- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz mukibuci #22942 üzenetére
És ha most aktivaltam az ingyenes 100mbot
Rendelek hozzá 500at, és lejár az egy hónap, akkor következő hónapban újra aktivalni kell a 100at(1000ert) és plusz ezerért az 500at, vagy akkor már lehet csak az 500at ezresert ?Bár sejtem a választ, de egy próbát megér
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Dave1984
őstag
válasz mukibuci #22952 üzenetére
konkrétan a Vodafone smart 2t kaptam volna meg még 2év hűséggel 19990ftért,gondolhatod,h.inkább +2000ft ot rátéve megvettem vitamaxba.Csak tudnám a Vodának miért nem kell a +2 év hűségem?!
Tudom flotta stb,de akkor is.Vitamax sim kártyát még csak nem is aktiváltam![ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
-
kariad
senior tag
Sziasztok! Call Meter 3G alkalmazáshoz, aki megcsinálta Ezt a tarifát megköszönném, ha megosztaná velem!
-
alba-regia
aktív tag
Hány Mb/s jelenleg a Vodafone hálózatának az elméleti maximuma? Ha jól tudom, még 4G nincs, ugye?
-
MODERÁTOR
-
alba-regia
aktív tag
válasz mukibuci #22964 üzenetére
Köszönöm. A 42 az milyen hálózat? Tudomásom szerint a H+ a 21 Mbit/sec, és 4G még nincs náluk.
Csak azért kérdezem, mert mostanában elég sok helyen mértem sebességet a hálózatukon (a legtöbb helyen a letöltés 7 Mbit/sec fölött van), és tegnap sikerült egy 23,4 Mbit/s értéket mérni Csepelen, épületen belül.
-
1430
senior tag
válasz alba-regia #22965 üzenetére
HSPA+ (High Speed Packet Access) >> 21 Mbit/s
DC-HSPA+ (Dual Cell High Speed Packet Access) >> 42 Mbit/s''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MZsoltee
veterán
Kedves forum tarsak. Erdeklodnek, hogy valaki tud- e olyan modszert, amivel kikerulheto a voip tiltasa?!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
solarix45
senior tag
Két kérdésem lenne Vodás előfizetéssel kapcsolatban:
- Lehet valahogy a neten visszakeresni a számlákat, hívásrészletezést stb.? Telenornál van ilyen, de a Vodáról (régen) hallottam, hogy gondok vannak ezzel.
- Ha két előfizetés van egy ember nevén, akkor azt teljesen külön kezelik? Vagyis két csekk, két számla érkezik? -
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok és leginkább azokhoz, akik most vettek Voda Red-el iPhone 5-öt, hogy kb mennyi idő volt, még megkapták a rendelés napjától számítva a készüléket? Több mint két hete lett rendelve és sehol semmi. SMS-t valóban küldenek előtte 48 órával, mielőtt kiszállítják ?
Üdv!
Bankkártyával? Hát persze!
-
kiszi07
senior tag
Helo, megtudná valaki nekem mondani, hogy vodafone 3000 ft-os feltöltés meddig érvényes félév-egy év?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
ityam
senior tag
Vodafonenál nincs értelmes feltöltő kártyás mobil net aminek nincsen havidíja(időszaki díja) hanem csak forgalom alapú? Djuicénél van pl 5Ft/MB os net. Nekem valami hasonló kellene a vodafonenál. Ha nem is 5Ft ért de valami emészthető ár nincs?
A zsebnet cumót ismerem de 990 Ft ot nem szánok rá havonta. A Djuicés netem is egy év alatt használtam el 1500 Ft ot. Szal az ilyen fix díjas cumók nem tudnak vonzzani.
Tudtok nekem javasolni vodafoneos cumót?
Azért kell mert a Vodás telóm az tud netet megosztani wifin. Ezt szeretné kihasználni és a vodás kártyámon van egy rakat lóvé amit nem használok telefonálásra másik előfizus teló miatt.
Alternatívakét gondoltam rá hogy a djuicés kártyám belerakom a Vodafone 858 Smart telómba de nem tetszett neki az ötlet mert rögtön Unlock Pint kért. Amit persze nem tudok
Szal minden javaslatot szívesen fogadok amit a meglévő cumóimból gazdaságosan ki lehet hozni. Lényeg hogy a tabletemen tudjak netezni ami csak wifit tud(a djuicés stickem nem ismeri fel a tablet ) -
radamsky
senior tag
ért egy kellemes meglepetés a vodától Csak kár hogy nincs szükségem rá. max 1 feltétellel, de abba a voda nem menne bele
Kaptam egy sms-t egy koddal és mondjuk legyintettem rá elöször de csak megnéztem . Elég jo áron tudok hozzájutni telcsihez, legalábbis igy nekem megéri. Most filozgatok, de az lenne a legjobb, ha hozzá is jutok telcsihez, független lenne, mivel 1 honapba vagy 2 hetet más kártyával használnám (mit csináljak, sokkal, sokkal olcsobb haza telefonálni külföldről, drasztikusan leesett a telefonszámlám miota nem vodával vagyok kinn).
Most filozgatok, de mondjuk az is igaz hogy 1-2 hetet meg itthon vagyok akkor meg ezt a kártyát használom
Kb hasonlo ajánlatra áhitoztam pár honapja és sirt a szám, most meg ....
csak lekötni magam 2 évre .... olyan jo, hogy szabad vagyokha már szidtam a vodát pár honapja akkor most le kell irnom a pozitiv dolgokat
Mondjuk negativként ért, hogy egy voda üzletbe tegnap szinte semmit nem tudtam elintézni, nagyon béna volt a hölgyike, halvány göze se volt mit akarok, pedig már lassan eltáncoltam neki
-
Rick4
félisten
válasz radamsky #22982 üzenetére
drasztikusan leesett a telefonszámlám miota nem vodával vagyok kinn).
Ha leesett a számla, vedd fel gyorsan, rá ne taposson valaki.
Gondolom európa napijegyről akkor még nem hallottál...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Vangelis
félisten
régen volt vitamax duo simem.
Most nagyon jó lenne mert sokat hívnak a két T számairól.
Kíváncsiságból rákerestem van e még valahol...
Van :
Eladó 1 darab kereskedelmi forgalomban nem kapható Vodafone SIM kártya. Ingyen lehet vele telefonálni, SMS-ezni, internetezni, akár emelt díjas számokat is hívni! Minden Telenor és T-Mobile hálózatból bejövő, fogadott hívás után percenként 10 Ft jóváírás történik az egyenlegen, amit bármire fel lehet használni. Budapest belvárosában személyes átvétel. További információért hívjon ezen a számon: 0670-291-0608
Ár: 105.000 Ft
Hehe.. azért ez nem rossz ár.
Esetleg nincs valakinek ?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
MODERÁTOR
válasz kariad #22992 üzenetére
Tájékoztatunk, hogy 2010. március 1-től a VitaMAX Duo tarifán naptári hónaponként minden, a Vodafone hálózatán kívülről fogadott hazai mobilhívásaidért 30 percenként 300 Ft jóváírást kapsz az egyenlegedre! Az adott hónapra vonatkozó jóváírások mindig a következő naptári hónap végéig történnek meg. A 300Ft/30 fogadott perc jóváírás először 2010. április hónapban kerül jóváírásra az egyenlegeden.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
kariad
senior tag
válasz mukibuci #22995 üzenetére
Jah várjak még 1 hónapot míg össze nem jön 30perc vagy több és utána telefonáljak
Meg a tarifadíj is cselesen szedi le a pénzt 2perc egybe 3 perc egybe
De nekem is ebből az időből van a csomagom.Szóval, ha tudtam volna, hogy ez ennyit fog érni vagy lesz rá palimadár veszek vagy 100-at -
kariad
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- ADATA XPG Lancer RGB 16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs