- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #2952 üzenetére
Illetve ugye 20% a bent lévő jàtékokra, ha 6 hónapnàl régebbi megjelenésű. 0-6 hónap között 10% van, mint a DLC-kre.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
pzstm
titán
válasz ProEvoFan #2940 üzenetére
Teljes sotetseg es idiotizmus mar elnezest…..
tudnek par olvasnivalot javasolni az Uriembernek
ahogy a Digitalfoundry irta: Sony just did a better job of convincing me Xbox Game Pass is viable than Microsoft has so far
ugyanis ez ha valaki atgoondolja epp a Gamepass mellett szol
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
SIE CEO Jim Ryan says the acquisition of Nixxes will aid in bringing PlayStation IP to PC.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Nem ertem a problemat. Eleve az volt mondva, hogy lesz egy garantalt kompatibilitasi lista, PS5 jatekokhoz olyat vegyel, vagy magadra vess, ha nem megy. Ez pont ugyanazt jelenti, csak jogaszul.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Àllítólag 22Q1-re csúszik a HFW.
-
Nem lenne túl meglepő. Azt kivéve, hogy valamit a karácsonyi szezonra muszáj mutatni, tehát ott biztos lesz valami AAA sony játék. Ha a hfw is csúszik, akkor mi maradhat még egyáltalán? Gt, god of war is elvileg 2022,bár gt az eddigi tapasztalatok alapján jó, ha nem 2023...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
MS-nek van más. GP, plusz a legerősebb konzol cím, plusz valami 3rd party AAA csomag és kész. A SONY sokkal jobban függ a saját címektől szerintem. De tudja a franc, ahogy állunk, még karácsonykor se lehet majd csak úgy leemelni egyet a polcokról, úgyhogy végülis tök mindegy, most az egyszer megtehetik.
-
Mondjuk az is lehet. Deathloop szerintem amúgy egy érdekes koncepció, de abszolút nem system seller kategória. Last of us multi? Na, AZ már igen. Az már nagyon is az, karácsonyi szezonra tökéletes játék lenne, ez jogos, eszembe se jutott.
-
zkxdn
őstag
Mondjuk nemtudom mennyire akarja a Soby bedobni a Halo Multi, BF2049, CoD darálóba.
Én már azthittem ilyenkor simán kintlesz, a single után mondta állandóan Neil azt hogy "ja az a másik meglepi mindjárt kész" stb. Eltelt 1 év... Outbreak dayen viszont simán jöhet....
Akarom mondani The Last of Us Day (Szept 26)[ Szerkesztve ]
-
Az is igaz. Mondjuk a HALO nem veszélyes rá, ahogy a TLOU multi sem a HALO-ra, más platform, szerintem nem vennének el egymástól játékosokat. CoD meg BF viszont jó kérdés, azok ellen tényleg csak a HALO-nak van esélye szvsz. Nameg az egész attól függ, milyen stílus lesz a TLOU multi. Egyáltalán ezekkel fog versemyezni, vagy lesz benne valami csavar. Nagyon remélem, hogy nem egy TLOU bőrbe bújtatott n+1-edik fos battle royal-t kapjuk meg. Szept 26 is jogos, az is simán lehet.
De ha a BF is akkor jön, akkor azt is el tudom képzelni, hogy simán azzal lesz a szokásos black friday bundle oszt kész.
Nehéz ez."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
_drk
addikt
Miért függne annyira? Sajnos adatok nem nagyon vannak, de ünnepi szezonra úgy is jön játék ami a Playstation store-on fogy a legtöbb, maximális sáppal.
Egy Cod-nál mennyit kaszál a Sony?
Gép eladásra se kell rápörögni.
Ha meg nincs kész, akkor a Sony nem vállal be olyan blamát mint a többi. Túl erős most a Xbox ehhez. -
pzstm
titán
semmi. Mi lenne? Várják a god of War-t meg új Horizont.
1-2 Director's cutot még bedobnak és tavaszig ki is húzták magukat
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
válasz ProEvoFan #2980 üzenetére
Nagyon durva, hogy majdnem annyit hoz a DLC/mikrotranzakcio/stb business, mint a jatekeladas+network EGYUTT.
Aztan csodalkozunk, hogy lassan marion is csak akkor lesz gatya, ha a szulo kifizeti az 5 dollart a tizennyolcminuszositasra.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Ezert jott a full digit gep..... sztem nincs ezen semmi meglepo.(csoro vok,de ps3-ota ezt preferalom az epp adott konzolon). Ezen kep jol jott volna a minap lezajlo lemezes gep/digit gep beszelgetesnel ps5 topikban,h lassak mirol is vitatkozunk.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
l.skywalker
félisten
válasz Adam_Shepard #2993 üzenetére
Mármint annyi nem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kecsu10
aktív tag
Sziasztok!
Most futottam bele ebbe a videóba, mit gondoltok róla? Kíváncsi vagyok, hogyan látja a gamer társadalom ezt a kérdést. -
Wesder
félisten
válasz kecsu10 #2996 üzenetére
Màr a cím is nevetséges, főleg hogy 5 hónapos videó.
Szerk.
Meg se néztem.
Mindkét cég minden konzoljàt eladta, amit gyàrtani tudtak SX-ből meg PS5-ből. Generàció eleje van, mégis minek lenne vége?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kecsu10 #2998 üzenetére
Elég sokan. Ilyen és ehhez hasonló videók miatt mondanak sokan hülyeségeket. Tényként állítva olyan kijelentéseket, aminek az alapja szimpla feltételezés. Vagy még annak is gyenge. Például az, hogy az MS meg fogja venni a Sony -t.
Szerintem jelenleg inkább a Tencent a kritikus pont a konzol piacon. Mert eléggé beindult, és most már olyan cégeket is elkezdett vásárolni, amik konzol ágazatba fejlesztenek, illetve játékokat forgalmaznak. Szerintem ők a jövőben fontos stratégiai partnerek lesznek konzol ágazatban is.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz kecsu10 #2996 üzenetére
Barki, aki szerint eldolt ezen a ponton barmi, az olyan szinten idiota, hogy nem is erdemes ra figyelni, de semmilyen szinten. Konkretan lehetetlen tudni, hogy ki jon ki jobban ebbol a generaciobol. Ahogy most allunk, leginkabb ugy tunik, hogy mindenki. Nintendo, Microsoft, SONY, sot, meg a Valve is, ha a Steam Deck-et konzolnak tekintjuk (nem az, semmilyen szempontbol, de valamiert megis mindenki ugy ir/beszel rola, mint ha az lenne, szoval akar tekinthetjuk is annak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest