- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz snooze #21555 üzenetére
engedd tele a kádat vízzel, tegyél bele elválasztásként egy vödröt/tálcát/gyereket, majd előtte kezdjél pancsolni. A felvert hullámok átjutnak rajta?
szerk: igen, a több torony az megoldás lenne, de nincs több torony, a fizika meg adott. bocsesz
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
bopeti98
őstag
Amúgy meg az Amerikai AT&T szolgáltató nyomába egyik se ér itt Mo-n. Ahhoz képest itt mindegyik sz*r Majd ha a nyomába ér valamelyik itt akkor lehet hasonlítgatni.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Ezen ma berosáltam:
Tegnap ez az sms jött:
Ma megnéztem a mobil appot és a webes felületet is:
Nekem valahogy sehogy sem jön össze a 80% elérése, és átlépése, pedig mindkét riport az sms után készült...
Sem a MiB-GiB tényező, sem a ripotok időkapui nem lehet magyarázat, hiszen a csökkentés is azonnali, nem 24-48 órás átfutásúak...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
csernak75
senior tag
válasz NixonHUN #21561 üzenetére
Üdv. Most akkor ez hogy van? : Részlet innen:[link]
"Valóra váltottuk, amit ígértünk:
az ország 9,5 millió lakosa számára elérhetővé tette szupergyors, 21 Mbit/sec sebességű mobilinternetét."
Ez nem azt jelenti hogy 900MHz-en elméletben 21Mbit/s-os hálózat van?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz csernak75 #21549 üzenetére
Megismétlem korábbról: "Az az 5 nap próba megvolt győrben ott jó is volt!
Ja, értem, tehát a cipős hasonlattal élve van egy 43-as lábad, de a cipődet a haver 40-esére próbáltad fel, jó is volt, kényelmes is volt, letelt az 5 nap, és meg vagy lepve, hogy neked meg nem jó. :Gratulálok. Költözz Győrbe, és istenítsd a vodát.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Dave1984
őstag
Lehet az a baj,h. a modem nem ismeri a 900mhz UMTS sávot,és ezért nincs térerő ott,ahol a térkép szerint van!
Sajnos én is azt vettem észre az Xperia Minimen,h.csak ott van 3G ahol HSPA cellák vannak,pedig elvileg tudnia kéne a 900mhz es UMTS hálózatot is kezelnie.Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Hmura
tag
válasz NixonHUN #21561 üzenetére
Nézz utána a gsm szabványban hogy 900 Mhz-en mekkora a maximális le, ill. feltöltési sebesség.
Csak jelen esetben ott a bibi, hogy a letöltési sebesség közelében
sincs a 900 MHz-es elvárható sebességnek sem.
Nem neki kell utánanézni a szabványoknak, hanem normális letöltési
sebességet kellene tapasztalnia.
A térkép szerint pedig van beltéri lefedettsége, tehát nem döcögnie
kellene nála a netnek....[ Szerkesztve ]
-
-
vinikorn
aktív tag
Nem tudtam, hogy a Zsebnetet le is kell mondani mert újra elindul. Nem lehetne megoldani, hogy a 80%-ra figyelmeztető SMS-ben azt is leírnák, hogy a zsebnet automatikusan újraindul, ha nem mondjuk le az XNET üzenettel?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
3 kérdésem lenne.
Hogyan tudnám ingyenesen megnézni pontosan, hogy a 100 MB-os adatforgalmamból mennyit használtam fel?
Tegnap óta elértem a limitet és bekorlátoztak0 10kB/s-re. Ezt valahogy fel lehet oldani valamilyen okossággal?
Mettől meddig tart a korlátozás?
-
iday
aktív tag
válasz Brutális eb #21486 üzenetére
Én még mindig kíváncsi vagyok hol hol is van a vodának a XVII. kerületben csak EDGE.
3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
bopeti98
őstag
válasz mukibuci #21578 üzenetére
Ez nekünk csak jó Ismerősöm a Hipernet 42 csomaggal már 300GB-nál tart és még mindig nem korlátozták le. A múlt hónapban 400GB-nál küldték az SMS-t hogy lekorlátozták de úgy hogy 20Mbit helyett 5Mbit-el ment a net szóval nem volt nagy korlátozás. Amúgy ez már durva. Mi lesz ha kiépítik ezt a LTE hálózatot nagyobb városokban is és még mindig nem fognak tudni korlátozni? Szét fog égni a cella
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Óriási, a voda oldalán lehet időpontot foglalni, de mégsem nem enged tovább mert nem választottam ügyintézési célt, csakhogy nem lehet választani mert nincs a legördülő listában semmi
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Hol lehet manapság a hangposta-beállításokat kezelni?
Van még olyan, hogy saját üzenetet mondok fel, amit akkor mond, mikor átkapcsolja a delikvenst hangpostára? Ezt hol tudom beállítani? - üzleti előfizu.
Köszi!Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
-
nagyúr
Üdv. Vodánál mennyi lenne a mobilnet egy feltöltős kártyásra? Igazából csak a google maps-re kéne ami nem generál sok forgalmat.
-
Rick4
félisten
válasz KaiotEch #21588 üzenetére
Jobban jársz egy igo-val, egyrészt nem Teleatlas térképekkel dolgozik, hanem Topmap, tehát pontosabb, részletesebb is, másrészt nem függ térerőtől, kártya- feltöltöttségtől sem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz KaiotEch #21593 üzenetére
De az A GPS csak egy pillanatnyi műholdlistát kér le mobilnetről (vagy wifiről) amiből utóbbit otthon, heti 1x is meg lehet tenni a vezetékes net adatforgalmából. Azt ugyan nem tudom ezt milyen sűrűn teszi, de az tény, az aktuális műholdlista 1 hétig érvényes.
-
Rick4
félisten
válasz KaiotEch #21595 üzenetére
Egy hétre előre tervezett a mozgásuk is, azt az adatbázist tölti le a rendszer, hogy egy héten belül melyik hold mikor merre lesz. Bekapcsolod a gépet, megnézi a rendszeridőt, és ki is derül, melyik hold merre jár. Ennyi.
10 perc? Még a régi Samsung Omniámon is megvolt 2 perc alatt. Ennél több nem is lehetne ha a port- baud értékek jók.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de mi értelme van ennek a hangtérképnek?
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest