus topikjában már ismét ott leszek.(#20) gzbotii: az ose rom + hellscore kernel nálam 2nap volt 3óra kijelzővel úgy általában. Tegnap cseréltem romot (purity), erre most kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
veterán
De ez S3, szoval nem kell csodalkozni. Eddig egyettlen masik telefonommal sem volt az, hogy ez laza nap utan (tehat amikor nem nyomkodod agyon unalmadba) akkor ejjel 1-2kor hazaersz, levagod magad melle, beallitasz egy ebresztot oszt cso (
), holnap estig elvan toltes nelkul.
-
kenwood3
őstag
Elhiszem, hogy jobb volt akku szempontjából az s3, de én inkább töltöm naponta az n4-et (bár én általában 2 naponta szoktam), minthogy orrba-szájba laggoljon. Ezért is vettem nexust, mert elegem volt a lassúságból és a mókolásbol
(#24) gzbotii Akkor a probléma valószínűleg ő készülékében van
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
veterán
Amugy meg ja, Nokia tema. Szoba kerult es azokat nezegetem azota. Azert tudnak HW gyartani. Egy 1520/925 4.4-el mar mekkora kiralysag lenne
(inkabbaz ilyen Nokia X meg tarsa baromsag helyett)
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
navégre
* OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - Sᴛᴏᴄᴋ Aɴᴅʀᴏɪᴅ 10 *
-
gzbotii
veterán
válasz
szentkuti11 #28 üzenetére
Na ja, pont most allnak at amikor felvasarolta oket az MS
-
Lecs@
addikt
Iphone 11 Pro Max
-
Slukkica
őstag
válasz
szentkuti11 #28 üzenetére
Semmit mivel nem lesz több Nokia. Helyette Microsoft Mobil
(#13) NTonee:
Én a Oneplus One-t nézegetem[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
Engem az zavar hogy r@hadtul nincs olyan rom vagy kernel ami "jól" és "teljes" funkciókkal lenne tele. Miért nekünk "halandóknak" kell jobbá tenni a telefont?
Jó mondjuk legalább lehet változtatni ez is valami. De olyan unalmas hogy ha valmit szeretnék használni úgy hogy jó legyen nekem akkor szinte mindenbe bele kell nyúlni.
Komolyan mondom a Blackberry Z10 amit még használok sokkal jobb
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
MartOOn
addikt
Hello OFFolók! Itt bannolnak, ha nexusrol irok?
jon a figyelmeztetes, hogy ne haragudj de legyszi akkor faradj at a masik nexus topikba es ne off-OFF-old szet az OFF-topikot?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
gzbotii
veterán
-
NTonee
veterán
pedig milyen sokan használják stock rendszerrel nexusokat elégedetten. És nincs szükségük többre. Mi vagyunk túlzottan geek-ek?
Nem hiszem, csak többre vágyunk. Na most erre egy wp-ba akarok beleugrani. Ez szép baleset lesz.
Amúgy ez a OnePlus One épp ezért lesz jó szerintem. CM fog csücsülni rajta és így valószínűleg benne lesz minden finomság is, amit már ismerünk. Ez nagyon erős érv lesz a telefon mellett. A hiányosság viszont ott is a jó kernel lesz, így azzal is lesz munkád.MartOOn: simán
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na most erre egy wp-ba akarok beleugrani. Ez szép baleset lesz
Sírva fogsz menekülni vissza a robothoz ...
(#42) MartOOn
Jah így már érthető ... én vagyok már túl fáradt
Én is kíváncsi vagyok a One Plus One -ra, de a Nexus 6 -ra még jobban !
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Mini & iPhone SE
-
MartOOn
addikt
Na de erted... OffOff az akkor on? Dupla tagadas? Jovan faraszto...
Na de hogy OFF is legyek: en is varom mar a oneplus one-t. Be is regeltem a forumjara es mar active member vagyok. Varom az invitet es beruhazok egy 64gb-s verzara.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
NTonee
veterán
na de itt most a wp-nak kéne a bűnrandának lennie, viszont az általad vázolt esemény alapján a robot az.
vagy én értem rosszul.
(#47) gzbotii: azt értem, csak az nem stimmel, hogy a csalódás után jó lesz a robot is. Mintha azt írtad volna, hogy az rossz. Mindegy amúgy, a lényeg, hogy csak szimplán unom a robotot most. Épp a Slukkica által leírt dolgok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
nbarnabas
tag
Azt most tegyük félre, hogy 400-as procik felett már nem volt sebességnövekedés a rendszer miatt.
De a WinMo-t ne is hasonlítsuk össze a WinPho-val. Hatalmas szabadság volt azt használni. Kb az android csak mostanában érte el azt a szintet. Mindenre volt megoldás. Csak az a fránya első mondat ne lett volnaMeg azért az is milyen furcsa, hogy egy akkoriban batár nagynak, kb tabletnek számító 5"-os Athéna kijelzője, idén az összes flagshipétől kisebb lenne.
-
NTonee
veterán
válasz
nbarnabas #48 üzenetére
na persze nem volt azért olyan borzasztó az sem, csak mocskosul lassú volt. Teljesen mindegy, hogy milyen vas volt alatta (bár a htc hd2 már azért elég jó darab volt). Szabadság, igen, az egyszerű "buta" telefonok után persze. És ugye ott is ment már a romolás.
Athena... de jó "kis" kütyü volt az. Nekem egy Kaiser volt (van a polcon). 2,8" egérmozi. -
gzbotii
veterán
Sikeresen leejtettem a telefont. Most a bal also sark kicsit utott. Fantasztikus
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős offolós topikja
- Gaming notebook topik
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Koronavírus topik
- Robogó, kismotor
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Orion HT-550 - 5.1 -es házimozi rendszer, távirányítóval
- M1 Chip - MacBook Air Retina 13" 8 Core CPU / 7 Core GPU / 8 GB / 256 GB / Magyar
- HP Pavilion 15-cs2026ng - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i5, 8GB, 512SSD, GeForce, Win10
- AKCIÓ!!! -> iPhone 12 Pro 128GB arany, új, gyári független, 10hó garancia
- HP ENVY x360 15-dr1230ng Convertible - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - i7, 8GB, 512SSD
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest