Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg

    ma Nagyobb lett a kijelző, megörökölte az M2-es chipet és 128 GB-ra nőtt az induló tárhely. Mi kellene még?

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz #46372352 #39074 üzenetére

    Végre egy értelmes és kulturált megközelítés, ebben a topicban üdítő kivételnek számít. Nagyon sajnálom, hogy ennyire sokan felülnek a balos propagandasajtó (Telex, 444) semmihez nem értő, dilettáns újságíróinak, annak ellenére is, hogy zsinórban bizonyítják a cikkeik, hogy a nyomorultak semmihez nem értenek.

    A normális emberek kedvéért leírom, mi lesz. Az történik, amit szeptemberben leírtam ide a fórumra az energiahivatalos ismerősömmel történő beszélgetés után:

    Az eddigi szaldó elszámolás '24-től mindenkinek megszűnik. És végre kijöttek a részletek: havi elszámolás jön, zónaidőkkel. Még hétköznapibban, hogy mindenki számára érthető legyen: nem lesz többé olyan, hogy a nyáron hálózatba betáplált áramot télen, többletköltség nélkül használhatom el.

    Persze megint lehet várni és ismét hiábavalóan reménykedni abban, hogy Econ tudja rosszul. De nem, a rendelet szövege a napnál is világosabb, olyannyira, hogy még a páromat sem kellett róla megkérdeznem, nemhogy az Energiahivatalt. Megjegyzem, aki nem a kádárizmus továbbélését támogatja, hanem a piaci(bb) viszonyokat, az nyilvánvalóan örül ennek.

    Szóba került itt még Paks bővítése is. Srácok, próbáljátok megérteni

    1. Az olcsó atomáramnak egyszerűen nincs alternatívája.

    2. A nyugati érdekszférában jelenleg már nincs senki, aki képes lenne az oroszokkal szemben akár csak kimenni a pályára. A franciák még a saját atomerőműveiket sem tudják karbantartani, a német atomipart a saját kormánya nyírta ki "okosan", az amerikaiak 20 élve még a saját atomerőművüket sem tudják befejezni, a japánok és a koreaiak egyéb okokból szintén nem jöhetnek szóba.

    3. Paks meglévő blokkjainak üzemidejét jó eséllyel 2045-50-ig meg lehet majd hosszabbítani.

    4. Mivel az Energiaválság tartós lesz, ma már nem két, hanem négy új orosz blokkról kellene beszélnünk. Nem fékezni kellene, hanem gázt adni, mert nagyon kell az energia, méghozzá olcsón.

Új hozzászólás Aktív témák