Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AliceWhat

    csendes tag

    válasz FunPro #47843 üzenetére

    Most már tényleg egyre mélyebbre kerülök és újabb hibák jönnek elő.
    Eszembe jutott, hogy nyár elején valószínűleg kimentettem egy csomó képet egy pendrivera (majd kiderul, hogy így van-e) és ezzel a lendülettel le is formaztam az egészet, hogy felrakjam az új wint.

    Telepítés közben viszont a fájlok előkészítése részhez érve 0x8007025D hibakoddal azt írja, hogy győződjek meg róla, hogy a telepiteshez szükséges összes fájl elérhető-e.
    Raneztem guglin mi okozhatja, elég sok mindent írnak, a gyorsabban kiszurheto dolgokkal próbálkozom, de jelenleg kb a nyolcadik próbálkozásra is ugyanoda jutok.
    Ha nem csinálok külön partíciót, hanem csak ranyomok, akkor 91%-nal írja ki, ha csinálok egy 40 gigast és arra próbálom, akkor 96%-nal.

    A papíron 500 gigás ssd 465 giga szabad helyet ír a telepítőben formázás után. Ez baj? Lehet, hogy megserult valahogy, miközben szereltem össze az új gépet? Ez egy 2.5"-os Samsung ssd, le volt csavarozva a gephazban és mivel a ház is maradt a régi, ki se csavaroztam a helyéről, csak a sata és a tápkábelt húztam ki meg dugtam be az újakat.

    Kezd szörnyen frusztráló lenni. :W

Új hozzászólás Aktív témák