Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz Barthezz2 #11802 üzenetére

    Ezt a választ kaptam a vodafone-tól:

    Tájékoztatjuk, hogy a Nokia Messaging Szolgáltatás igénybe vételéhez legalább 50 MB adatmennyiséget tartalmazó csomag meglétét javasoljuk. VitaMAX Party előfizetése mellé az alábbi csomagokat ajánljuk Önnek:

    MobilWeb Hobbi csomag: 50 MB adatmennyiséget tartalmaz, bruttó 1 000 forintos díjért cserébe. Az 50 MB kizárólag belföldi WAP forgalomra használható fel 30 napon keresztül. Amennyiben az 50 MB adatforgalmat túllépi a 30 nap letelte előtt, úgy a szolgáltatást kikapcsoljuk előfizetésén, melyről SMS-ben értesítjük Önt. Ezt követően lehetősége van ismét megrendelni a szolgáltatást. A megrendeléshez kérjük, küldje a HOBBI szót SMS-ben díjmentesen a 1270-es számra! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden újabb megrendelés a 30 napos cikluson belül bruttó 1 000 forintba kerül.

    MobilWeb Profi csomag: 500 MB adatmennyiséget tartalmaz, bruttó 2 000 forintos díjért. Az 500 MB kizárólag belföldi WAP forgalomra használható fel 30 napon keresztül. Amennyiben az 500 MB adatforgalmat túllépi a 30 nap letelte előtt, úgy a szolgáltatást kikapcsoljuk előfizetésén, melyről SMS-ben értesítjük Önt. Ezt követően lehetősége van ismét megrendelni a szolgáltatást. A megrendeléshez kérjük, küldje a PROFI szót SMS-ben díjmentesen a 1270-es számra! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden újabb megrendelés a 30 napos cikluson belül bruttó 2 000 forintba kerül.

    A választott csomag díján felül a Nokia Messaging szolgáltatás havidíja bruttó 450 forint, melyet az Ön egyenlegéről vonunk le minden hónapban. Amennyiben van elegendő összeg a havidíj levonásához, a szolgáltatás automatikusan megújul. Amennyiben a havidíjat valamely oknál fogva nem tudjuk levonni, úgy a Nokia Messeging szolgáltatást kikapcsoljuk előfizetésén.

    Amennyiben szeretné lemondani a Nokia Messaging szolgáltatást, azt a Nokia Ügyfélszolgálatának a telefonszámán teheti meg, melyet munkanapokon reggel 9 óra és este 6 óra között a +3617774819-es hívószámon érhet el.

    A Vodafone Magyarország Szolgáltatónál megrendelt internetes csomagok lemondására SMS-ben van lehetősége. A MobilWeb Hobbi lemondásához az XHOBBI szót, a MobilWeb Profi lemondásához az XPROFI szót küldje díjmentesen a 1270-es számra!

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák