Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ákinard

    aktív tag

    válasz Vangelis #48595 üzenetére

    Engem is felhívtak a hét elején. Nem is akármilyen szöveggel:
    Nem azzal hívott fel, hogy 2 év eltelt, és lejár a hűségem, hanem azt mondta, hogy lejár a garancia a telefonra, és már elavult, ki kellene cserélni :D :D

    Mondja hogy kinek lenne legnagyobb szüksége a telefonra? Mondom nekem, de ... és itt belém fojtotta a szót és már darálta, hogy mivel Moto Defy+ volt a régi telóm, akkor már nézi is mi bír ugyanolyan tulajdonságokkal. De mondom én egy iphonet szeretnék majd venni, egyelőre viszont várok az iP6 megjelenésére...
    Erre megkérdezte melyik iphonet néztem, mondtam, hogy vacila a 4S és az 5C között, de egyelőre nem aktuális a dolog.
    Erre megnézte, hogy mennyi lenne a 4S (69.900) és hogy CSAK MA ennyiért megvehetem. Mondom neki köszi a neten én is ezt láttam hónapok óta ennyi :)
    Kérdezi mennyi a számlám, mondom hogy háromezer valamennyi és elég szokott lenni. Ó ez már egy nagyon elavult csomag, de ajánl helyette valamelyik Next-et hétezer sokszázért amivel már minden korlátlan. Mondom köszi de a 3000-t sem beszélem le amióta van szolgálati telefonom is. Ohh, akkor ajánl olcsóbbat, 5400-ért. Mondom köszike NEM a 3000 is sok.

    Akkor rendben, a mostani csomagja megtartásával megrendeljük az iphone 4S-et????

    Itt már kezdtem veszteni a türelmem. Mondom ne haragudjon de eddig 3x mondtam, hogy nem aktuális egyelőre a telefon cserém majd az i6 után.

    Hát rendben, azért egy SMS-ben elküldi az elérhetőségeit, mert ez a kihagyhatatlan kedvezményes ajánlat CSAK MA 16 óráig érvényes.

    Mondom melyik kihagyhatatlan ajánlat, az hogy 69 900-ért megvehetném a telefont pont annyiért bárki más aki az utcáról beesik a boltba? Hol a kedvezmény??? Ami csak nekem szól és csak 4 óráig??
    Hát ez bizony kedvezményes ár...

    Oké, nagyon köszönöm....

Új hozzászólás Aktív témák