Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RZozo

    aktív tag

    Tiszta idiótákkal futok össze a Voda ügyfélszolgálatánál.
    GO csomagra váltanék flotta csomagból, de egymásnak ellentmondó információkat adnak. Szerettem volna karácsonyig elintézni a váltást két telefonszámnál, de hála a Voda telefonos és személyes ügyfélszolgálati embereinek, akik össze-vissza küldözgettek ez már nem sikerülhet, így marad a drága flotta csomag, ami hálózaton kívül használva ugyebár még drágább.
    Flottából az egyik számot készülék vásárlással viszonylag egyszerűen átvezettem GO csomagba. Ez így rendben is volt. A másik flottás telefonszámnál már ez a vicckategóriát súrolja, amit ebben az ügyben intéznek nekem
    Voda partner üzletben közölték, hogy ők nem tudnak módosítani, mert a másik számnál már módosítottam és csak számlazárás után tudok, de telefonon ügyfélszolgálaton módosíthatok, majd a telefonos ügyfélszolgálaton közölték, hogy menjek be Voda márkaképviselethez és ott tudok módosítani.
    Voda márkaképviseletnél közölték, hogy nem tudok váltani számlazárásig (?), amúgy is van rajta valami opciós hűség a netre, amelyet a szerződésembe elfelejtettek beleírni, de náluk persze a rendszerben szerepel, szerződésemet nem látják, mert nincs feltöltve a rendszerbe (?), így még kártyásra sem tudok váltani.
    Online ügyfélszolgálaton szintén nem tudtam díjcsomagot módosítani, amire a telefonos ügyfélszolgálat kérte, hogy hívjam fel őket, ott aztán közölték, hogy ők a módosítást elindítják és 48 órán belül aktiválódik. Hurrá!
    De korai volt az öröm, ismét felhívott az ügyfélszolgálat, hogy nem tudják a GO csomagra váltást elvégezni, mert ePack-kal kértem, ami 2 év határozott idő, ezért azt csak üzletben tudom megcsinálni. De üzletben meg nem állnak velem szóba, csak a számlazárás után (?).
    Nekem vannak túl nagy elvárásaim vagy ez egy normális ügyintézés?

    Amúgy majdnem kértem visszamenőleg a telefonos ügyfélszolgálat hangfelvételeit, hogy végre rámutassak az tájékoztatási hiányosságokra, aztán elmondták, hogy persze első alkalommal ingyenesen átvehetem CD-n, aztán 10.000Ftot kell fizetnem a következő kikérésért.
    Bocsánat a hosszas szövegért, kikívánkozott belőlem.

Új hozzászólás Aktív témák