- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Ja, izgi volt, Bucksban végre egyszerre játszott jól mindhárom sztár, nyertek is. Pár éve figyelgetem Holiday-t, bírom a stílusát, az egyik legjobb two-way player a ligában. Asszem róla mondta egy riporter, hogy "he has so many gears, but never going too fast", nagyon találó szerintem.
-
diegho
nagyúr
Meglepő bíró lesz este. Ja nem.
-
saen
veterán
Tegnap már látták Milwaukeeban a csávót, szóval nem meglepő.
Ezt meg megnézheti akit érdekel, Scott Foster nagy haverja beszél az elején akivel non-stop kapcsolatban volt azokban az időkben amikor elcsaltak meccseket... Meg néhány játékos is, nemcsak mai dolgok.
Mindenesetre grat a Bucksnak, legalább egy kiscsapat nyert.
-
.LnB
titán
50 pont... te jó ég!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
"Kevin O’Connor (The Ringer) információi alapján a Miami Heat, a Sacramento Kings, a Houston Rockets, a New York Knicks és a Philadelphia 76ers próbálkozik a legagresszívebben Damian Lillard megszerzésével. Amennyiben a Portland Trail Blazers úgy döntene, hogy áruba bocsátja legjobbját, valószínűleg hasonló csomagot fognak várni érte, mint amit a Brooklyn Nets ajánlott a Rocketsnek James Hardenért."
WTF?! Azért itt még nem tartunk. nem?! NEM!?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saen
veterán
Próbálkozni lehet és fognak is csapatok.
Lillard azt nyilatkozta, hogy maradni fog a Blazersnél, de azt is hozzátette, hogy változásokra van szükség és nyomást szeretne tenni a vezetőségre, mert nem csak egy edzőre vannak a bajnoki címtől, játékosállományban is kell változás.
Személyes véleményem, hogy még egy pár évet bepróbál a Blazersnél, de a szerződése vége felé ha nem változik semmi lehet lépni fog. Persze erről még korai beszélni, a következő szezonban ezt nem várnám, még talán utána sem. Akkor gyorsulhat ez ha totál bénák lesznek és a rájátszás se lesz meg. -
.LnB
titán
Nagyot változott azért a világ. Lillard többször is lenyilatkozta, hogy őt nem érdekli a cím, és Portland-ben szeretné befejezni a pályafutását.
Mostanra már megváltozott a véleménye. És ahogy te is írod, fenyegetőzött. Bár voltak olyan fals hírek, hogy cserét fog kérni. De ezt még aznap cáfolta is.
Erre most itt tartunk, hogy arról beszélnek kint, hogy hova mehet...Amúgy én ezek után, ez után a gyors pálfordulás után Lillard részéről, nem lennék meglepődve ha hamarabb csapatot váltana.
-
saen
veterán
Ezt a nyomásgyakorlást már tavaly is csinálta. Szerintem ez nem jelenti azt, hogy le fog lépni, de az viszont érthető, hogy nyerni szeretne. A döntő alatt is tweetelt olyat, hogy jó ez az olimpia, de inkább a döntőben játszana...
Akkor fog lelépni ha végleg nem látja majd a reményt, szerintem attól még azért messze van. -
.LnB
titán
Tegnap megnéztem a döntő ismétlést. Suns fele húztam én is, de egy rossz szavam sincs. Giannis ezt nagyon akarta. És amit az utolsó meccsen amit játszott, az elég emlékezetes is lett. Egy elég fura szezon/rájátszás volt, ettől függetlenül elégedett voltam a meccs végén.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Hanga közben tolt egy Figo-t
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nmate91
tag
Luka félidőben 31 pontnál van az argentinok ellen
-
aktív tag
válasz nmate91 #9919 üzenetére
Köszi hogy szóltál, el is felejtettem hogy ő is kint lesz. (most már a Szlovén meccseket is nézni fogom)
48 pontig jutott, az olimpiai single game rekord egyébként 55 pont, 1988-ban lett beállítva egy Brazil játékos által. (azt hittem ha már Luka debutál, meg is dönti, nem baj van még pár meccs )
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
.LnB
titán
Tök jó olvasni, hogy a Lakers mennyire, szeretne megválni Kuzma-tól. Mondjuk én megértem őket. Mint ha izzó parázs lenne a tenyerükbe, úgy dobálgatják be minden trade pletykába a nevét.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Első csere:
Suns: Landry Shamet
Nets: Jevon Carter + ma esti 29-es pickAmi még nem hivatalos, de közel járnak hozzá:
-Lakers: Buddy Hiedl
-Kings: Montezl Harrell, Kyle Kuzma -
.LnB
titán
Meg is egyeztek közben. Durva.
