- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz St3ven #75503 üzenetére
Sok minden nem derül ki.
Se Domino Surf plus, se Domino 5 plus. -
troland26
őstag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség . Pár hete meghosszabbítottam az előfizetésemet és az elektronikus befizetést választottam a számlám rendezésére a következő hónaptól . Banki átutalással tudom rendezni a számlám ? Mit írok a címzetthez ? Milyen számlaszámot írok be ? Megjegyzés rovatba valamilyen azonosítót kell beírnom ? Bocs , ha láma kérdések ,de közüzemi számlát nem fizettem még banki utalással ( távszámlát , díjlehívást kihagynám )
-
St3ven
addikt
Izé... a Domino Net&Roll Plus és Domino Net&Roll Plus Quick a 2.2.1.3. pontban van, a Domino 5 Plusról és a Domino Surf Plusról pedig még gyakorlatilag semmit sem tudni, ezért is kérdeztem, hogy vajon ugyanarra lehet-e számítani, mint az előbbi kettő esetében.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
anadroid
senior tag
válasz troland26 #75505 üzenetére
Jobban jársz, ha kártyával fizetsz. az ugyanis ingyenes, az átutalásnak pedig szinte mindenütt külön költsége van.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy akárhogyan nyitok portot és forwardolom egy eszközre, akkor kívülről nem fogom tudni elérni a no-ip szolgáltatáson keresztül, ha t-mobileos netünk van?
Szegeden, Digi netnél, ugyanez tökéletesen működik! -
anadroid
senior tag
válasz St3ven #75515 üzenetére
A német Telekomos dolgozóknak.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
St3ven
addikt
A Vodafone 19 Ft-os kártyás percdíjára lesz vajon válasza a Telekomnak?
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Bailey
senior tag
válasz St3ven #75520 üzenetére
Arra sem volt válaszuk hogy a többiek levitték a mobilnet árakat a kártyásoknak már egy éve. Csak a Domino Surf esetében kerülnek annyiba a netcsomagok mint a többieknél, de a Surf meg időszaki díjas. A Telenor 40 forintos csomagjára sem válaszoltak. Illetve ott a Blue ami eddig a legjobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
-
SUPREME7
addikt
válasz St3ven #75520 üzenetére
Pont most tettem le egy előfizetést kártyásra a vodánál, de ezt elfelejtették említeni, így valami 49Ft-os percdíjú csomagba dobtak El se akartam hinni, hogy ilyen percdíj még létezik. Mondjuk 10 napig tartott eleve a lemondás mert összevissza bénáztak, szóval meg sem lepődök...
Gondoltam átviszem a T-hez a számot domino5-re a 12x10 perces hálózaton belüli duma miatt, kb annyit van használva a kártya, de az csak online rendelésnél van, és nem lehet összehozni a neten rendelt kártyát egy számhordozással.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz SUPREME7 #75525 üzenetére
Mondjuk én akkor sem vártam volna az előfizetés megszüntetésével, ha mondják. Most simán átváltod Tutira SMS-ben, oszt' jónapot. Többe került volna az a pár plusz nap előfizetésesként.
-
Carline
őstag
-
St3ven
addikt
válasz Carline #75530 üzenetére
Itt pedig: "A Vodafone Tuti tarifacsomag 2016. október 3-tól visszavonásig érhető el előre fizető feltöltőkártyás magánszemély előfizetők részére."
De egyébként nem tudom, ennek mekkora a gyakorlati jelentősége a Telekom topikban.
-
hurenzon
senior tag
Ez az új Vodafone topik?
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Minden oké volt. Nem volt pingelhető. Mint kiderült egy technikus mondta, hogy előfordul, hogy látszólag tudja a forwardingot, gyakorlatilag meg nem működik. Akkor küldenek ugyanilyen típust, de olyan amiben jó is a forwarding Akkor mondom oké. Aztán beállítottam egy másik routert és hibátlan! Korrektek ezek a t-s eszközök
-
mm00
aktív tag
Adott egy telekomos D-link DWR-116 + DWM-222 modem. A problémám az, hogy egy idő után lecsatlakozik a modem a hálózatról és nincs internet. Belépek a router felületére és kapcsolódás után megint működik. Mit kellene beállítanom, hogy folyamatosan legyen internet?
Maximum idle time már 0-ra van állítva a 4g beállításainál.
-
taip
senior tag
Nekem Telenoros netnél csinálta azt, hogy a tálcán a wifi ikonon megjelent a sárga felkiáltójel, a router elérhető maradt, de megszakadt a kapcsolat a modemmel, nem volt net. Ugyanakkor ha a modemet közvetlenül dugtam a gépbe, sosem szakadt meg a kapcsolat.
Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a D-Link modem nem szereti a D-Link routert. Próbálgattam egy darabig, de nem jutottam megoldásra és mivel interneten rendeltem, ment vissza az eladóhoz.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Azért érdekes, mert a Telenor ezt a kombót árulja az otthoni mobilnethez, szóval feltételezhető, hogy valahogy működésre lehet bírni, hiszen ha senkinek nem menne, nem árulná.
Én nem jöttem rá, mit kell vele csinálni, de szerencsére megtehettem, hogy visszaküldöm, nem akartam a végtelenségig kísérletezni.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
veterán
Van egy Dominó kártyám, Domino csomagban most melyik a legolcsóbb lehetőség havi 1 GB net elérésére?
(Valaki kérdezte, hogy mi jelentősége van a Voda TUTI díjcsomagját bemutatni itt, nos számomra az a jelentősége, hogy a TUTI fix havidíj nélkül ad 19 Ft-os belföldi percdíjakat és SMS-t /az összes hálózat irányába/, illetve lehet hozzá internet opciót kérni, 1 GB internet 1500 Ft. Ha elég sokáig nem ad hasonló opciót a Telekom, akkor viszem a számot a Vodához.)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
taip
senior tag
válasz Donki Hóte #75544 üzenetére
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
totron
addikt
Adott egy Domino SIM, rajta egy lezart internetcsomaggal. Ha csomagot valtok az elonyosebb percdijak okan, vajon ugrik a netcsomag is? Jo volna 1100%-g biztosra menni.
-
4Grider
nagyúr
válasz totron #75548 üzenetére
Mivel nem tudják egyelőre feltöltéskor felajánlani az azonnali cserét, ez nem is megoldható. De simán beírhatják egyik napról a másikra az ÁSZF-be, hogy az opciók azonnal hatályukat vesztik, a díjcsomagot meg korlátozzák, amíg nem váltasz aktív csomagra.
Hidd el, a TÜFSZ a legtutibb megoldás. Akkor legalább kapsz kártérítést, ha nem mondanak igazat. Minden egyéb esetben csak az orrod húzhatod. -
norberto_th
aktív tag
Na a frissített telekom app-ban már időpontot is lehet foglalni.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Napelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest