Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • edeleny

    őstag

    Blamazs:
    Így van, ha én nem költöm el az asszony elkölti! Mondom, minden nő egyforma... :)

    Mindneki más:

    - úgy látom megtaláltátok azt a hivatalt, aki (kéményseprók) akik folyton bizonyítják, hogy semmi szükség rájuk!

    Mikor 20 éve felkerült a turbós kazán, volt egy vitám a kéményseprő szakival. Ő a szilárdtüzeléses kéményt jött átvenni. (hajaj volt is baja! 5 téglás kivitel. De hát csak a padlástól lett új, muszály volt átvennie) Meglátta a turbócsövet, Kémény derült fel. Mondom nem. Cső! Szó szó, ha kikotrod, kémény! Én nyertem. Ha vízszintesen viszem ki akkor köze nincs hozzá.

    Megszünt a kéményseprő hivatal, lettek katasztrófavédők. Jöttek. Eleve barátok lettünk a kapuba, mert szép civil ruhába voltak, mondtam nekik, hogy az előző aki járt ellenőrizni, előtte mindig kikotorta a kéményt. Ti mivel fogjátok. Hát ők nem azért jöttek. Akkor minek? Meglátták a turbóst! fejvakarás. Ez még soha sem volt ellenőrizve. Nem! Na majd ők! Szedjem szét a kazánt! ???? - adjak egy ötszázast fejenként, 'oszt itt se voltak! :)

    Kazáncserekor feltettem a tetőtérbe a kondenzációst! 50 cm a cső hossza, tisztító sincs rajta, nem fért el! A kéményes átvételkor fel se ment, így volt 30 e.

    A gázt komplett újrahúztuk felujjításkor az igy is úgy is sok lett volna. A kémény így kb 20 e + 30 az átvétel volt. Meg a pince elosztóhoz kellett 2 x 20 m Henco cső. Olcsóbb, mint félmilláért kémény!

    Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

Új hozzászólás Aktív témák