- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
válasz Barthezz2 #11800 üzenetére
Kb aprilisban kaptam a cegtol az E52-m. Beallitottam a gmailt magamnak.
Azota hasznalom, jonnek gyonyoruen a mailok pushkent azonnal, de en meg egy forintot pluszban ezert nem fizettem. Hozzatennem nem is fizetnek erte. Van adatcsomagom legyen eleg. 450ft/ho nem er meg az hogy azonnal megjelenjen a telefonon az uj mail.
Ugyhogy amig megy megy. -
MODERÁTOR
válasz Blamazs #11801 üzenetére
Egyetértünk. A Push mail miatt jó, illetve mert támogatja a html formátumú leveleket, de én azért plusz pénzt nem fogok fizetni, akkor inkább marad a gyári sima mail.
Csak az zavar, hogy nemtudom, hogy most mi van. A vodaa vette-e a lapot, hogy aktiváltam, és 30 nap múlva vonja le a pénzt, vagy mi van. Ez esetben pedig, hogy miként kell megszüntetni.. Kíváncsi leszek a válaszukra. Remélem nem valami marketing halandzsát küldenek..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
zsero
aktív tag
Azt jól értelmezem, hogy a Vodafone VitaMAX Instant Net-tel, ha pl. csak emaileket olvasok, és nem netezek többet 50MB-nál, akkor az ingyen van, vagy ott még van valami apró betűs rész, ami miatt nem lehet 1 évig ingyen emailezni egy feltöltő kártyával?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #11802 üzenetére
Ezt a választ kaptam a vodafone-tól:
Tájékoztatjuk, hogy a Nokia Messaging Szolgáltatás igénybe vételéhez legalább 50 MB adatmennyiséget tartalmazó csomag meglétét javasoljuk. VitaMAX Party előfizetése mellé az alábbi csomagokat ajánljuk Önnek:
MobilWeb Hobbi csomag: 50 MB adatmennyiséget tartalmaz, bruttó 1 000 forintos díjért cserébe. Az 50 MB kizárólag belföldi WAP forgalomra használható fel 30 napon keresztül. Amennyiben az 50 MB adatforgalmat túllépi a 30 nap letelte előtt, úgy a szolgáltatást kikapcsoljuk előfizetésén, melyről SMS-ben értesítjük Önt. Ezt követően lehetősége van ismét megrendelni a szolgáltatást. A megrendeléshez kérjük, küldje a HOBBI szót SMS-ben díjmentesen a 1270-es számra! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden újabb megrendelés a 30 napos cikluson belül bruttó 1 000 forintba kerül.
MobilWeb Profi csomag: 500 MB adatmennyiséget tartalmaz, bruttó 2 000 forintos díjért. Az 500 MB kizárólag belföldi WAP forgalomra használható fel 30 napon keresztül. Amennyiben az 500 MB adatforgalmat túllépi a 30 nap letelte előtt, úgy a szolgáltatást kikapcsoljuk előfizetésén, melyről SMS-ben értesítjük Önt. Ezt követően lehetősége van ismét megrendelni a szolgáltatást. A megrendeléshez kérjük, küldje a PROFI szót SMS-ben díjmentesen a 1270-es számra! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden újabb megrendelés a 30 napos cikluson belül bruttó 2 000 forintba kerül.
A választott csomag díján felül a Nokia Messaging szolgáltatás havidíja bruttó 450 forint, melyet az Ön egyenlegéről vonunk le minden hónapban. Amennyiben van elegendő összeg a havidíj levonásához, a szolgáltatás automatikusan megújul. Amennyiben a havidíjat valamely oknál fogva nem tudjuk levonni, úgy a Nokia Messeging szolgáltatást kikapcsoljuk előfizetésén.
Amennyiben szeretné lemondani a Nokia Messaging szolgáltatást, azt a Nokia Ügyfélszolgálatának a telefonszámán teheti meg, melyet munkanapokon reggel 9 óra és este 6 óra között a +3617774819-es hívószámon érhet el.
A Vodafone Magyarország Szolgáltatónál megrendelt internetes csomagok lemondására SMS-ben van lehetősége. A MobilWeb Hobbi lemondásához az XHOBBI szót, a MobilWeb Profi lemondásához az XPROFI szót küldje díjmentesen a 1270-es számra!
Everybody lies.
-
1430
senior tag
válasz Blamazs #11801 üzenetére
Van 2-3db E szériás Nokia, amihez díjmentes a Nokia Messaging, és ha jól rémlik, az E52 pont ilyen. Legalábbis a T-Mobile-nál így van, de mivel ez készülékfüggő, gondolom a Vodafone-nál is.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
vegyszer
addikt
de ha rászánsz pár plusz forintot, akkor 1680 Ft- helyett tán 4490-ért kapsz egy modemet is a promóban, a fészbúkos költségcsökkentő opcióval...
most nézem, már lejárt...
de egy csomaggal többet forgalmazhattál volna havonta..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
MODERÁTOR
Új készülék:
Samsung Galaxy S i9000
116,990
114,990
109,990
105,990
124,990Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a telefonon a netnek mekkora az adatforgalma? Tehát ha pl ugyanúgy behozatom az Opera Minivel (vagy BOLT-tal) a honlapot, mint gépen, akkor ugyanakkora az adat? Csak mert van 1-2 olyan oldal, ahová mindenképpen kellenek a képek betöltése, mert nem tudok másképp belépni. Ilyen pl az Indamail.
Köszi előre is a válaszokat!
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz manchester85 #11814 üzenetére
De azzal meg nem tudok ph-zni. :S Nem enged fel.
Sic Parvis Magna
-
MZsoltee
veterán
Adott egy telefonszám melyhez tartozik egy előfizetés (üzleti Fix 2600), ezt a számot szeretném átvinni a T-mobile-hoz, de úgy hogy más nevére kerüljön a szám, mert ilyen postás előfizetés lesz ehez pedig postás dolgozó nevén kell lennie a számnak.
Nah ennek a menetére lennék kíváncsi, mert voltam benn és elvileg ez legalább 4700Ftomba kerül.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
30z.Samu
félisten
válasz manchester85 #11816 üzenetére
Közben sikerült belèpnem Opera alatt. El kell vànszorogjak a fòrumig ès ott belèpni. Szerintetek egy 50mb-s csomaggal kihùzom egy hònapig, ha pl naponta 1-2 òràt hasznàlom böngèszèsre ès msn-re? A kèpletöltèst kikapcsoltam. K750-em van amùgy.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz kaller1 #11819 üzenetére
Köszi szépen!
Arra viszont rájöttem, hogy ez a telefon nem a netezésre lett kitalálva. Operán fellépek Facebook-ra. Kaptam egy értesítést, hogy valaki hozzászólt valamelyik bejegyzéshez. Rányomok, görgetek lefelé, ott fogad engem egy "következő" gomb (nem nyomta egy oldalra az összes hozzászólást), "rákattintok" és kilép a böngésző. Gondolom ez azért, mert kevés a belső memóriája a telefonnak.
Sic Parvis Magna
-
ansell
tag
Üzleti előfizuval és 1 év VodaMail (12x500FT) hűséggel nemrossz a Nokia E72 45e-ért...
Galaxy S árképzés viszont továbbra is pofátlan.
Remélem az iPhone 4 kapcsán magához tér a voda.
Na nem manchesterkedem tovább.ITX konfig eladó!
-
Blondy89
csendes tag
Sziasztok.18 éves vagyok és szeretnék a Komfort kategóriából a Vodafone 50 plus-ba belépni.Mennyit kell érte fizetnem úgy hogy nem rendelkezem önálló kereslettel csak szakmai gyakorlatra járok?A válaszotokat előre is köszönöm.Jah és mégeggy kérdés: a VitaMax-ra nincs hűségidő ugye?
-
kaller1
veterán
Mikor indul itthon a 360 szolgáltatás? Most már regisztrálni is lehet nekünk is vodafone360.com oldalon
.::> <::.
-
-
MODERÁTOR
Az rendben van, mivel egy sima adatcsomagot kell rendelni mellé. A baj az, hogy 450/hó csak azért, mert használom a progit, és ugye ebben még nincs adatforgalom.. A legszebb az egészben, hogy úgy push-e-mail, hogy 24/7-ben fent lóg a neten.. Hát így kösz, de nem..
Everybody lies.
-
Blamazs
senior tag
http://www.emoze.com/en/index.asp
ez is egy free push mail. -
kp78
addikt
Ez a passport hetijegy-es dolgot használta vki már?
Kell vmire figyelni a használatakor az össz. 200 perc ki- és bejövő hívásokon felül?
A hívások számlázása perc alapon megy? Erről nem találtam infot.
előre is!„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
SZ4B
tag
arra is figyelni kell, hogy olyan országban legyél, ahol [működik.] A számlázási egység megegyezik a magyaro.on érvényes számlázási egységeddel. Figyelj arra is, hogy csak akkor érvényes a hetijegy, ha arról sms-t is kaptál, ha nem, érdeklődjél a 1270-en.
szigNÓ
-
kp78
addikt
Olaszo. lenne, azt néztem, hogy mely országokban működik.
Akkor csak egy sms megrendel, és teljesen ugyanazon percdíjak mennek mint itthon mp. alapon.
Semmi "csont" nincs benne remélem.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
eami
veterán
válasz Grande Ale #11840 üzenetére
igen, de az nem push :/
-
kp78
addikt
De ha amúgy ingyen beszélünk itthon, és ő kint lesz, én hívom itthonról, akkor neki az úgy is ~20 Ft-be kerül percenként?
Tehát a hívásfogadás is beletartozik a 200 kinti percbe, ha én hívom akkor is?
Én úgy gondolnám, hogy igen.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
MODERÁTOR
válasz Grande Ale #11840 üzenetére
Működni sem működik, már néztem régebben is, ki is ment a fejemből. Legalábbis a nokiás része nem elérhető, hivatkozik egy nokia oldalra, ahonnan le kellene tölteni hozzá a progit, de az az oldal nem elérhető....
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
<NewL>
addikt
heló
kaptam most egy smst.
Próbálja ki bla bla bla bruttó 550ft-ért internetet mobiljára. Net szót kell visszaküldeni sms-ben
fix ár, nincs túlforgalmazási díj, bármikor lemondhatóez milyen net is? mert a voda honlapján csak ilyesmiket látok 50mb 1000ft, alatta a napijegyet, fölötte meg csak drágábbakat.
ez nem 3G-s net? iPhone-on használnám. korlátlan? vagy, hogy smint megy ez?
There's an app for that
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest