Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • PlayStationre tarthat a Palworld?

    gp PC-n és Xbox-on is roppant népszerű a játék, vélhetőleg csak idő kérdés míg a Sony gépeire is befut a program.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andras6800

    senior tag

    válasz senki68 #38927 üzenetére

    Értem amit írsz. De akinek írtam, magának kell eldöntenie, hogy mibe tud befektetni. Max véleményeket mondhatunk.

    A napelem a tetőn meg napról napra többet ér.

    Ebből a szempontból nagy valószínűséggel igazad van. De ez egy nem annyira könnyen realizálható értéktartó befektetés. Nehezebben eladható, mint 1 aranyrúd. És a ház értéknövelő hatása is borulhat, hogy olyan RHD kerül megállapításra. Ergó már ebben is van 1 rizikó.

    Hosszú az élet meg széles, napelemrendszer élettartama 20 év minimum, optimista becslések szerint 30 is megvan, ennyi idő alatt változik még a rendszer egy párszor.
    Oké megjelent valami a közlönyben. Gyakorlatilag ezt a szöveget értelmezni még senkinek sem sikerül. A magyarázat is magyarázatra szorul. Mire életbe lép addig megváltozi ez még egy párszor.
    Szerintem.

    Ebben teljesen egyet értünk. Ezért írtam, ha van 3 millája kvázi a lovira akkor tegye fel. Lehet, hogy jó lesz. Változik a szabályozás vagy az értelmezés. De az is lehet, hogy nem. Kikerülnek a számok és ...
    Ha emiatt majd 2024-ben ha lesz jó kis villanyszámla télen, kenyérre meg nem jut az asztalra... (Tudom, elvetemült példa).

    Mindenkinek a saját anyagi helyzete szerint kell eldöntenie, hogy mibe tud pénzt fektetni mekkora rizikóval. Most napelembe fektetni milliókat elég rizikós !!!szerintem!!

    arról meg szó sem lehet, hogy a már meglévő üzemelő rendszeremet leszereljem és eladjam.
    Nem is értem, hogy juthat valakinek ilyen az eszébe.

    Nagy hülyeségnek hangzik, az tény. De jelen állás szerint simán kijöhet olyan matek, hogy jobban jársz anyagilag, ha nem termelsz a hálózatra. Innentől meg már csak 1 lépés azt mondani, hogy realizálod a műszaki tartalom amortizált értékét a piacon. Számok ismerete nélkül ahogy asfd_ is írta az egész csak egy vergődés.

    [ Szerkesztve ]

    A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!

Új hozzászólás Aktív témák