Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    Sziasztok!

    Korábban már írtam ide, ezzel a problémával, ami azóta sem szűnt meg. Akkor azt a tippet adtátok, hogy táp probléma lehet.

    Tegnap előtt újabb meglepetés jött, először gépezés közben kimentem egy 10 percre és miután visszajöttem a 2db monitorom ki volt kapcsolva + az egérből is elment az áram, hiába mozgattam nem világított az optika pirosan. Átdugtam másik usb-be, akkor felvillant a piros az egér alján (:DDD), de a monitorok nem kapcsoltak be. Jó, mondom oké akkor restart. Restart után működött rendesen ám egyszercsak kabumm, elszállt az egész házban az áram. Először mondom WTF mi lehetett ez, felnyomtam a biztiket, gép újra bekapcsol, feláll a windows majd 20 másodperc múlva a ház azon felében ahol volt a gépem elszállt megint az áram. Ekkor már tuti biztos voltam benne, hogy az én gépem miatt szállt el, úgyhogy aznap már be se kapcsoltam. Tippre, (mert már korábban is mondtátok itt) gondoltam hogy a táp a szar, kicseréltem muter tápjára, azzal nem vágja le a biztiket, működik "rendesen".

    Azért sajnos nem ilyen egyszerű a dolog, ugyanis a korábbi bekapcsolós mizéria (amit fent is linkeltem) megmaradt, illetve most is elszálltak a monitorjaim! Csak a restart segített.

    A vidi kari tuti nem szar, öcsém gépébe berakva tökéletes, és ami érdekes hogy ha az enyémbe a régi 5770-et rakom akkor nincs baj, ha az öcsém 6870-ét akkor ugyanaz a para mint az r9 270x-el.

    Arra gondoltam, hogy a pci slot nem bírja esetleg a túl nagy teljesítményű kártyát :F esetleg zárlatos? ... Táp már bizti lesz új, 8 éves gigabyte 460w-at ígyis úgyis le akartam váltani, mert jövőre bővítenék új lappal + procival.

    Szerintetek mi lehet a baja?

Új hozzászólás Aktív témák