"2024 second-round pick, 2028 second-round pick to the Los Angeles Lakers for Kyle Kuzma, Kentavious Caldwell-Pope, Montrezl Harrell and No. 22 tonight, sources tell"„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Már csak annak is örülnöd kellene, hogy végre megszabadultak Kuzma-tól.
Én néztem Wizards meccsket. Westbrook sokszor a lelkét is kitette a pályára. Gondolom CP3 nemet mondott, maradt ő. Tud irányítani, tud passzolni, Schröder-hez képest előrelépés szerintem. Miért nem örülsz?[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Szubjektív részről, sosem volt szimpi a csávó, hiába a beletett meló meg számok.
Objektív részről (már amennyire az tudok maradni), szintén a számok. Elég sok labdát tud használni, és most
lesz mellett LBJ meg AD. Nem tudom hogy fognak kijönni"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
.LnB
titán
Én is úgy vagyok vele, hogy tenyérbemászó egy feje van. De azt hallani, hogy nagyon jó csapattárs. Ha jól szervezi a játékot majd, akkor nagy fogás. Ha megpróbálja tovább hajszolni a tripla-duplákat abból lehet konfliktus, mert James nem fogja hagyni neki szerintem.
-
saen
veterán
Nehéz elképzelni, hogy ez a csere jól süljön el. Westbrook az utóbbi pár évben minden csapatban gyengén szerepelt. Persze statokat hozza, de pont nemrég olvastam egy elemzést, hogy a támadójátékot minden csapatnál lerontotta... Kiváncsi leszek, hogy mit kezd vele Lebron, mert ügye ő meg érti a játékot.
A másik ami problémás, hogy lesz három max játékos a csapatban és még ki? Maradt ott egyeltalán még valaki? Csupa minimum emberrel kell gondolom feltölteni a csapatot, érdekes lesz... -
.LnB
titán
Jól nyomta a Wizards-ban. Beal-lel azért húzták a csapatot. Egyértelmű előrelépés egy poszton a Lakersnél. Az már más, és teljesen jogos kérdés, hogy milyen áron. Ők tudják..
De azért ha megnézted a mostani keretet, Lebron és AD nélkül pont úgy szerepeltek, mint ha minimum játékosokkal lett volna már most is feltöltve a keret.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Na ezt nem tudtam. Szezon alatt csak az ment, hogy szeretik a csapattársai. Akkor vagy kamu volt, vagy "Beal kivételével"
Merészet húzott a Lakers. Hield kivételével ki jöhetett volna még szóba egyébként?[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
Ezzel a Westbrook cserével már el is dőlt, hogy a Lakers jövőre sem lesz bajnok.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
nmate91
tag
Lonzo Ball Bullsba ment 85M/4y.
Érdekes irány a Bulls részéről... Szerintem nem ér ennyit,hiaba jó védő.
-
diegho
nagyúr
A Heat egész jól néz ki.
-
nmate91
tag
Cp3 beásta magát 40 éves koráig
-
saen
veterán
válasz nmate91 #9938 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy a négy évből csak az első kettő garantált, a harmadik részlegesen és a negyedik pedig egyeltalán nem. Ami még sokak figyelmét elkerülte, CP3 kezét megműtötték, elvileg rendben lesz a szezonra.
Közben a csapat visszahozta Payne-t (3 év, 19m) és jött McGee is. Eddig jól alakul a Sunsnak az offseason. -
saen
veterán
A Chicago egyébként mit csinál? Elcserélik az összes pickjüket és lesz egy középcsapat? Én nem teljesen értem...
-
nmate91
tag
-
diegho
nagyúr
A Los Angeles öregfiúk is egész okosan vásárolt be. Ez egy elég ütőképes csapat lesz.
-
.LnB
titán
A Portland viszont nem igazán csinál semmit. Powell-lel hosszabbítottak ez oké. Carmelo ment a Lakers-be. Ennek Dame nem fog örülni. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz vele.
Lehet nincs is ilyen lehetőség. De ti el tudjátok képzelni, hogy Lillard megy a Lakers-be és Westbrook lesz az ellenérték?
DeRozan végül nem a Heat-be ment, hanem a Bulls-ba. Érdekes.
-
.LnB
titán
Kendrick Nunn is a Lakers-ben. Na, ez viszont nekem tetszik. Tényleg nem vagyok szakértő, de abszolút nem értettem, hogy miért mellőzi őt ennyire a Heat sokszor. Ügyes srác szerintem.
Andre Drummond-ot viszont Dwight Howard váltja. Drummond nem nézett ki jól a Lakers-ben, ez tény. De talán ha kicsit jobban összeszoktak volna, előrébb lettek volna vele, mint Howard-dal. Lehet a pénz is közrejátszott, azt az oldalát nem néztem.Ben Simmons viszont még nem kelt el. Kíváncsi leszek a Philly mikor csökkenti az "árát".
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Drummondnak nincs helye egy bajnokesélyesnek szánt csapatban sem. Nulla védekezése van a fazonnak, támadásban is egydimenziós.
-
saen
veterán
válasz borges7 #9948 üzenetére
A legkönnyebben elcserélni Simmonst a draft előtt lehetett volna. Ezt az árat senki nem volt hajlandó kifizetni érte, ami egyébként nem is volt meglepő. A köv alkalom a trade deadline lesz, de az még jó sokára lesz. Most így, hogy a free agency már 80-90%-ban kész, nehéz elképzelni, hogy bárki ráugrana. Ilyenkor jellemzően mindenki kivár, hogy amit összeraktak csapatot az hogyan muzsikál. Ezzel szerintem el is rontották az évüket, ott lesz egy problémás játékos a csapatban a szezon nagy részére, még az is lehet, hogy a végéig. Persze nem lesznek gyenge csapat, de bajnok se.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Elnézve a LAkerst, szerintem nagyon jó munkát végzett Pelinka. Lényegesen erősebb a csapat, mint volt. Westbrook nagy kérdés, de nagyon fontos, hogy ő még sosem játszott együtt igazi alfával. Durant nem volt és nem is hagyták, hogy alfa legyen az OKC-ben, PG13 minden, csak nem alfa, Harden-el szimplán nem működött, nem illenek össze, Beal pedig szintén nem alfa. James viszont az és ő szerintem nagyon jól tudja, hogy Westbrook mire használható és van pár hónapjuk ezt átbeszélni. Szerintem ez a csapat működhet, de persze még nem tudjuk, hogy egyáltalán mi lesz a vége. Ki tudja, hogy THT+Westbrook mit ér meg másoknak, mondjuk a Portland-nek. Szerintem jó lesz ez. Westbrook nagyon sok figyelmet fog magára vonni a betörésekkel, ő tipikusan az a játékos, akire szükség volt, odaadod neki a labdát, bemegy és vagy könnyű pontot szerez, vagy passzol. A hülye hármasokról kell leszoktatni, valamint át kell beszélni vele az off ball mozgásokat és jó lesz. Hozzáteszem utóbbira tökéletes helyen van, mint edzőileg, mint pedig James személyében van kitől tanulni. D12 visszahozása perfekt, nagyon hiányzott tavaly, igazi energy guy, imádom, ahogy bejön és odateszi magát, nagyon pozitív személyiség lett, pedig nagyon mélyen volt. Melo szintén jó pick, a padról meg tudja szórni az ellenfeleket rendesen. Nunn no brainer volt, zseniális választás. Monk és Ellington szintén jók, Ariza pedig még mindig jó védő. Ami még kérdéses, hogy mi lesz Schröder-el, én azért szívesen vennék egy jóféle Sign and Trade-et, amivel behoznak egy mesterlövészt. Jó lesz ez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest