Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Üdv!
    Gép az adatlapon. A proci stock, a ram xmp. Érdekes dolgok történnek egy két napja. Néha indításnál eljátssza, hogy mindenre tudok kattintani, de nem történik semmi. Ctrl+alt+delete ablak feljön, ott rákattintok valamire, az megtörténik, majd újra nem jön fel az sem. Kikapcsolásra sem reagál. Csak a bekapcsolóval tudom ilyenkor leállítani, 5 másodpercig nyomom és kikapcsol. DE az egér mozog, kattintani tudok, de a gép "áll".
    Másik érdekes dolog pár órája történt: ibt max közben elmentem csinálni a dolgom, majd mire visszajöttem, a gép "elaludt". Mikor ébreszteni próbáltam, az egér ismét világított, de semmire nem reagált, a kép nem jött vissza. Kikapcsolni nem tudtam sehogy. Táp hátulján lekapcs, újraindítottam, gondolkodott egy ideig, majd folytatta az ibt maxot, mintha mi sem történt volna. Ismétlem, áramtalanítottam. Ez hogy lehet? Persze abbahagytam, újraindítottam, kikapcsoltam az energiagazdálkodásban az alvást és végigment simán az ibt max, ahogy kell.
    Ez mi a tököm lehet? Ramot tesztelem éjszaka, de a windows memory diagnostics 2x lement, semmit nem talált.
    A lap új, de mielőtt beraktam, azelőtt volt driver uninstall (minden alaplapi dolog+chipset driver), meg sysprep, azaz a windows mindent újraértékelt, mintha először indítanám.
    Várom a tippeket :R

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák