Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz GGGBR #8258 üzenetére

    Tudom, értem, és anno utánna is néztem ennek az opciónak. Bár eredetileg azt hittem, én balga, hogy ha már beviszek a "családon belülre" 2 számot, akkor azok legalább ingyen beszélnek egymás között. Hisz már ezer éve létezik ilyen kedvezmény pl a tmobilnál, bár lehet hogy az céges flotta. De mindegy is, nem igy van, hát nem igy van, nincs mit tenni.
    Ha ingyen volna, akkor nyilván beszélnénk rajta, mert most, hogy megszületett a fiam, azért eléggé sürün kiváncsi vagyok, hogy mizujs otthon :)
    De mivel nincs ingyen, ezért bőven elég az 1000 db sms, amiből kb 4-5öt váltunk is, amig dolgozok, aztán meg rohanok haza. És főleg pofátlanság, hogy mind a 2 számra kiszámlázzák a 790 ftot - nesze neked egymás közt opció.
    És igen, megnéztem a szerződést, és ott van alul felsorolva a kiegészitö szolgáltatásoknál, hogy egymás közt 0 Ft. (micsoda álszent duma ez egyébként is. Hisz ha azt vesszük, hogy most 29 ftért beszélek percenként - a 100 percen túl - akkor a 790 ftért ezen az áron kb 27 percet kapok)
    De mégeccer mondom, tőlem nem kérdezték anno a kis boltban, hogy kérem-e ezt az opciót, és magamtól meg nem kértem, csak szabadulni akartam már minél hamarabb, mielőtt újabb 15.000 ftot legombolnak rólam bizalmatlanság (nesze neked hüség) okán, valami ürüggyel.
    Persze én vagyok a hibás, hisz nem olvastam el az apróbetüs részt, meg dekódoltam minden vodás szlenget, hogy mi van a szerződésen. Oké. Viszont köszönöm, mégsem kérem :)

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák