Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer
üzenetére
Nem fogok én senkinek semmit bizonyítani. Nincs semmi bizonyítani valóm. Nem azért játszom hogy másoknak megfeleljek. Elég könnyű belém rugdosni meg beszólogatni hogy én egy senki vagyok a többi nagymenőhöz képest. Eltűrtem hogy belémkötsz itt ott, eltűrtem hogy leoltottál egy olyan faszság miatt hogy nem vettem meg az E92-őt mert az már nem fér bele az értékrendedbe de azt már nyelem le hogy azért is belém köss hogy utálom a csítereket, nem teszek ellenük semmit. Nem az én dolgom. Ha te úgy gondolod hogy önkéntes rendőrösdit akarsz játszani ám legyen az a te dolgod. De hogy én ezek után bizonyítsak neked?? Mért ki vagy te hogy én bizonyítással tartozom neked?? Álljon már meg azért a menet.... Betelt a pohár, kiborult a bili ellepte az agyamat a vér.. Ez van....
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
mindannyiszor ott volt a trükk előtted, nagyon sok magyar sofőr, ügyesebbek, gyengébbek is mondták, te meg mondtad itt a magdét. Most tedd le ezeket az időket nulla tapasztalattal olyan tuninggal, és elnézést kérek tőled utána.
Bárki megpróbálhatja a stadium and hw1 és rouet 55 pályákon a nitrómentes időket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Lightyear - befektetési app
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asztalos klub
- Kuponkunyeráló
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi